Laskurahoituspalvelu Kassaturvan avulla saat
myyntilaskujen rahat heti käyttöösi

Kassaturvan avulla pystyt rahoittamaan helposti kaiken kokoiset myyntilaskut suoraan Procountor-ohjelmistosta. Näin helpotat kassanhallintaasi ja varmistat maksukykysi haastavina aikoina.

Mikä on laskurahoituspalvelu?

Laskurahoituspalvelun avulla ei tarvitse odottaa asiakkaasi maksuja myyntilaskun eräpäivään asti. Sen avulla saat myyntilaskuihin sitoutuneet rahat heti käyttöösi.

Yrityksesi lähettää laskurahoituspalvelulla myyntilaskut rahoitusyhtiön kautta asiakkailleen ja saa niitä vastaan edullista luottoa. Tämän avulla yritys saa rahat myyntilaskuistaan viipymättä tililleen hankintojen, palkkojen, verojen tai muiden kulujen hoitamiseen.

Saa rahat myyntilaskuista heti

Vähemmän epävarmuutta maksuajoista

Helpompaa kassan hallintaa

Asiakkaille joustavammat maksuehdot

Kassaturva – markkinoiden edistyksellisin laskurahoitusratkaisu

Kassaturva ja Procountor Taloushallinto -ohjelmisto toimivat yhdessä saumattomasti, jonka ansiosta laskurahoituspalvelun käyttö on helppoa ja arkeen soveltuvaa.

 • Vähemmän stressiä
 • Kirjanpitäjien suosittelema vaihtoehto
 • Säästät aikaasi – helppo käyttöönotto
 • Selkeä hinnoittelu, ks. hinnasto

Näin se toimii

Tee sopimus Kassaturvasta ja ota käyttöön

Tee myyntilaskut normaalisti Procountor ohjelmalla

Valitse Kassaturva myyntilaskuille

Maksamme rahoituksen sopimuksen mukaan tilillesi

Läpinäkyvä hinnoittelu laskukohtaisesti – ei piilokuluja

Kassaturvan provisio myyntisaamiselle maksuehdoittain:

0-15 päivää0,7 %
16-30 päivää1,65 %
31-45 päivää2,55 %
46-60 päivää3,35 %
61-90 päivää 4,95 %
 • Myyntisaamiset päivässä tilillesi *
 • Muistutukset ja mahdollinen perintään ohjaus
 • Myyntisaatavien raportointi ja seuranta

Esimerkki hinnoittelusta:

Laskurahoituspalvelun hinta määräytyy laskukohtaisesti, eikä sen käytöstä synny muita kuluja. Palvelu kattaa kaikki haluamasi asiakkaillesi lähetetyt euromääräiset laskut.

Esimerkkinä, kun lähetät asiakkaallesi 100 euron laskun ja asiakas maksaa laskun ajallaan 15 päivän kuluessa, rahoitusprovisio tästä laskusta on 70 senttiä.

Puro

Palvelu on toteutettu yhteistyössä kumppanimme PURO Finance Oy:n kanssa. PURO Finance on osa Alisa Pankkia.

Lisäturvaa luottovakuutuksella

Mitä jos asiakkaasi ei maksakaan?

Kassaturvaan on saatavilla myös erillisenä lisäpalveluna luottovakuutus. Luottovakuutuksen hinta on alk. 0,3 % myyntilaskun loppusummasta. Esimerkiksi 5000 euron myyntilaskussa luottovakuutuksen kulu on 15 euroa, jolla saadaan turvattua 95 % myyntilaskun loppusummasta. Esimerkki luottovakuutuksen käytön vaikutuksesta: yrityksen voittomarginaalin ollessa 10 %, 5000 euron luottotappion korvaamiseen tarvitsee yrityksen tehdä vähintään 50 000 euron edestä lisämyyntiä kuitatakseen luottotappiosta aiheutuneet menetykset.

Liity tuhansien laskurahoituspalveluita hyödyntävien yritysten joukkoon – näin otat Kassaturvan käyttöön

Laskurahoituspalveluiden käyttö on jo tuhansien yritysten keino järkevöittää kassan hallintaa, nopeuttaa saatavien kotiutumista ja mahdollistaa keskittyminen yrityksen ydinliiketoiminnan pyörittämiseen.

1. Kirjaudu Procountor tunnuksilla

Kassaturva on yhdistetty Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon ja käyttöönotto aloitetaan kirjautumalla omilla tunnuksilla.

2. Täydennä ja lähetä esitäytetty lomake

Haemme yrityksesi perustiedot Procountorista ja sinun tulee täyttää vain loput tiedot lomakkeelle, jolla haetaan laskurahoitusta.

3. Hyväksy sopimus ja aloita käyttö

Autamme ja opastamme sinua käyttöönotossa. Lähetä myyntilaskut Kassaturva kautta ja saat rahat parhaimmillaan tilillesi jopa samana päivänä.
Tutustu ohjeisiin.

Kirjanpitäjän kokemuksia Kassaturvan käytöstä

 •  Yrityksen elintärkeä kassavirtakierto nopeutuu
 •  Yrityksen mahdollisuudet ennakoida ja suunnitella tulevaa paranevat
 •  Helppo ottaa käyttöön muutamalla klikkauksella – katso ohjevideo

Usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on Kassaturva -laskurahoituspalvelu?

  Kassaturva on Procountor Taloushallinto -ohjelmistossa oleva laskurahoituspalvelu, jonka avulla yritys muuttaa laskut rahaksi eli saa lähettämistä myyntilaskuista rahat heti tililleen. Laskurahoituksen käyttö nopeuttaa yrityksen kassavirtaa ja kasvattaa tilillä olevaa rahamäärää pakollisten menojen kuten laskujen, verojen ja palkkojen kattamiseen sekä mahdollistaa investoinnit että kilpailukyvyn tehostamisen.

 • Jos otan Kassaturva laskurahoituspalvelun käyttöön kuka lähettää laskun?

  Kassaturvaa käyttäessä teet myyntilaskusi kuten ennenkin Procountorissa, lasku toimitetaan asiakkaallesi juuri sen näköisenä kuin olisit sen itse lähettänyt. Me lisäämme laskuun lain edellyttämän siirtolausekkeen ja vaihdamme tilinumeroksi rahoittajan asiakasvaratilin.

  Lue rahoitussopimuksen käytöstä laskuilla.

 • Mitä tapahtuu, jos rahoitettua laskua ei makseta?

  Kassaturvan kautta lähetettyihin laskuihin voidaan liittää maksuton ja automaattinen perintäpalvelu. Näin sinun ei tarvitse itse seurata maksaako asiakkaasi laskuja ajallaan vai ei. Perintäpalvelua käytettävissä varmistat, että saataviasi peritään aina lain mukaisesti hyvää perintätapaa noudattaen.

  Laskun maksamattomuuteen pystyy lisäksi varautumaan etukäteen luottovakuutuksen avulla, jolla pystyy kustannustehokkaasti turvaamaan 95 % saatavan loppusummasta. Luottovakuutus turvaa myyntisaatavat. Kassaturvan avulla voit luottovakuuttaa myyntilaskusi, vaikka et olisi rahoittanut sitä.

 • Miten Kassaturva vaikuttaa yrityksen kirjanpitoon?

  Myyntilaskujen rahoittaminen vaikuttaa yrityksen kirjanpitoon. Kassaturvassa laskurahoituksen kirjaustarpeet on huomioitu ja ratkaistu kirjausten automatisoinnilla. Ennalta määritellyt tiliöintisäännöt kohdistavat tapahtumat oikein kirjanpitoon.

  Lue kirjanpitoon tehtävistä muutoksista.

 • Onko Kassaturvan ja Procountorin välinen integraatio maksullinen?

  Procountorin ja Kassaturvan välinen integraatio on veloitukseton.

 • Mikä on laskurahoitus?

  Keino muuttaa yrityksen laskut rahaksi heti. Eli laskurahoitus on rahoitusmuoto, jossa yritys siirtää uudet erääntymättömät myyntilaskut rahoitusyhtiölle. Rahoitusyhtiö tarjoaa laskuja vastaan yritykselle rahoitusta, ja maksaa rahat laskuista heti yrityksen tilille. Laskurahoituksessa rahoitetut laskut toimivat rahoituksen ensisijaisena vakuutena. Lue lisää laskurahoitusta käsittelevästä artikkelistamme.

 • Mahdollistaako Kassaturva kuluttajalaskujen rahoittamisen?

  Kassaturva on tarkoitettu ensisijaisesti yritysten välisten myyntilaskujen rahoittamiseen, mutta Kassaturvan avulla on mahdollista rahoittaa myös kuluttajille suunnatut myyntilaskut.

 • Laskurahoituspalvelun hinta – Kuinka paljon Kassaturvan käyttö maksaa?

  Kassaturvassa ei ole kiinteitä kustannuksia, maksat ainoastaan rahoitusprovisiota niistä laskuista, jotka olet rahoittanut laskurahoituspalvelulla. Kassaturva laskurahoituksen hinta määräytyy laskukohtaisesti toteutuneen maksuehdon mukaan, eli sen mukaan missä ajassa asiakkaasi maksaa laskun saatuaan.

  Esimerkiksi, kun lähetät asiakkaallesi 100 euron laskun ja asiakkaasi maksaa sen ajallaan 15 päivän kuluessa, on rahoituskustannuksesi tästä laskusta 0,70 euroa.

 • Myyntilaskujen rahoittaminen Kassaturvan avulla, milloin saan rahat?

  Kassaturva on Procountor Taloushallinto -ohjelmistoosi yhdistettyä automaattinen yritysrahoituspalvelu. Tämän vuoksi voit saada myyntilaskuistasi rahat tilille jopa saman päivän aikana kun olet lähettänyt myyntilaskun mutta kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Parhaat tärpit yrittäjälle

Taloushallinnon ohjelmisto | Procountor

Blogi: Kahdeksan vinkkiä parempaan laskuttamiseen pienyrittäjälle

Yritysten välisessä kaupassa laskutus on edelleen vallitsevampi käytäntö käteismaksamisen sijaan. Myös kuluttajakaupassa monet suuremmat palvelut laskutetaan. Kassavirran ja riskienhallinnan kannalta laskutus prosessina vaikuttaa yksinkertaiselta, eikä sen tehostamista usein mietitä kovinkaan paljoa.

Mies katsoo luuria

Blogi: Hallitse kassavirtaasi – miksi laskutusta ei kannata lykätä?

Laskut kannattaa lähettää asiakkaille heti tehdyn työn jälkeen, jotta oma maksukyky säilyy. Kun nopeutat yrityksesi kassavirtaa, saat tekemästäsi työstä korvauksen todennäköisemmin ja minimoit laskusuhdanteen aiheuttamat liiketoimintariskit.

Nainen hississä

Blogi: Laskurahoitus apuna yrityksen kassanhallinnassa

Yritysten elämä on tasapainoilua tulojen ja menojen välillä, aivan kuten mikä tahansa talouden hallinta. Kuinka paljon kassassa on rahaa, kuinka paljon sieltä on lähdössä maksuja? Kassavirran hallintaan liittyy näiden kahden, tulevan ja ulos lähtevän rahaliikenteen sääteleminen. Jos tulot ja menot ovat tasapainossa ja ensimmäinen voitolla, on yritystoiminta kannattavaa.

Kysyttävää? Autamme mieluusti

Varaa tapaaminen

Voit varata ajan suoraan asiantuntijaltamme kalenterista ja jatkaa keskustelua haluamanasi ajankohtana.

Jätä yhteydenottopyyntö