EtusivuKonsultointiOsaaminen

Procountor Taito – Tilitoimiston sähköisen taloushallinnon koulutus

Mitä paremmin hallitsette sähköisen taloushallinnon ohjelmiston, sitä enemmän siitä hyödytte. Taito-projektissa yrityksenne henkilöstö saa yksilöllistä koulutusta ohjelmiston käyttöön niin, että kurssin päätteeksi yllätte sertifioidulle tasolle.

Sähköinen taloushallinto tehostaa kirjanpitäjän työhön kuuluvia työvaiheita – mutta jos ohjelmiston käyttö aiheuttaa harmaita hiuksia tai herättää suuria kysymyksiä, voivat hyödyt jäädä pieniksi.

Procountor Taito on tilitoimiston tarpeisiin räätälöitävä sähköisen taloushallinnon ohjelmiston koulutus, jonka tavoitteena on nostaa ohjelmiston käyttäjien taidot sertifioidulle tasolle.

Kätevä verkkokoulutus ja todiste osaamisesta

Henkilökohtaisten, kartoitusten perusteella suunniteltujen koulutusten lisäksi tarjoamme osallistujille pääsyn sähköisiin koulutusmateriaaleihin, joiden avulla ohjelmiston käyttöä voi opiskella juuri silloin, kun se sopii osallistujien omiin aikatauluihin parhaiten.

Noin kuukauden mittaisen koulutuksen päätteeksi osallistujat suorittavat sertifiointikokeen.

Koulutuksen hinta on 995 euroa. Projektinjohtaja kuuluu hintaan.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tilitoimiston liiketoiminnan kehittäminen – Tutustu muihin Tiekartta-projekteihin

Procountor Taito kuuluu Tiekartta-kokonaisuuteen, joka on tilitoimistojen tarpeisiin räätälöitävä sujuvampi kehitysprojekti. Tiekartta käynnistyy tilitoimiston kuntotestillä, joka on ilmainen analyysi liiketoiminnan kehittämiseen.

Muita Tiekartta-projekteja ovat taloushallinnon ohjelmiston vaihtoa helpottava Onni, tilitoimiston liiketoimintamallin kehittämisessä auttava Teho, sekä myyntiä ja markkinointia kehittävä Kasvu.