EtusivuKonsultointiMyynti ja markkinointi

Procountor Kasvu – Apua myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen

Tavoitteellinen markkinointi ja tehokas asiakashankinta ovat liiketoiminnan kasvattamisen kulmakiviä. Kasvu on myynnin ja markkinoinnin kehitysprojekti, jonka toteutamme tarpeidenne mukaisesti.

Kun tilitoimiston tavoitteena on kannattava kasvu, on syytä panostaa siihen, että myynti ja markkinointi pelaavat parhaalla mahdollisella tavalla.

Procountor Kasvu on tilitoimiston markkinoinnin ja tavoitteellisen uusasiakashankinnan tueksi suunniteltu kehitysprojekti. Projektin aikana paneudutaan niin tilitoimiston markkinointistrategiaan kuin brändin tunnettuuteen ja online-näkyvyyteenkin. Suurin osa uusista yrittäjistä hakee kirjanpitäjää ensimmäisenä netistä.

Tilitoimiston markkinointistrategia kuntoon: Näin Kasvu etenee

Projektin sisältö räätälöidään tilitoimistosi tarpeiden mukaisesti.

Kasvu-projekti lähtee asiakastyytyväisyyskyselystä ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistamisesta. Accountor Finagon myynnin asiantuntija pitää henkilöstöllenne myyntikoulutuksen, jonka opit konkretisoidaan yrityksenne ja Accountor Finagon yhteisissä asiakastilaisuuksissa. Lisäksi tarjoamme avuksenne brändinrakennuksen, verkkomarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntijoita, joiden avulla varmistat, että yrityksesi näkyy ja erottuu edukseen netissä.

Kun saat uusia sähköisen taloushallinnon asiakkaita, Kasvu-projekti maksaa itsensä takaisin.

Jos yrityksesi nettisivut kaipaavat päivitystä, tarjoamme kustannustehokkaan ratkaisun myös tähän. Kasvu-projekti laajenee tarvittaessa laajemmaksi kokonaisuudeksi, jossa tilitoimistosi saa nettisivut, jotka tukevat yrityksesi uusasiakashankintaa ja parantavat sen tunnettuutta.

”Kasvu-projektissa sain monipuolista ja käytännönläheistä koulutusta myynnistä ja markkinoinnista. Koulutukset järjestettiin projektin alkupuolella, jolloin niitä pääsi hyödyntämään projektin edetessä. Yksi parhaista Kasvu-projektin anneista minulle oli se, että määrittelimme yhdessä tavoitteet ja tarkastelimme niitä säännöllisesti. Tuli tunne, että projekti etenee.”

Niina Kilponen
Tilkas Oy – Verkkokauppatilit

Tarjolla olevat paketit

Kaikki hinnat ALV 0%.

Tarjous! Osta kaksi pakettia – saat kaupan päälle yrityksellenne räätälöidyn Sähköisen taloushallinnon oppaan (PDF).
Opasta voit helposti käyttää uusasiakashankinnan tukena kotisivuilla.

Kasvu Nettisivut

1590 € + ylläpitopalvelu 33€ / kk*

Projektin aikana saat päivitettyä tilitoimistosi nettisivut nykyaikaan, ja vinkkejä sivuston jatkokehittämiseen sekä markkinointiin.

Kasvu Nettisivut -projekti sisältää:

 • Tilitoimiston nettisivujen ulkoasun suunnittelun ja teknisen toteutuksen
 • Toteutuksen helppokäyttöiseen julkaisujärjestelmään
 • Sisällöt valmiiksi tehtynä toimittamasi materiaalin mukaan
 • Apua ja vinkkejä markkinoinnin ammattilaiselta sivuston jatkokehittämiseen
 • *) Ylläpitopalvelu sisältää palvelintilan, julkaisujärjestelmän tietoturvapäivitykset ja käyttötuen. Sivusto voidaan halutessasi toteuttaa myös nykyiseen palvelintilaasi.

Kasvu Mainonta ja Sisältö

995 € + valitsemasi mainosbudjetti*

Projektin aikana saat käynnistettyä digitaalisen mainonnan, opit mainostyökalujen peruskäytön ja pystyt halutessasi jatkamaan mainostusta itsenäisesti.

Kasvu Mainonta ja Sisältö -projekti sisältää:

 • Google Ads- ja Facebook-mainonnan aloituksen
 • Mainostilien avaukset, avainsanojen / kohderyhmän kartoituksen, kampanjan luomisen ja peruskäytön opastuksen
 • 4 x Facebook-mainosten ja Google-mainosten tekstisisällöt tai asiakaskohtaisesti räätälöity sisällön tuottaminen esimerkiksi uutiskirjeeseen
 • Säännölliset etäpalaverit, jossa mainontaa kehitetään ja markkinointiasiantuntija auttaa digitaalisen mainonnan kysymyksissä
 • *) Projektin hinta ei sisällä mainosbudjettia, joka maksetaan suoraan Googlelle tai Facebookille. Suositeltavaa olisi, että budjetti olisi vähintään 100 € kuukaudessa, jotta projektin aikana saadaan myös tuloksia.

Kasvu-projekteihin kuuluu lisäksi:

 • 1,5 h asiantuntijan markkinointikonsultointia
 • Asiakastyytyväisyyskysely nykyisille asiakkaille
 • Myynnin koulutus
 • Accountor Finagon taloushallinnon ohjelmiston esittely asiakkaillesi

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Lisää tunnettuutta, asiakkaita ja näkyvyyttä netissä – mikä ettei. Accountor Finago tukee kumppaneitaan myös taloushallinnon palveluiden myynnissä ja markkinoinnissa.