EtusivuToimialaratkaisutKiinteistö- ja asunto-osakeyhtiön taloushallinto Procountorilla

Hoida kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiön taloushallinto Procountorilla

Procountor Taloushallinto mahdollistaa kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille täysin digitaalisen ja reaaliaikaisen taloushallinnon. Procountor soveltuu erinomaisesti esimerkiksi asunto-osakeyhtiön, isännöitsijän ja tilitoimiston yhteiskäyttöön, mutta sen käyttö on helppoa ja vaivatonta myös ilman tilitoimistoa.

Kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiön taloushallinto Procountorilla alkaen 0€/kk

Pilvipalveluna toimiva Procountor Taloushallinto mahdollistaa tehokkaan ja vaivattoman taloushallinnon ajasta ja paikasta riippumatta. Hoituupa kirjanpitonne sitten tilitoimiston avulla tai itsenäisesti, Procountor on mutkaton ja tehokas työkalu talouden hoitamiseen. Uuden Procountor Alku -tuotepaketin myötä voit saada Procountorin käyttöön myös täysin ilman kiinteää kuukausimaksua!

  • Procountorissa kirjanpidon lisäksi mm. laskutus, maksatus, lainojen hoito, kiinteistön hoitokulujen ja tuottojen hallinnointi, palkkoiden laskeminen ja hankkeiden seuranta hoituvat helposti
  • Ohjelmaan voidaan tuoda talousarvio, johon tilikauden toteutuneita lukuja voidaan verrata
  • Kokouspöytäkirjat ja muut dokumentit voidaan tallentaa suoraan ohjelmaan
  • Räätälöity tilikartta ja soveltuvat raporttimallit
  • Mahdollisuus hyödyntää useita erilaisia integraatioita

Yhteistyö tilitoimiston kanssa

Reaaliaikaisen taloushallinnon avulla kiinteistöyhtiöllä ja tilitoimistolla on käyttäjätunnukset samaan järjestelmään. Mapit katoavat ja kommunikaatio helpottuu, minkä johdosta kiinteistöyhtiö saa entistäkin parempaa palvelua tilitoimistolta.

Procountor Taloushallinnon avulla kiinteistöyhtiöllä ja tilitoimistolla on aina pääsy samoihin tietoihin.

Procountor mahdollistaa joustavan työnjaon kiinteistöyhtiön ja tilitoimiston välillä. Työnjako osapuolten välillä voidaan määritellä tapauskohtaisesti, taloushallinnon tehtäviä on helppo jakaa ja työnjakoa voidaan muuttaa joustavasti suoraan ohjelmistossa.

Jätä yhteydenottopyyntö