Hyppää sisältöön

Planier

Helpompaa keikkatyön hallintaa.

  Ohjelmiston kuvaus

  Keikkatyön hallinta, työvuorosuunnittelu, sijaisuuksien hallinta, työajanseuranta yhdessä helppokäyttöisessä paketissa.

  Planierilla keikkatöiden tilaaminen ja varaaminen sujuu helposti ja nopeasti.

  Äkillisiin muutostarpeisiin vastaaminen onnistuu käden käänteessä, kun tavoitat kaikki sijaiset ja keikkatyöntekijät yhdellä klikkauksella. Työtuntien kirjaaminen tai leimaaminen onnistuu helposti Planier-mobiilisovelluksella ja Planier muodostaa työtunneista automaattisesti TES-tulkitun palkka-aineiston. Myös laskutusaineisto voidaan muodostaa Planierissa toteutuneiden tuntien perusteella, eikä laskutettavia tunteja tarvitse ylläpitää erillisessä paikassa.

  Planierissa hoidat helposti koko prosessin työvuorojen suunnittelusta ja tarjoamisesta aina palkka-aineiston muodostamiseen asti. Planier on suunniteltu helppokäyttöisyys edellä, tuotekehityksessä panostetaan käyttöliittymään ja sen helppokäyttöisyyteen

  Planier on Accountor-konserniin kuuluvan Accountor HR Solutionsin tarjoama ohjelmisto.

  Ominaisuudet

  Planierissa hoidat helposti koko prosessin keikkatyön tilaamisesta, työvuorojen suunnittelusta ja tarjoamisesta aina palkka-aineiston muodostamiseen asti.

  Työvuorotilausten hallinta

  Planierilla työvuorotilausten hallinnointi on helppoa ja sopivan työntekijän löytäminen nopeaa. Tavoitat kaikki soveltuvat keikkatyöntekijät yhdellä klikkauksella.

  Keikkatyön tilaaminen ja varaaminen helposti ja nopeasti

  Planier tarjoaa asiakkaillesi mahdollisuuden tehdä ja seurata työvuorotilauksia itse. Mobiilisovelluksella työn tilaaminen onnistuu helposti milloin ja missä vain.

  Tuntikirjaus ja työajanseuranta

  Tuntien kirjaaminen ei pääse unohtumaan, kun sen voi tehdä helposti vuoron päättyessä.

  Työntekijöiden mobiilisovellus

  Planier-mobiilisovelluksella työntekijät kirjaavat tai leimaavat toteutuneet työtuntinsa helposti milloin ja missä vain.

  Työntekijöiden osaaminen ja soveltuvuus

  Kun työntekijöitä on paljon, ei työntekijöiden osaamisia ja pätevyyksiä ole helppoa muistaa ulkoa.

  Työvuorojen tarjoaminen ja varaaminen

  Planierilla voit joko suunnitella vuorot suoraan tietyille työntekijöille tai suunnitella tyhjiä vuoroja, jotka julkaiset soveltuville työntekijöille varattavaksi.

  Procountor + Planier

  Myyntilaskut saa siirrettyä Planierista Procountoriin automaattisesti API-integraation avulla.

  Työaikatiedot ja palkkahinnat voidaan siirtää Planierista Procountoriin helposti siirtotiedoston avulla. Tiedostoa ei tarvitse erikseen muokata, vaan se on sellaisenaan suoraan sisäänluettavissa Procountoriin.

  Siirtotiedostona käytetään csv-tyyppistä tekstitiedostoa puolipisteillä eroteltuna. Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi Planierista siirretään palkkatietoja Procountoriin.

  Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountor-palveluhinnaston mukaisesti. Ohjeet palkka-aineiston muodostamista varten löytyvät suoraan Planierista, palkkaliittymä kuuluu hintaan.

  Hinnoittelu

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Planier

  Ratkaisualue:

  Palkka ja HR, Tunnit ja työvuorot


  Toimittaja:

  Accountor HR


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Planierin käyttäjä?

  Integraation aktivoimisohjeet löytyvät suoraan Planerista.

  Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella toimittajalta. Hinta ei sisällä myyntilaskujen osalta Procountor-APIn hintaa, Procountorin hinnastoon voit tutustua täällä.

  Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto.

  Search