Youredi  

Ohjelmiston kuvaus

Youredi on suomalainen järjestelmäintegraatioihin erikoistunut asiantuntijatalo, jonka vahvuus on monipuolinen ja vahva osaaminen erilaisten integraatioiden rakentamisessa. Youredi auttaa asiakasta integroimaan laskuaineiston suoraan asiakkaan järjestelmästä Procountoriin kustannustehokkaasti ja ketterästi. Laskuintegraatio mukautuu laskuja noudettaessa asiakkaan järjestelmän tarjoamaan tekniseen rajapintaan, siten että asiakkaan ei tarvitse tehdä muutoksia omaan järjestelmäänsä.

Integraation kuvaus

Youredin toteuttamat Procountor -laskuintegraatiot automatisoivat laskuaineiston välittämisen asiakkaan järjestelmästä Procountoriin.

Laskuintegraatio huolehtii myös, että asiakkaan laskuaineisto muunnetaan Procountorin sähköiselle taloushallinnolle sopivaan muotoon. Säästätte aikaa ja rahaa, kun laskuintegraatio huolehtii tiedot oikein ja ilman viivästyksiä.

Lisätietoja Youredin Procountor -laskuintegraatioista löytyy osoitteesta: Youredi: Procountor integraatiot

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Youredi   kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

SFTP:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Youredi   kumppaniin
  2. Procountorin päässä integraation aktivointi asiakaspalvelun kautta liittymat@procountor.com

member

Integraatiot ja hinnat:

APICSVSFTP


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Youredi  

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Integraatiopalvelut

Kumppanin tuki:
+358 20 735 2084 / talktous@youredi.com / Verkkosivut

Youredi