Kassaturva

Ohjelmiston kuvaus

Monesti asiakkaat vaativat pitkiä, jopa useiden kuukausia maksuehtoja. Tämä tarkoittaa sitä, että joudut rahoittamaan palkkoja, veroja, ostoja ja investointeja omalla tai lainatulla rahalla. Luoton hankkiminen vie aikaa ja kuluttaa hermoja. Pankkien vaatimukset ovat kiristyneet, eikä käyttöpääomaa saa nopeasti tai ilman vakuuksia.

Kassaturvan avulla saat myyntisaatavat kassaan viipymättä laskun lähetettyäsi. Palvelu on tarkoitettu yritysten välisten myyntisaatavien rahoittamiseen kattaen myös julkisen puolen sekä asunto-osakeyhtiöiden saatavien rahoittamisen. Lisäksi euromääräiset saatavat ulkomailta voidaan rahoittaa asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti sovitun käytännön mukaan. Palvelussa myyntisaatavat toimivat luoton vakuutena.

Kassaturva on kustannustehokas palvelu, jonka ainoa kustannus on rahoitetusta myyntisaatavasta peritty komissio. Voit itse valita, rahoitatko yhden laskun, osan laskuista vai kaikki laskut sekä milloin haluat rahoitusta hyödyntää. Kun saatavia ei lähetetä palvelun kautta rahoitettavaksi, ei palvelusta myöskään synny mitään kustannuksia.

Integraation kuvaus

Kassaturva on erittäin helppokäyttöinen palvelu, joka on käytettävissä suoraan Procountorissa ja toteutetun integraation ansiosta laskun voi toimittaa rahoitettavaksi normaalisti myyntilaskua lähettäessäsi. Integraation avulla kirjanpito ja reskontra pysyvät lisäksi automaattisesti ajan tasalla, joka helpottaa merkittävästi kirjanpitäjän työtä.

Lisätietoa Kassaturvan integraation käyttöönotosta ja käytöstä löydät Procountor-ohjekirjasta.

Ratkaisualue

Rahoitus

Integraatiot

API

Kysy lisää tietoa!

020 730 6730

kassaturva@puro.finance

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: