Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Claqulate

Calqulate on ainutlaatuinen raportointiohjelmisto kasvuyrityksille. Calqulate automatisoi SaaS-metriikan, KPI-lukujen ja kassaennusteen rakentamisen Procountorin asiakas- ja myyntilaskudatasta.

Ohjelmiston kuvaus

Calqulate on ainutlaatuinen raportointiohjelmisto kasvuyrityksille. Erityisen hyvin Calqulate sopii kasvuyrityksille, jotka toimivat ohjelmistoalalla.

Calqulatessa yhdistyvät kasvuyritysten toiminnan mittarit, talousraportointi ja kassavirtaennustaminen.

Calqulaten SaaS-metriikka eli SaaS-yrityksen toiminnan mittarit pitävät sisällään muun muassa seuraavat kasvuyrityksille tärkeät tunnusluvut

  • CAC = Customer Acquisition Cost, asiakashankinnan kustannus
  • LTV = Lifetime Value, asiakkaan elinkaaren arvo
  • MRR = Monthly Recurring Revenue, kuukausittain toistuva liikevaihto

Calqulate automatisoi Procountorin datasta kasvumetriikan rakentamisen ja tekee CFO:n ja controllerin työstä automaattisempaa.

Procountor + Calqulate

Calqulaten ja Procountorin välillä on plug-and-play integraatio ja integraation käyttöönotto vie ainoastaan 2 minuuttia.

Integraatio hakee Procountorista asiakas-, myyntilasku- ja maksutiedot ja niiden pohjalta lasketaan automaattisesti MRR-liikevaihto, SaaS-metriikka ja kassaennusteet.

Oletko jo Calqulaten käyttäjä?

Mikäli tarvitset apua integraation käyttöönottamisen kanssa, voit olla yhteydessä Calqulateen.

Hinnoittelu

Alkaen 49€/ kk

Tutustu Calqulaten tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24%.

Integraatio

Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

Claqulate

Toimiala:

Ohjelmisto- ja IT-ala


Ratkaisualue:

Raportointi ja BI


Toimittaja:

Calqulate


Kumppanin tuki:
Hinta:

Alkaen 49€/ kk

Tutustu Calqulaten tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24%.

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search