EtusivuKonsultointiKuntotesti

Ilmainen tilitoimiston kuntotesti

Accountor Finagon Tilitoimiston Kuntotesti on ilmainen analyysi tilitoimiston liiketoiminnan kehittämiseen. Kun tilitoimiston nykytilasta ja kehityskohteista on selkeä kuva, saatte myös toimintaehdotuksia, jotka auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa.

Millaisia tavoitteita tilitoimistollasi on pitkällä aikavälillä? Mitä voit tehdä, että nämä tavoitteet toteutuvat varmemmin? Hahmotatko nykyisen tilanteesi?

Testin graafinen raportti näyttää selkeästi tilitoimiston vahvuudet sekä kehityskohteet.

Accountor Finago tarjoaa tilitoimistollesi kattavan liiketoiminta-analyysin, Tilitoimiston Kuntotestin, jonka avulla tunnistetaan tilitoimiston onnistumiset, mutta myös kehittämistä vaativat osa-alueet. Tarjoamme henkilökohtaisen haastattelun, jonka tuloksena asiantuntijamme laatii visuaalisen kuvauksen yrityksesi nykytilanteesta ja kehityskohteista.

Asiantuntijamme laatima räätälöity analyysi on yrityksellesi ilmainen, ja sen tuloksena saatte toimintaehdotuksia tilanteen parantamiseksi.

”Accountor Finagon kuntotestin avulla on helppo nähdä, missä mennään omassa liiketoiminnassa. Tulokset kertovat paitsi kehittämiskohteet myös asiat, jotka ovat jo hyvin.”

Niina Kilponen
Tilkas Oy – Verkkokauppatilit

Projektikokonaisuus tarpeen mukaan

Tilitoimistojen kumppanina Accountor Finago suunnittelee yrityksellenne sen tarpeisiin vastaavan Tiekartta-kokonaisuuden. Tiekartta sisältää tilitoimistolle räätälöityjä projekteja, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa ja auttavat teitä saavuttamaan tavoitteenne.

Tutustu Tiekartta-projekteihin:

Tilaa ilmainen analyysi tilitoimiston liiketoiminnan kehittämiseen!

Accountor Finago on tilitoimiston kumppani, joka tarjoaa ketteriä ratkaisuja taloushallinnon palveluiden tuottamiseen. Tavoitteenamme on sujuva yhteistyö nyt ja jatkossa – siksi tarjoamme tilitoimistollenne maksuttoman Kuntotestin.

Tilaa Tilitoimiston Kuntotesti täyttämällä alla oleva lomake.