Laadi konsernin kirjanpito kätevästi yhdessä järjestelmässä

Konsernilaskenta on Procountorin maksullinen lisäominaisuus, jonka avulla toteutat konserniyhtiöiden yhdistelyn sekä laadit konsernin kirjanpidon ja tilinpäätöksen. Konsernilaskenta mahdollistaa myös reaaliaikaisen konsernin raportoinnin.

Konsernin kirjanpito

Konsernin kirjanpidon laatiminen onnistuu Procountorin avulla kätevästi yhdessä järjestelmässä. Kirjanpitäjä pääsee laatimaan konserniyhtiöiden kirjanpidon yksillä käyttäjätunnuksilla. Valituille tahoille, kuten esimerkiksi konsernin johdolle, voidaan myöntää pääsy niin konsernin kuin tytäryhtiöiden kirjanpitotietoihin valituista käyttöoikeusrajauksista riippuen.

Konsernilaskentaa varten perustetaan oma yhdistely-ympäristö, jonne konserniyhtiöiden kirjanpitotiedot siirretään automaattisesti. Yhdistely-ympäristössä voidaan laatia helposti sisäisten vientien eliminoinnit, yhdistelymuistiot, raportit sekä kirjanpitoaineiston täsmäytys. Konserniyhtiön tulos, tase ja toteutettavat eliminoinnit ovat tarkastettavissa kätevästi yhdeltä raportointinäkymältä.

Procountor-ohjelmiston mahdollistama automaatio nopeuttaa konsernikirjanpidon tekemistä merkittävästi ja säästää kirjanpitäjän aikaa. Johto puolestaan saa läpinäkyvyyttä ja nopeutta koko konsernin raportointiin. Jos konserniyhtiöiden kirjanpito on muodostettu Procountorissa, voidaan eliminoinnit toteuttaa automaattisiin oletuksiin perustuen kirjanpitoaineiston yhdistely-ympäristöön siirron yhteydessä.

Konsernin kirjanpito onnistuu konsenrilaskelmalla, kaavio

Konsernilaskennan ominaisuudet

  • Yksillä käyttäjätunnuksilla pääsy konsernin emoyhtiön ja sen alaisten tytäryhtiöiden taloustietoihin.
  • Monipuoliset oletukset ja kirjanpidon automaattinen muodostaminen näiden pohjalta.
  • Ohjelmaan perustetaan konsernille yhdistely-ympäristö, johon siirretään emoyhtiön ja sen alaisten konserniyhtiöiden kirjanpito jatkokäsittelyä varten.
  • Automaattinen tiedonsiirto kaikista konserniyhtiöistä yhdistely-ympäristöön.

Hinta ja käyttöönotto

Avausmaksu 220 €. Konserniyhdistelyjen perusmaksu 0 € / kk. Ympäristökohtainen 20,99 € / kk. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Voit tilata Konsernilaskenta-toiminnon helposti täyttämällä tilauslomakkeen.

Haluatko keskustella lisäominaisuudesta vielä asiantuntijamme kanssa?

Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.