Asio Tilavaraus 

Asio Tilavarausohjelmistolla varataan ja hallinnoidaan tiloja, resursseja ja palveluita. Varauspalvelut tuotetaan asiakkaiden omille kotisivuille.

Ohjelmiston kuvaus

Suomalainen Asio-Data toimittaa varausjärjestelmiä, jotka ovat yhteensopivia Accountor Finagon taloushallinnon ohjelmistojen kanssa. Asio Tilavarausjärjestelmä on kokonaisratkaisu varaushallinnolle ja tuotteistetuille varauspalveluille.

Asio on monialaisessa käytössä mm. kaupungeilla ja kunnilla, business parkeilla, toimistohotelleilla, ravintoloilla, oppilaitoksilla, urheiluseuroilla, kulttuuri- ja liikuntakeskuksilla, halleilla ja areenoilla sekä muilla varausorganisaatioilla. Asiolla varataan mm. kokoustiloja, työpisteitä, kenttävuoroja, ravintolatarjoiluja, luokkia, laitteita, tapahtumia, kuntosalikortteja, venepaikkoja, pääsylippuja ja muita resursseja.

Asio on tietoturvallinen ja toimintavarma varausjärjestelmä pilvipalveluna. Asio on laajasti integroitavissa lukuisiin taustajärjestelmiin kuten älylukoille, infonäytöille, taloushallintoon ja verkkomaksupalveluihin.

Asio Varausjärjestelmän tärkeimmät ominaisuudet:

  • Tietoturvallinen ja toimintavarma pilvipalvelu
  • Selainpohjainen ja responsiivinen varausjärjestelmäratkaisu, joka toimii myös mobiilissa
  • Laaja integroitavuus taustajärjestelmiin
  • Modulaarinen ohjelmistoarkkitehtuuri, joka taipuu monimuotoisiin varaustarpeisiin
  • Suomalainen pääkäytön tukipalvelu

Asio-Data Oy on suomalainen ohjelmistotalo Helsingin Lauttasaaressa.

 

Integraation kuvaus

Varauslaskutusaineisto saadaan kätevästi Asion laskutusliittymä -yhteysohjelmalla siirrettyä Procountoriin varausten laskutusta ja tiliöintiä varten.

Yhteysohjelma ja siirrettävä laskutusaineisto sovitetaan asiakkaan varausjärjestelmään ja taloushallinnon ympäristöön asiakaskohtaisesti.

Kuvat ja videot

Kysy lisää tietoa!

09 682 2929

asio@asio.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: