Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Claqulate

Calqulate on ainutlaatuinen raportointiohjelmisto kasvuyrityksille. Calqulate automatisoi SaaS-metriikan, KPI-lukujen ja kassaennusteen rakentamisen Procountorin asiakas- ja myyntilaskudatasta.

  Ohjelmiston kuvaus

  Calqulate on ainutlaatuinen raportointiohjelmisto kasvuyrityksille. Erityisen hyvin Calqulate sopii kasvuyrityksille, jotka toimivat ohjelmistoalalla.

  Calqulatessa yhdistyvät kasvuyritysten toiminnan mittarit, talousraportointi ja kassavirtaennustaminen.

  Calqulaten SaaS-metriikka eli SaaS-yrityksen toiminnan mittarit pitävät sisällään muun muassa seuraavat kasvuyrityksille tärkeät tunnusluvut

  • CAC = Customer Acquisition Cost, asiakashankinnan kustannus
  • LTV = Lifetime Value, asiakkaan elinkaaren arvo
  • MRR = Monthly Recurring Revenue, kuukausittain toistuva liikevaihto

  Calqulate automatisoi Procountorin datasta kasvumetriikan rakentamisen ja tekee CFO:n ja controllerin työstä automaattisempaa.

  Procountor + Calqulate

  Calqulaten ja Procountorin välillä on plug-and-play integraatio ja integraation käyttöönotto vie ainoastaan 2 minuuttia.

  Integraatio hakee Procountorista asiakas-, myyntilasku- ja maksutiedot ja niiden pohjalta lasketaan automaattisesti MRR-liikevaihto, SaaS-metriikka ja kassaennusteet.

  Oletko jo Calqulaten käyttäjä?

  Mikäli tarvitset apua integraation käyttöönottamisen kanssa, voit olla yhteydessä Calqulateen.

  Hinnoittelu

  Alkaen 49€/ kk

  Tutustu Calqulaten tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24%.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Claqulate

  Toimiala:

  Kasvuyritykset, Ohjelmisto- ja IT-ala


  Ratkaisualue:

  Raportointi ja BI


  Toimittaja:

  Calqulate


  Kumppanin tuki:
  Hinta:

  Alkaen 49€/ kk

  Tutustu Calqulaten tarkempaan hinnastoon täältä. Hintaan ei sisälly Procountorin API maksua. Procountor-API:n hintaan voit tutustua täältä. Hintoihin lisätään ALV 24%.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

  Search