Laskuta asiakkaitasi sopimuksen mukaan

Procountorin sopimuslaskutus soveltuu yrityksille, jotka laskuttavat asiakkailtaan säännöllisin väliajoin tuotteita tai palveluita.

Sopimuslaskutus säännölliseen laskutukseen

Sopimuslaskutus on hyvä työkalu silloin, kun veloitettavat summat ja määrät vaihtelevat erilaisten tilanteiden mukaan. Esimerkkejä sopimuslaskutuksen käyttötilanteista:

  • Projektin laskuttaminen toteutuneen etenemisen mukaan
  • Säännöllinen konsultointi tai koulutus, jonka tuntimäärät kuitenkin vaihtelevat
  • Erilaiset lisenssimaksut

Jos taas säännöllinen laskutus on veloitusten summien ja määrien osalta ennakoitavaa ja muuttumatonta (kuten esimerkiksi vuokralaskuissa), on joukkolaskutuksen käyttäminen tällöin kätevämpi vaihtoehto. Katso myös töiden laskutus asiakkaille tehdyn työn laskuttamista varten.

Asiakkaan perustietoihin tallennetaan sopimuksen tiedot; sopimusnumero, sisältö, alkupäivämäärä ja mahdollisesti loppupäivämäärä, laskutusväli (1,2,3,4,6 tai 12 kk) sekä laskutettava tuote tai palvelu. Laskutusvaiheessa asiakkaan laskulle voidaan lisätä myös muita laskutettavia tuotteita tai palveluita. Kun sopimuslaskutus ajetaan läpi esim. kerran kuukaudessa, se tuo laskutettavaksi ne sopimukset, jotka kuuluu laskuttaa kyseisen kuukauden aikana ja joita ei vielä siinä kuussa ole laskutettu.

”Sopimuslaskutuksen ansiosta lisenssimaksujen laskuttaminen käy todella vaivattomasti. Ilman sopimuslaskutusta käyttäisimme kymmeniä tunteja enemmän aikaa laskutukseen.”

Rami Peltonen
Myynti- ja talousjohtaja, Lyyti Oy

Hinta ja käyttöönotto

32 €/kk, avausmaksu 110 €. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Hinnat koskevat ainoastaan Kevyt-, Perus- ja Plus-tuotepaketteja. Isommissa paketeissa palvelu sisältyy hintaan.

Voit tilata Sopimuslaskutus-toiminnon helposti täyttämällä tilauslomakkeen.

Haluatko keskustella lisäominaisuuksista vielä asiantuntijamme kanssa?

Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.