EtusivuSähköinen taloushallintoMatkalaskuohjelma

Matkalaskuohjelmalla hoidat mobiilisti matka- ja kululaskut

Matkalaskulla työntekijä laskuttaa työnantajaltaan työ- tai virkamatkasta aiheutuneita henkilökohtaisia kuluja itselleen takaisinmaksettaviksi.

  • Ei sitoutumista
  • Tutustu valitsemallasi tavalla

Matkalaskulla on ilmoitettava aina vähintään matkan alkamis- ja päättymisajankohdat, matkakohde ja matkan tarkoitus.

Matkalaskun liitteeksi tarvitaan korvattavia kuluja koskevat kuitit, kuten taksikuitit sekä hotelli- ja ravintolakuitit. Matkalaskuun tulee lisätä myös päivärahat voimassa olevien säädösten mukaisesti.

Luo matkalaskut Procountorissa helposti

Omien matkalaskujen laadinta onnistuu Procountorissa yrityksen kaikilta käyttäjiltä henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla, myös suoraan tien päältä. Erityisen kätevästi matkalaskujen laadinta matkan aikana onnistuu Procountor Taloushallinto -ohjelmiston kanssa yhteensopivalla Procountor Mini -mobiilisovelluksella.  

Procountoriin päivitetään automaattisesti voimassa olevat päivärahat ja kilometrikorvaukset, mikä tekee laskun laadinnasta vaivatonta. 

Matkalaskujen hyväksyminen ja maksaminen tapahtuu suoraan Procountorissa. Tallennetut laskut siirtyvät myös automaattisesti kirjanpitoon ja oletusdimensioille (esim. projekteille) sekä palkanlaskentaan liittyville ilmoituksille. Paljon matkalaskuja käsittelevien yritysten taloushallinto tehostuu Procountor-ohjelman Eurocard-liittymän avulla — se nopeuttaa korttiostojen ja matkatilitapahtumien käsittelyä.

Kululaskut ja matkalaskut onnistuvat Procountorilla kätevästi vaikka mobiilissa. Nainen on kuvassa metroasemalla.

Myös kululaskut syntyvät Procountorilla kätevästi 

Kululaskulla työntekijä laskuttaa työnantajaltaan työ- tai virka-asioiden vuoksi aiheutuneita henkilökohtaisia kuluja itselleen takaisinmaksettaviksi. Laskutettavia kuluja voivat esimerkiksi olla työkaluihin, toimistotarvikkeisiin tai taksimatkoihin liittyvät kulut. 

Kuten matkalaskuille, myös kululaskuille muodostuu automaattisesti oletusten mukainen kirjanpito ja oletusdimensiot. Lisäksi kululaskut voidaan matkalaskujen tapaan hyväksyä ja maksaa suoraan Procountorissa. 

Procountorin ominaisuudet matka- ja kululaskuihin

  • Matka- ja kululaskujen laadinta, asiatarkastus, hyväksyminen ja kirjanpito
  • Matkalaskun laadintaa helpottava matkalaskuri
  • Skannatun kuitin liittäminen laskuun
  • Henkilörekisterin ylläpito
  • Procountorin ylläpitämä matkalaskujen tuoterekisteri (kilometrikorvaukset, päivärahat, yms.)

Procountor Minillä matka- ja kululaskut mobiilisti 

Procountor Mini -mobiilisovellus tarjoaa kätevän tavan laatia esimerkiksi matkalaskuja jo matkan aikana, ja kululaskuja heti laskutettavan kulun syntyessä. Minin avulla kuittien kuvat on helppoa liittää laskulle mobiililaitteelta laskua laadittaessa. Mini tuo suoraan Procountor-käyttäjän omaan mobiililaitteeseen myös muita käytännöllisiä toimintoja.

Procountor Mini toimii apuna matka- ja kululaskujen luonnissa mobiilissa.

Voit kokeilla Procountoria heti!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa maksuttomat tutustumistunnukset esittely-ympäristöön.

Procountorilla hoidat matkalaskut ja kululaskut vaivattomasti.