Rahanpesulain velvoitteet kuntoon Verified AML:lla

Tervetuloa webinaariin, jossa esittelemme tilitoimistojen työkaluista Verified AML:n, rahanpesulain velvoitteiden hoitamiseen tarkoitetun ratkaisun.

  • 13.06.2024
  • 10:00 – 11:00

Esittelemme webinaarissa käytännön esimerkein, miten Verified AML toimii ja helpottaa työtäsi tilitoimiston päivittäisessä työssä: uusien asiakkaiden käyttöönotto; olemassa olevien asiakkaiden jatkuva seuranta; asiakkaiden arviointi ja luokittelu.

Kerromme mm. miten

▸ Verified AML:n opastettu prosessi auttaa tilitoimistoa täyttämään rahanpesulain vaatimukset mahdollisimman automaattisesti ja digitaalisesti.

▸ palvelu tehostaa merkittävästi tarvittavien asiakkaiden tausta- ja liiketoimintatietojen hakua sekä antaa tukea riskiarvion tekemiseen. Tietoja ei tarvitse hakea useasta eri paikasta, vaan alustan kautta voidaan hallita kaikki tarvittava tiedonhaku.

Kerromme myös Verified AML:n ja Procountor Toiminnanohjauksen välisestä integraatiosta.


Pasi Kumpulainen

Pasi Kumpulainen

Pasi toimii ratkaisuasiantuntijana Verified Finlandilla, ja hän on ollut mukana Verified AML -ratkaisun tuomisessa Suomen markkinoille. Pasilla on myös kattava kokemus rahanpesulakiin liittyvien velvoitteiden hoitamisesta.