EtusivuToimialaratkaisutKiinteistö- ja asunto-osakeyhtiön taloushallinto Procountorilla

Tehokas ja moderni taloyhtiön kirjanpito

Procountor mahdollistaa taloyhtiöille täysin sähköisen ja reaaliaikaisen kirjanpidon. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi asunto-osakeyhtiön, isännöitsijän ja tilitoimiston yhteiskäyttöön, mutta sen käyttö on helppoa ja vaivatonta myös ilman tilitoimistoa.

  • Hoida laskut, kuitit, palkat ja maksut
  • Säästä aikaa automaatiolla
  • Helppokäyttöinen

Yleistä taloyhtiön kirjanpidosta

Taloyhtiön kirjanpito on osa isännöinnin tehtäviä, jossa seurataan ja kirjataan yhtiön taloudellisia tapahtumia. Se sisältää tiedot taloyhtiön tuloista, kuten hoito- ja pääomavastikkeista, sekä menoista, kuten kiinteistön ylläpitokuluista ja korjauksista.

Taloyhtiön kirjanpito on tärkeää, jotta voidaan seurata yhtiön talouden tilaa, varmistaa varojen asianmukainen käyttö ja tuottaa tarvittavat taloudelliset raportit osakkaille ja muille sidosryhmille.

Taloyhtiön kirjanpito on pakollinen ja sen tulee olla ajantasainen. Kirjanpitoon kuuluu myös vuosittainen tilinpäätös, joka esitetään yhtiökokouksessa osakkaiden hyväksyttäväksi. Tilinpäätökseen sisältyy tuloslaskelma, tase ja toimintakertomus, jossa kerrotaan taloyhtiön toiminnasta ja talouden kehityksestä tilikauden aikana.

taloyhtiön kirjanpitoa tekemässä

Vaivatonta taloyhtiön kirjanpitoa

  • Procountorissa taloyhtiön kirjanpidon lisäksi mm. laskutus, maksatus, lainojen hoito, kiinteistön hoitokulujen ja tuottojen hallinnointi, palkkoiden laskeminen ja hankkeiden seuranta hoituvat helposti
  • Ohjelmaan voidaan tuoda taloyhtiön talousarvio, johon tilikauden toteutuneita lukuja voidaan verrata
  • Kokouspöytäkirjat ja muut dokumentit voidaan tallentaa suoraan ohjelmaan
  • Räätälöity tilikartta ja soveltuvat raporttimallit
  • Mahdollisuus hyödyntää useita erilaisia integraatioita

Taloyhtiön kirjanpito hinta

Kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiön taloushallinto Procountorilla alkaen 4 €/kk. Pilvipalveluna toimiva Procountor mahdollistaa tehokkaan ja va ivattoman taloushallinnon ajasta ja paikasta riippumatta. Procountor on mutkaton ja tehokas työkalu talouden hoitamiseen.

Yhteistyö tilitoimiston kanssa

Reaaliaikaisen taloushallinnon avulla kiinteistöyhtiöllä ja tilitoimistolla on käyttäjätunnukset samaan järjestelmään. Mapit katoavat ja kommunikaatio helpottuu, minkä johdosta kiinteistöyhtiö saa entistäkin parempaa palvelua tilitoimistolta.

Procountorin avulla kiinteistöyhtiöllä ja tilitoimistolla on aina pääsy samoihin tietoihin.

Procountor mahdollistaa joustavan työnjaon kiinteistöyhtiön ja tilitoimiston välillä. Työnjako osapuolten välillä voidaan määritellä tapauskohtaisesti, taloushallinnon tehtäviä on helppo jakaa ja työnjakoa voidaan muuttaa joustavasti suoraan ohjelmistossa.