Visma Severa

Ohjelmiston kuvaus

Visma Severa on asiantuntijayrityksille suunniteltu asiakas- ja projektinhallintajärjestelmä, jossa hallitaan kaikki asiakkuuksiin liittyvät tiedot yhdessä paikassa aina myynnistä laskutukseen. Severa auttaa lisäämään työn tehokkuutta, kannattavuutta ja läpinäkyvyyttä.

Severan monipuoliset CRM-ominaisuudet varmistavat sujuvan myynnin sekä ajantasaiset asiakastiedot. Tehtävienhallinta, kalenterit, myynnin seuranta ja ennustaminen helpottavat niin myyjän kuin asiantuntijoidenkin arkea.

Kattavan työajanseurannan ansiosta tunnit voi kirjata joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta myös mobiilisti. Tunnit kohdentuvat suoraan projekteille ja kateseuranta on näin aina ajan tasalla.

Severassa voit resursoida asiantuntijat projekteille ja seurata tarkasti projektin etenemistä ja mitata onnistumista. Projektien laskuttaminen on helppoa riippumatta laskutusperusteista. Severaa käyttää jo yli 1000 asiakasta ja tuotetta on mahdollista testata veloituksetta 30 päivän ajan.

Integraation kuvaus

Severa – Procountor -liittymän avulla myyntilaskut voidaan siirtää vaivattomasti Visma Severasta Procountoriin. Myyntilaskujen mukana siirtyvät asiakastiedot, tuoterekisteri sekä myyntireskontra. Severasta voidaan myös siirtää matkakulut sekä matkalaskut Procountoriin. Projektit siirretään Procountoriin lataamalla dimensioaineisto Visma Severasta Procountoriin, jonka jälkeen projektidimensio siirtyy myös myyntilaskun mukana. Ostolaskut on mahdollista siirtää Procountorista Severan projekteille kuluiksi ja jälleenlaskutusta varten.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

SFTP:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Visma Severa kumppaniin
  2. Procountorin päässä integraation aktivointi asiakaspalvelun kautta liittymat@procountor.com

partner

Integraatiot ja hinnat:

CSVSFTP


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Visma Severa

Toimiala:
Asiantuntijapalvelut

Ratkaisualue:
Asiakkuuksien ja myynnin hallinta, Toiminnanohjaus (asiantuntijayritykset)

Kumppanin tuki:
010 5058 420 / psa.myynti@visma.com / Verkkosivut

Visma Severa