Procountor on enemmän kuin ohjelmisto

Webinaarissa esittelemme toimintaamme ohjelmiston ympärillä. Tule kuulemaan, mitä kaikkea Procountor tarjoaa yrityksille, tilitoimistoille ja oppilaitoksille.

  • 22.08.2024
  • 10:00 – 11:00

Procountor tarjoaa ohjelmistojemme ympärillä monenlaista tukea ja yhteistyömahdollisuuksia niin yrityksille, tilitoimistoille kuin oppilaitoksille. Webinaarissa kerromme, miten eri käyttäjät hyötyvät tarjolla olevista palveluista ja voivat osallistua Procountorin kehitystyöhön.

Kampus

Kampus on verkko-oppimisalusta, jossa taloushallinnon ammattilaiset ja yrityskäyttäjät voivat opiskella ohjelmistojemme käyttöä veloituksetta ja joustavasti omien aikataulujen mukaan. Kampuksesta vastaa Mari Korpi, joka esittelee meille oppimisalustan tarjoamia mahdollisuuksia.

Oppilaitosakatemia

Procountor Oppilaitosakatemia on yhteistyömalli, joka tuo yhteen opiskelijat ja Procountor-tilitoimistot. Oppilaitosyhteistyön kautta tarjoamme oppilaitoksille Procountorin opetuskäyttöön, ja oppilaitoksista valmistuu sertifioituja Procountor-osaajia työelämän tarpeisiin. Kouluttaminen modernien, pilvipalveluina toteutettujen taloushallintojärjestelmien käyttöön vähentää tilitoimistoilta merkittävästi perehdyttämiseen kuluvaa aikaa. Oppilaitosyhteistyöstä vastaa Tonja Lindholm, joka kertoo aiheesta lisää webinaarissa.

Procountor Friends

Procountor Friends on avoin, matalan kynnyksen tuotekehitysyhteisö kaikille Procountorin käyttäjille. Järjestämme vuoden aikana erilaisia tapahtumia, tutkimuksia ja testauksia, mihin yhteisön jäsenet voivat osallistua oman mielenkiintonsa ja aikataulujensa mukaan. Haluamme olla lähellä asiakasta ja kuulla palautetta ohjelmistojemme kehityksestä. Friendsistä kertoo Olli Kainulainen, joka vastaa yhteisön toiminnasta.