EtusivuKonsultointiToiminnan tehostaminen

Procountor Teho – Tilitoimiston toiminnan tehostaminen

Procountor Teho on asiantuntijaprojekti, jonka avulla tilitoimistosi liiketoiminta ja kannattavuus nostetaan uudelle tasolle. Saatte kattavaa ja yksilöllistä sparrausapua yrityksenne ydintoimintojen kehittämiseen – projektinhallinta kuuluu hintaan.

Toimiiko tilitoimistosi parhaalla mahdollisella tavalla? Onko työt jaettu järkevästi, onko taloushallinnon palveluiden hinnoittelu kohdillaan, entä löytyykö tilitoimiston liiketoimintamallista tehostamisen paikkoja?

Procountor Teho on asiantuntijaprojekti, jossa tilitoimistokenttään erikoistunut asiantuntijamme auttaa arvioimaan, miten yrityksesi toimintaa voidaan kehittää pintaa syvemmältä.

Projekti lähtee liikkeelle nykyorganisaation, palveluiden ja prosessien tarkastelusta ja kehityskohteiden kartoituksesta. Tämän jälkeen punnitaan vaihtoehtoisia toimintamalleja ja niiden etuja.

Projektin sisältö

Saatte kattavan ja yksilöllisen ehdotuksen siitä, miten esimerkiksi erilaiset hinnoittelumallit ja -vaihtoehdot, palveluiden tuotteistaminen ja paketointi tai sähköinen liiketoimintamalli voivat kehittää tilitoimiston kannattavuutta.

Projektin hinta on 1 995 euroa. Hintaan kuuluu projektinjohtaja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Accountor Finago on tilitoimiston kumppani, joka tarjoaa ketteriä ratkaisuja taloushallinnon palveluiden tuottamiseen. Sähköisen taloushallinnon ratkaisujen lisäksi tarjoamme asiantuntijoidemme apua silloin, kun haluat kehittää tilitoimiston liiketoimintaa.