Vilkas

Ohjelmiston kuvaus

Vilkas Suite on laaja ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, jonka muokkausmahdollisuudet ovat lukemattomat. Kaupasta voi tehdä itse, Vilkkaan tai kolmannen osapuolen kanssa niin ulkoasultaan kuin toiminnallisuuksiltaankin juuri oman yrityksen tarpeisiin sopivan. Alusta sopii mainiosti sekä kuluttaja- että B2B-myyntiin.

Integraation kuvaus

Vilkas Suite verkkokauppa ja Procountor voidaan integroida rajapinnan avulla. Lisätietoja verkkokaupan yhdistämisestä Procountoriin löytyy täältä.

Tilausten tiedot, kuten asiakkaan, maksutavan sekä mahdollisen laskun tiedot siirtyvät rajapinnan avulla automaattisesti Procountoriin. Laskuille muodostetaan kirjanpito automaattisesti Procountorissa.  Asiakas voi maksaa verkkokaupassa tekemänsä ostoksen esimerkiksi verkkopankissa, laskulla tai luottokortilla. Lasku on mahdollista lähettää Procountorin kautta. Laskuja voidaan myös käyttää pelkkään myyntireskontran seurantaan ja kirjanpidon tositteina.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Vilkas kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

member

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Vilkas

Toimiala:
Kaupan ala, Kulttuuri- ja vapaa-aika, Majoitus- ja ravintola-ala

Ratkaisualue:
Verkkokauppa

Kumppanin tuki:
03 410 90 419 / myynti@vilkas.fi / Verkkosivut

Vilkas