""
EtusivuYritys

Meistä, Accountor Finago Oy

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään ja luomaan kasvua. Tuoteperheemme kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita erilaiset organisaatiot ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintaansa.

Alusta yritysten kasvulle

Accountor Finago on johtava sähköisen taloushallinnon ohjelmistotalo Suomessa ja osa Accountor Groupin Financial Management Software -ohjelmistoliiketoimintaa.

Financial Management Software -liiketoiminnan visiona on tarjota parhaat digitaaliset ratkaisut asiakasyritysten liiketoiminnan tueksi. Ohjelmistoliiketoiminnan muodostavat Accountor Finagon rinnalla verkkolaskutukseen sekä muiden sähköisten dokumenttien välittämiseen erikoistunut Apix, laskutusohjelmistoa ja asiakasrekisteriä tarjoava Isolta, pienten ja keskisuurten LVI- ja rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmää tarjoava Ecom sekä e-kuittisovellusta tarjoava eTasku.

Ohjelmistojamme käyttää yli 3000 tilitoimistoa, ja palvelemme yli 200 000 yritystä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa ja Latviassa.

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut konserni. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa.

Paikka paremmalle bisnekselle

Autamme tilitoimistoja ja yrityksiä saamaan kirkasta kuvaa tästä hetkestä – ja näkemään eteenpäin. Meille on tärkeää asettua asiakkaan asemaan yhdessä kumppaneidemme kanssa. Haluamme purkaa huolia ja kulkea ihmisten rinnalla.

Kun oivaltaa, niin ymmärtää. Kun ymmärtää, niin hallitsee. Kuva kirkastuu ja syntyy parempi näkymä tulevaisuuteen. Lukujen, sanojen ja tekojen valossa. Syntyy ymmärrystä. Syntyy mielenrauhaa.

Oivalluksia ja ymmärrystä. That’s us. Space for Better Business.

Monipuolinen kumppanuus

Monet pk-yritykset hoitavat taloushallintonsa yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Tilitoimistot ovatkin meille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Tuoteperheestämme löytyvät kaikki ratkaisut talous- ja palkkahallinnon hoitamiseen tehokkaasti modernein työvälinein.

Tuotteemme ovat helppokäyttöisiä sekä tehokkaita ja soveltuvat myös vaativaan ammattikäyttöön. Yhdessä ainutlaatuisen partneriohjelman ja muiden tilitoimiston liiketoimintaa tukevien palveluiden kanssa ne muodostavat markkinoiden kattavimman tilitoimiston ja yrityksen kokonaisratkaisun.

Kehitämme tuotteitamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa – heidän toivomaansa suuntaan. Olemme luoneet asiakkaidemme muodostaman Procountor Friends -yhteisön, joka antaa meille käyttäjäpalautetta ja jonka kanssa käymme jatkuvaa dialogia ohjelmistojemme kehitystarpeista. Tästä yhteistyöstä syntyy edelläkävijyys. 

Kuvassa Procountorin kaavake