Laskurahoituspalvelu Kassaturvan avulla saat
myyntilaskujen rahat heti käyttöösi

Kassaturvan avulla yritys pystyy rahoittamaan helposti kaiken kokoiset myyntilaskut suoraan Procountor-ohelmistosta. Päätä itse milloin ja mistä laskuista haluat rahoitusta.

Mitä on laskurahoitus?

Laskurahoituksessa ei tarvitse odottaa asiakkaasi maksuja myyntilaskun eräpäivään asti, vaan sen avulla saat myyntilaskuihin sitoutuneet rahat heti käyttöösi.

Laskurahoituksen avulla saat myyntilaskujen saamisiin sitoutuneet rahat heti käyttöösi.

Yrityksesi siirtää laskurahoituksessa valitsemansa myyntilaskut rahoitusyhtiölle ja saa niitä vastaan edullista luottoa. Tämän avulla yritys saa rahat myyntilaskuistaan viipymättä tililleen hankintojen, palkkojen, verojen tai muiden kulujen hoitamiseen.

Saa rahat myyntilaskuista heti

Vähemmän epävarmuutta maksuajoista

Helpompaa kassan hallintaa

Asiakkaille joustavammat maksuehdot

Kassaturva – markkinoiden edistyksellisin laskurahoitusratkaisu

Kassaturva on täysin integroitu Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon, jonka ansiosta reskontrakuittaukset ja kirjanpito hoituvat täysin automaattisesti ilman lisääntyvää työmäärää tai ylimääräisiä kuluja.

 • Helppo käyttöönotto
 • Valittujen laskujen rahoitus suoraan Procountor ohjelmasta
 • Täysin automatisoitu kirjanpito ja reskontrakuittaukset
 • Ei kiinteitä kustannuksia, ks. hinnasto
 • Maksat vain provision rahoitetusta laskuista
Procountor Taloushallinto - Ostoraportti

Näin se toimii

Tee sopimus Kassaturvasta ja ota käyttöön

Tee myyntilasku normaalisti Procountor ohjelmalla

Valitse mitkä laskut haluat rahoittaa

Maksamme laskun sopimuksen mukaan tilillesi

Läpinäkyvä hinnoittelu laskukohtaisesti – ei muita kuluja

Kassaturvan provisio myyntisaamiselle maksuehdoittain:

0-15 päivää0,6 %
16-30 päivää1,5 %
31-45 päivää2,4 %
46-60 päivää3,1 %
61-90 päivää 4,5 %
 • Myyntisaamiset päivässä tilillesi *
 • Muistutukset ja mahdollinen perintään ohjaus
 • Myyntisaatavien raportointi ja seuranta

*Maksamme 80% myyntisaatavistasi saman tien tilillesi Kassaturvan provisiolla vähennettynä. Loppusuorituksen maksamme, kun asiakkaasi on maksanut laskun. Kassaturvan provision perustana ovat laskun verollinen loppusumma ja toteutunut maksuehto.

Esimerkki hinnoittelusta:

Laskurahoituspalvelun hinta määräytyy laskukohtaisesti, eikä sen käytöstä synny muita kuluja. Palvelu kattaa kaikki haluamasi asiakkaillesi lähetetyt euromääräiset laskut.

Esimerkkinä, kun lähetät asiakkaallesi 100 euron laskun ja asiakas maksaa laskun ajallaan 15 päivän kuluessa, rahoitusprovisio tästä laskusta on 60 senttiä.

Kassaturvaan voidaan liittää myös erillisenä lisäpalveluna luottovakuutus. Luottovakuutuksen hinta on 0,25 % myyntilaskun loppusummasta. Esimerkiksi 5000 euron myyntilaskussa luottovakuutuksen kulu on 12,5 euroa, jolla saadaan turvattua 95 % myyntilaskun loppusummasta.

Esimerkki luottovakuutuksen käytön vaikutuksesta: yrityksen voittomarginaalin ollessa 5 %, 5000 euron luottotappion korvaamiseen tarvitsee yrityksen tehdä vähintään 50 000 euron edestä lisämyyntiä kuitatakseen luottotappiosta aiheutuneet menetykset.

Puro

Palvelu on toteutettu yhteistyössä kumppanimme PURO Finance Oy:n kanssa.

”Kassaturva auttaa kassan suunnittelussa ja kassanhallinnassa.”

Jussi Hietala
Viher-Suomi

Liity tuhansien laskurahoituspalveluita hyödyntävien yritysten joukkoon – näin otat Kassaturvan käyttöön

Laskurahoituspalveluiden käyttö on jo tuhansien yritysten keino järkevöittää kassan hallintaa, nopeuttaa saatavien kotiutumista ja mahdollistaa keskittyminen yrityksen ydinliiketoiminnan pyörittämiseen.

1. Kirjaudu Procountor tunnuksilla

Kassaturva on täysin integroitu Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon ja käyttöönotto aloitetaan kirjautumalla omilla tunnuksilla.

2. Täydennä ja lähetä esitäytetty lomake

Haemme yrityksesi perustiedot Procountorista ja sinun tulee täyttää vain loput tiedot lomakkeelle, jolla haetaan laskurahoitusta.

3. Hyväksy sopimus ja aloita käyttö

Autamme ja opastamme sinua käyttöönotossa. Voit valita mitkä laskut rahoitat ja saat rahat tilillesi heti.

Saumattomasti kirjanpitoon integroitu laskurahoitus

Kassaturva on edistyksellinen laskurahoitus- eli factoring-palvelu, jonka avulla yritys pystyy rahoittamaan myyntilaskujen saatavat. Laskurahoituksen avulla yritys saa rahat myyntilaskuistaan viipymättä tililleen hankintojen, palkkojen, verojen tai muiden kulujen hoitamiseen.

Kassaturva on täysin integroitu Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon, jonka ansiosta reskontrakuittaukset ja kirjanpito hoituvat täysin automaattisesti ilman lisääntyvää työmäärää tai ylimääräisiä kuluja.

Kassaturva–palvelun hyödyntäminen on helppoa, joustavaa ja läpinäkyvää – yritys päättää itse, milloin ja mitkä laskut rahoitetaan. Sen ainoa kustannus on käytetystä rahoituksesta veloitettava provisio. Palvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta ja tukee yrityksiä kassanhallinnassa ja ennustavuuden luomisessa.

Tarjoamme lisäksi luottovakuutusta, jolla pienennät ostajiisi kohdistuvaa riskiä ja turvaat 95 % myyntilaskujesi loppusummasta.

Kassaturva on toteutettu yhteistyössä kumppanimme PURO Finance Oy:n kanssa.

Kokemuksia Kassaturvan käytöstä

Kassaturva yrityksille

 •  Mahdollisuus rahoittaa kaikki myyntilaskusi
 • Rahat myyntilaskuista viipymättä tilillesi hankintojen, palkkojen, verojen ja muiden kulujen hoitamiseen.
 • Yrityksen elintärkeä kassavirtakierto nopeutuu
 • Rahoitussopimuksen lisääminen asiakkaalle tapahtuu helposti ja nopeasti – katso ohjevideo


Kassaturva tilitoimistoille

 •  Yrityksen elintärkeä kassavirtakierto nopeutuu
 •  Yrityksen mahdollisuudet ennakoida ja suunnitella tulevaa paranevat
 •  Helppo ottaa käyttöön muutamalla klikkauksella – katso ohjevideo

Usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on Kassaturva -laskurahoitus?

  Kassaturva on Procountor taloushallinto-ohjelmistossa oleva laskurahoituspalvelu, jonka avulla yritys muuttaa laskut rahaksi eli saa lähettämistä myyntilaskuista rahat heti tililleen. Laskurahoituksen käyttö nopeuttaa yrityksen kassavirtaa ja kasvattaa tilillä olevaa rahamäärää pakollisten menojen kuten laskujen, verojen ja palkkojen kattamiseen sekä mahdollistaa investoinnit että kilpailukyvyn tehostamisen.

 • Jos otan Kassaturva laskurahoituksen käyttöön kuka lähettää laskun?

  Kassaturvaa käyttäessä teet myyntilaskusi kuten ennenkin Procountorissa, lasku toimitetaan asiakkaallesi juuri sen näköisenä kuin olisit sen itse lähettänyt. Me lisäämme laskuun lain edellyttämän siirtolausekkeen ja vaihdamme tilinumeroksi rahoittajan asiakasvaratilin.

 • Mitä tapahtuu, jos rahoitettua laskua ei makseta?

  Kassaturvan kautta lähetettyihin laskuihin voidaan liittää maksuton ja automaattinen perintäpalvelu. Näin sinun ei tarvitse itse seurata maksaako asiakkaasi laskuja ajallaan vai ei. Perintäpalvelua käytettävissä varmistat, että saataviasi peritään aina lain mukaisesti hyvää perintätapaa noudattaen.

  Laskun maksamattomuuteen pystyy lisäksi varautumaan etukäteen luottovakuutuksen avulla, jolla pystyy kustannustehokkaasti turvaamaan 95% saatavan loppusummasta. Luottovakuutus turvaa myyntisaatavat. Kassaturvan avulla voit luottovakuuttaa myyntilaskusi, vaikka et olisi rahoittanut sitä.

 • Laskurahoitus kirjanpidossa – Miten Kassaturva vaikuttaa yrityksen kirjanpitoon?

  Myyntilaskujen rahoittaminen vaikuttaa yrityksen kirjanpitoon. Kassaturvassa laskurahoituksen kirjaustarpeet on huomioitu ja ratkaistu kirjausten automatisoinnilla. Ennalta määritellyt tiliöintisäännöt kohdistavat tapahtumat oikein kirjanpitoon.

 • Mikä on laskurahoitus?

  Keino muuttaa yrityksen laskut rahaksi heti. Eli laskurahoitus on rahoitusmuoto, jossa yritys siirtää uudet erääntymättömät myyntilaskut rahoitusyhtiölle. Rahoitusyhtiö tarjoaa laskuja vastaan yritykselle rahoitusta, ja maksaa rahat laskuista heti yrityksen tilille. Laskurahoituksessa rahoitetut laskut toimivat rahoituksen vakuutena.

 • Mahdollistaako Kassaturva laskurahoitus kuluttajalaskujen rahoittamisen?

  Kassaturva on tarkoitettu ensisijaisesti yritysten välisten myyntilaskujen rahoittamiseen, Kassaturvan avulla on mahdollista rahoittaa myös kuluttajille suunnatut myyntilaskut.

 • Laskurahoitus hinta – Kuinka paljon Kassaturvan käyttö maksaa?

  Kassaturvassa ei ole kiinteitä kustannuksia, maksat ainoastaan rahoitusprovisiota niistä laskuista, jotka olet rahoittanut laskurahoituspalvelulla. Kassaturva laskurahoituksen hinta määräytyy laskukohtaisesti toteutuneen maksuehdon mukaan, eli sen mukaan missä ajassa asiakkaasi maksaa laskun saatuaan.

  Esimerkiksi, kun lähetät asiakkaallesi 100 euron laskun ja asiakkaasi maksaa sen ajallaan 15 päivän kuluessa, on rahoituskustannuksesi tästä laskusta 0,60 euroa.

 • Myyntilaskujen rahoittaminen Kassaturvan avulla, milloin saan rahat?

  Kassaturva on Procountor taloushallinto-ohjelmistoosi yhdistettyä automaattinen yritysrahoituspalvelu. Tämän vuoksi voit saada myyntilaskuistasi rahat tilille jopa saman päivän aikana kun olet lähettänyt myyntilaskun mutta kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Parhaat tärpit yrittäjälle

Taloushallinnon ohjelmisto | Procountor

Blogi: Kahdeksan vinkkiä parempaan laskuttamiseen pienyrittäjälle

Yritysten välisessä kaupassa laskutus on edelleen vallitsevampi käytäntö käteismaksamisen sijaan. Myös kuluttajakaupassa monet suuremmat palvelut laskutetaan. Kassavirran ja riskienhallinnan kannalta laskutus prosessina vaikuttaa yksinkertaiselta, eikä sen tehostamista usein mietitä kovinkaan paljoa.

Mies katsoo luuria

Blogi: Hallitse kassavirtaasi – miksi laskutusta ei kannata lykätä?

Laskut kannattaa lähettää asiakkaille heti tehdyn työn jälkeen, jotta oma maksukyky säilyy. Kun nopeutat yrityksesi kassavirtaa, saat tekemästäsi työstä korvauksen todennäköisemmin ja minimoit laskusuhdanteen aiheuttamat liiketoimintariskit.

Nainen hississä

Blogi: Laskurahoitus apuna yrityksen kassanhallinnassa

Yritysten elämä on tasapainoilua tulojen ja menojen välillä, aivan kuten mikä tahansa talouden hallinta. Kuinka paljon kassassa on rahaa, kuinka paljon sieltä on lähdössä maksuja? Kassavirran hallintaan liittyy näiden kahden, tulevan ja ulos lähtevän rahaliikenteen sääteleminen. Jos tulot ja menot ovat tasapainossa ja ensimmäinen voitolla, on yritystoiminta kannattavaa.

Kysyttävää? Autamme mieluusti

Varaa tapaaminen

Voit varata ajan suoraan asiantuntijaltamme kalenterista ja jatkaa keskustelua haluamanasi ajankohtana.

Jätä yhteydenottopyyntö