Urakointi+

Ohjelmiston kuvaus

UrakointiPlus Oy on dynaaminen ohjelmistoyritys, joka kehittää työkaluja urakoitsijoille. UrakointiPlus on kehittänyt Urakointi+ -projektinhallintajärjestelmää vuodesta 2012. Urakointi+ on monipuolinen työkalu urakoitsijoille, jotka haluavat hallita projektejaan, suunnitella resurssejaan ja seurata projektikustannuksiaan reaaliajassa. Kaikki tarvittavat projektitiedot ovat saatavilla Urakointi+ Saas -alustalla missä ja milloin tahansa. Urakointi+ projekti- ja resurssienhallintajärjestelmä käytettävissä niin matkapuhelimella, tablet-laitteella kuin tietokoneella.

Ohjelmisto auttaa käyttäjää tarjouksissa, laskutuksessa, resurssien suunnittelussa ja päivittäisten projektien hallinnassa. Urakointi+ -ohjelmistolla voi varmistaa, että kassavirta on tasainen ja että kaikki työ laskutetaan.

Henkilökunnan elämä helpottuu Urakointi+:n avulla: ei enää epäselviä tuntikirjauslappuja tai lisätyöraportteja. Kaikki tarvittavat toiminnot löytyvät Urakointi+ -ohjelmistosta. Riittää, kun on puhelin tai tabletti mukana.

Työnjohtajat saavat myös kaikki tarvittavat toiminnallisuudet ja tiedot samasta ohjelmistosta: voi maksaa palkkoja, seurata laskutusta, resurssien käyttöä, hyväksyntöjä ja projektinsuunnittelua. Urakointi+:sta saa yleiskuvan eri hankkeista ja projektien resurssointi onnistuu nopeasti ja helposti.

Integraation kuvaus

Urakointi+ ja Procountor toimivat yhdessä API-rajapinnan avulla.

  • Urakointi+ muodostaa myyntilaskut ja ne siirtyvät automaattisesti Procountoriin. Rajapinta mahdollistaa nopeamman laskutuksen ja reaaliaikaisen tiedonsiirron projektinhallinnan ja taloushallinnon välillä. Tiedonsiirron automatisointi vähentää manuaalista tiedon syöttöä sekä minimoi inhimillisten virheiden muodostumista.
  • Urakointi+ vie laskun liitteen (asennusraportti + mahdolliset kuvat) Procountoriin. Laskutusaineiston siirtyminen sähköisesti selkeyttää laskutusta sekä vähentää turhia epäselvistä laskuista johtuvia selvityksiä.
  • Urakointi+ ja Procountor käyttävät yhteistä tuoterekisteriä. Tiedon syöttö yhteen paikkaan ja tiedot päivittyvät automaattisesti ohjelmistojen välillä.
  • Urakointi+ noutaa projektille kohdistetut ostolaskut Procountorista katselua varten. Projektiin liittyvät kulut ovat helposti löydettävissä ja hahmotettavissa Urakointi+ -projektinhallinnan kautta.
  • Ostolaskurivit voidaan automaattisesti käsitellä edelleenlaskutusta varten annetulla katekertoimella hinnoiteltuna. Tämä varmistaa, että muistetaan laskuttaa kaikki kulut ja huomioida kaikki projektiin liittyvät kulut.
  • Asiakastiedot synkronoidaan Procountorin ja Urakointi+:n välillä. Asiakastietojen päivitys hoituu helposti.

Kysy lisää tietoa!

040 770 8223

myynti@urakointiplus.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: