Asio Tilavaraus 

Asio Tilavarausohjelmistolla varataan ja hallinnoidaan tiloja, resursseja ja palveluita. Varauspalvelut tuotetaan asiakkaiden omille kotisivuille.

Ohjelmiston kuvaus

Suomalainen Asio-Data toimittaa varausjärjestelmiä, jotka ovat yhteensopivia Accountor Finagon taloushallinnon ohjelmistojen kanssa. Asio Tilavarausjärjestelmä on kokonaisratkaisu varaushallinnolle ja tuotteistetuille varauspalveluille.

Asio on monialaisessa käytössä mm. kaupungeilla ja kunnilla, business parkeilla, toimistohotelleilla, ravintoloilla, oppilaitoksilla, urheiluseuroilla, kulttuuri- ja liikuntakeskuksilla, halleilla ja areenoilla sekä muilla varausorganisaatioilla. Asiolla varataan mm. kokoustiloja, työpisteitä, kenttävuoroja, ravintolatarjoiluja, luokkia, laitteita, tapahtumia, kuntosalikortteja, venepaikkoja, pääsylippuja ja muita resursseja.

Asio on tietoturvallinen ja toimintavarma varausjärjestelmä pilvipalveluna. Asio on laajasti integroitavissa lukuisiin taustajärjestelmiin kuten älylukoille, infonäytöille, taloushallintoon ja verkkomaksupalveluihin.

Asio Varausjärjestelmän tärkeimmät ominaisuudet:

  • Tietoturvallinen ja toimintavarma pilvipalvelu
  • Selainpohjainen ja responsiivinen varausjärjestelmäratkaisu, joka toimii myös mobiilissa
  • Laaja integroitavuus taustajärjestelmiin
  • Modulaarinen ohjelmistoarkkitehtuuri, joka taipuu monimuotoisiin varaustarpeisiin
  • Suomalainen pääkäytön tukipalvelu

Asio-Data Oy on suomalainen ohjelmistotalo Helsingin Lauttasaaressa.

 

Integraation kuvaus

Varauslaskutusaineisto saadaan kätevästi Asion laskutusliittymä -yhteysohjelmalla siirrettyä Procountoriin varausten laskutusta ja tiliöintiä varten.

Yhteysohjelma ja siirrettävä laskutusaineisto sovitetaan asiakkaan varausjärjestelmään ja taloushallinnon ympäristöön asiakaskohtaisesti.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Asio Tilavaraus  kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

Kuvat

integrator

Integraatiot ja hinnat:

APICSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Asio Tilavaraus 

Toimiala:
Kulttuuri- ja vapaa-aika, Majoitus- ja ravintola-ala

Ratkaisualue:
Toiminnan- ja tuotannonohjaus

Kumppanin tuki:
09 682 2929 / asio@asio.fi / Verkkosivut

Asio Tilavaraus