Kassaturva

Ohjelmiston kuvaus

Monesti asiakkaat vaativat pitkiä, jopa useiden kuukausia maksuehtoja. Tämä tarkoittaa sitä, että joudut rahoittamaan palkkoja, veroja, ostoja ja investointeja omalla tai lainatulla rahalla. Luoton hankkiminen vie aikaa ja kuluttaa hermoja. Pankkien vaatimukset ovat kiristyneet, eikä käyttöpääomaa saa nopeasti tai ilman vakuuksia.

Kassaturvan avulla saat myyntisaatavat kassaan viipymättä laskun lähetettyäsi. Palvelu on tarkoitettu yritysten välisten myyntisaatavien rahoittamiseen kattaen myös julkisen puolen sekä asunto-osakeyhtiöiden saatavien rahoittamisen. Lisäksi euromääräiset saatavat ulkomailta voidaan rahoittaa asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti sovitun käytännön mukaan. Palvelussa myyntisaatavat toimivat luoton vakuutena.

Kassaturva on kustannustehokas palvelu, jonka ainoa kustannus on rahoitetusta myyntisaatavasta peritty komissio. Voit itse valita, rahoitatko yhden laskun, osan laskuista vai kaikki laskut sekä milloin haluat rahoitusta hyödyntää. Kun saatavia ei lähetetä palvelun kautta rahoitettavaksi, ei palvelusta myöskään synny mitään kustannuksia.

Integraation kuvaus

Kassaturva on erittäin helppokäyttöinen palvelu, joka on käytettävissä suoraan Procountorissa ja toteutetun integraation ansiosta laskun voi toimittaa rahoitettavaksi normaalisti myyntilaskua lähettäessäsi. Integraation avulla kirjanpito ja reskontra pysyvät lisäksi automaattisesti ajan tasalla, joka helpottaa merkittävästi kirjanpitäjän työtä.

Lisätietoa Kassaturvan integraation käyttöönotosta ja käytöstä löydät Procountor-ohjekirjasta.

Integraation käyttöönotto

API:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Jätä yhteydenottopyyntö” -panikkeesta tai ota yhteyttä Kassaturva kumppaniin
  2. Salli Procountorissa API-rajapinnan käyttö (Hallinta > Yrityksen asetukset > Käyttöasetukset, lisää valinta kohtaan Salli laskutettavien rajapintojen käyttö).
  3. Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään.
  4. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa tarvittavat käyttöoikeudet.
  5. Ota integraatio käyttöön kumppanin puolella. Käyttöönotto edellyttää tunnistautumista rajapinnassa. Tunnistautuminen tapahtuu Procountoriin luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanaa käyttäen tai API-avaimella. API-avain luodaan joko itse Procountorin käyttöliittymässä tai toisen ohjelmiston API-kirjautumissivulla, jonka jälkeen integraattori voi noutaa API-avaimen rajapinnan kautta.

partner

Integraatiot ja hinnat:

API


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
Kassaturva

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Rahoitus

Kumppanin tuki:
020 730 6730 / kassaturva@puro.finance / Verkkosivut

Kassaturva