Tilitoimiston tehokkaat työkalut – Procountor Toiminnanohjaus, Jackbot ja Verified AML

Ilmoittaudu mukaan webinaariin ja tule kuulemaan, miten tehostat työskentelyäsi ja tuotat lisäarvoa asiakkaillesi Procountor Toiminnanohjauksen, Jackbotin ja Verified AML:n avulla.

  • 24.04.2024
  • 10:00 – 11:00

Webinaarissa kerromme, miten Procountor Toiminnanohjaus, Jackbot ja Verified AML auttavat tilitoimistoasi tehostamaan toimintaansa sekä antavat valmiudet tuottaa lisäarvopalveluita asiakkaillesi. Asiantuntijoina puhumassa ovat Hanna Aalto Procountorilta, Antti Eerola Jackbotilta sekä Pasi Kumpulainen Verified AML:stä.

Käymme läpi mm. miten Procountor Toiminnanohjaus

– auttaa tilitoimiston työntekijöitä arjessa
– tarjoaa helpon tuntikirjaus- ja laskutustyökalun tuoden helpotusta töiden kirjaamiseen, resursointiin ja seurantaan
– palvelee asiakkuudenhallinnassa sekä tuottaa arvokasta tietoa asiakaskannattavuudesta
– mahdollistaa joustavasti toimivan yhteiskäytön asiakkaan kanssa viestinnän, toimeksiantojen ja aineistojen toimitusten osalta

Jackbotista kerromme mm. miten

– tilitoimisto voi helposti seurata asiakkaiden viranomaisilmoitusten tilanteita ja kirjanpidon laatua
– tilitoimisto huomaa muutokset asiakkaiden taloustilanteissa ja saa täsmäehdotuksia aiheista, joista asiakkaita voi neuvoa
– tilitoimiston asiakkaat saavat monipuolisia raportteja yrityksensä tilanteesta ja muistutuksia omista tehtävistään

Verified AML:stä kerromme mm. miten

– opastettu prosessi auttaa tilitoimistoa täyttämään rahanpesulain vaatimukset mahdollisimman automaattisesti ja digitaalisesti
– palvelu merkittävästi tehostaa tarvittavien asiakkaiden tausta- ja liiketoimintatietojen hakua ja antaa tukea riskiarvion tekemiseen. Ei tarvitse hakea tietoja useasta eri paikasta vaan alusta kautta voidaan hallita kaikki tarvittava tiedonhaku.


Hanna Aalto

Hanna Aalto

Hanna toimii Procountorin sovelluskonsulttina on erikoistunut Procountor Toiminnanohjaukseen. Hän hallitsee käyttöönotot, kirjanpidon, ohjelmistot ja liiketoiminnan kehittämisen. Hanna on aiemmin työskennellyt tilitoimistoissa sekä kirjanpitäjänä että ohjelmistokouluttajana.

Antti Eerola

Antti Eerola

Antti on yksi Jackbot Oy:n perustajista ja ollut kehittämässä Jackbot-ratkaisua tilitoimistoille sen alkuajoilta saakka. Hän on myös työskennellyt tilitoimistossa ja osaa katsoa asioita tilitoimiston näkökulmasta.

Pasi Kumpulainen

Pasi Kumpulainen

Pasi on ratkaisuasiantuntija Verified Finlandissa ja ollut mukana tuomassa Verified AML -ratkaisua Suomen markkinoille. Hänellä on myös kattava kokemus rahanpesulakiin liittyvien velvoitteiden hoitamisesta.