EtusivuAsiakastarinat – tilitoimistot

Asiakastarinat tilitoimistoille

Procountor on tilitoimiston kumppani, joka auttaa asiakkaitaan menestymään. Procountorin tuotteita käytetään jo yli 1300 tilitoimistossa ympäri Suomea. Lue, miksi tilitoimistot ovat valinneet kumppanikseen Procountorin.

Yhteinen ohjelmisto tilitoimistolle ja sen asiakkaille

”Siirtyminen perinteisestä järjestelmästä Procountoriin on helppoa ja näppärää. Nykyään hoidamme kaikki asiakkaat sähköisellä taloushallintojärjestelmällä, kun kaikki on sähköistä, niin se on siten myös ajantasaista koko ajan.”

Johanna Hämäläinen
Johtava kirjanpitäjä, Premium Accounting

Tilitoimisto Roihun omistajat ovat käyttäneet Procountor-ohjelmistoa jo vuodesta 2011. Procountor valikoitui tilitoimiston ohjelmistoksi, koska sen hyvät ja selkeät ominaisuudet palvelevat sekä tilitoimistoa että sen asiakkaita.

Procountor on kehittynyt vuosien varrella hyvin paljon. Esimerkiksi palkanlaskenta on kehitetty kokonaan uudestaan. Nykyisin se tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja erilaisten toimialojen tarpeisiin. Rajapinnat eri ohjelmistoihin tapahtuvat API-yhteyden avulla, mikä lisää taloushallinnon mahdollisuuksia yrityksen kokonaisvaltaisen talouden hoidossa. Myös tekoäly on tuonut nopeutta taloushallinnon hoitamiseen ja uskomme sen kehittyvän vielä voimakkaasti vuosien varrella.

Joonas Jyrinki
Omistaja, Tilitoimisto Roihu
Lue koko asiakastarina ⟶

”Yhteistyö Procountor-asiantuntijoiden kanssa on ollut erittäin hedelmällistä alusta alkaen. Olemme oppineet todella paljon sähköisestä taloushallinnosta sekä Procountorin käytön myötä että Procountorin asiantuntijoilta.”

Samuli Saviala
Toimitusjohtaja, EMU Growth Partners Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Procountor vapauttaa kirjanpitäjiemme tietotaidon ja liiketoimintaosaamisen asiakkaidemme käyttöön, jolloin voimme olla asiakkaillemme kokonaisvaltainen kumppani tuloksellisessa liiketoiminnassa.”

Tim Matikainen
Perustaja, Select Financial Services
Lue koko asiakastarina ⟶

Reaaliaikainen tieto yrityksen taloudesta mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen ja päätöksenteon yhteistyössä kirjanpitäjän kanssa. Voimme tarjota parempaa asiakaspalvelua ajasta ja paikasta riippumatta sekä relevantteihin numeroihin pohjautuen.

Risse Lundius
Asiantuntija, partner, Digikonttori
Lue koko asiakastarina ⟶

”Procountor soveltuu hyvin erikokoisille yrityksille aivan pienestä aina muutaman sadan henkilön yrityksiin. Mielestäni kasvuhakuisten yritysten kannattaa valita heti alkumetreiltä saakka ohjelmisto, joka sisältää kaikki sähköiset toiminnot ja skaalautuu yrityksen kasvun mukana.”

Antti Ahti
Procountorin käyttäjä, Accurate Accounting Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Tilitoimiston arki helpottuu sähköisyyden ja tyytyväisten asiakkuuksien myötä – enää ei ole huolta puuttuvista tositteista tai epäselvistä mapeista.”

Lauri Mertaoja
Procountorin käyttäjä, ADD Taloushallinto Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Kirjanpitäjän työ muuttuu oleellisesti mielekkäämmäksi tallennustyön poistuessa ja työn muuttuessa kohti aktiivista ohjausta ja yhteistyötä.”

Anne Mertaoja
Talouskonsultointi Mertaoja Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Procountor Solo helpottaa sekä kirjanpitäjän että yrittäjän arkea

Procountor Solo on työkaluna erinomainen palvelemaan yksinyrittäjiä. Solon hinnoittelu asiakkaalle on saatu erittäin houkuttelevaksi, se on monella suurin syy valita Solo.

Meidän näkökulmastamme helpotusta tuo se, että kaikki tositteet löytyvät yhdestä paikasta, jolloin kirjanpito on helppo tehdä. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin kun aikaa säästyy rutiineilta itse palveluun.

Noora Piiili
Toimitusjohtaja, Agrotaloushallinto
Lue koko asiakastarina ⟶

Porvoolainen Mona Lindroth tarjoaa korkealaatuisia graafisen suunnittelun ja visuaalisen markkinoinnin palveluja eri alojen yrityksille. Lindrothin oman yrityksen kirjanpidon hoitaa niin ikään porvoolainen tilitoimisto SisUkko. Taloushallinto-ohjelmisto Procountor Solo on helpottanut niin kirjanpitäjän kuin yrittäjän elämää.

”Kirjanpitäjän laskut pysyvät hallinnassa, kun osan kirjanpidosta pystyy tekemään itse.”

Mona Lindroth
Yrittäjä, Mona Lindroth
Lue koko asiakastarina ⟶

Solo on tehostanut työntekoa huomattavasti. Erityisen tehokas se on suhteessa manuaaliseen kirjanpitoon käytettävään aikaan.

Outi Poikajärvi
Toimitusjohtaja, Tilitarhuri
Lue koko asiakastarina ⟶

Lisäarvopalvelut

Sopimuskone

Tällä videolla Riikka Laakio Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia Oy:stä kertoo, miten Sopimuskone on heitä auttanut päivittäisessä tilitoimiston arjessa. Sähköinen allekirjoitus ja juridisesti ajantasaiset asiakirjat helpottavat Riikan mielestä huomattavasti tilitoimiston työtä ja säästävät kallisarvoista työaikaa.

Lue koko asiakastarina ⟶

”Sopimuskone pienentää kynnystämme sopimusten laatimiseen, koska palvelusta löytyvät valmiina lainmukaiset sopimussisällöt.”

”Palvelu tukee tilitoimistomme asiantuntijapalveluiden myyntiä ja ajatusta kirjanpitäjästä talouspäällikkönä.”

Taina Pelkonen ja Susanna Kallio
Bullet Taloushallinto Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Sopimuskone on sujuvoittanut asiakirjojen laadintaa ja allekirjoittamista merkittävästi. Laadimme palvelun avulla muun muassa kokouspöytäkirjoja ja kauppakirjoja. Enää meidän ei tarvitse miettiä vanhojen pohjien sanamuotoja vaan meillä on aina ajantasaiset laadukkaat sopimussisällöt käytettävissä pikavalinnoin. Suosittelemme palvelua lämpimästi myös muille tilitoimistoille!”

Katja Hjelt
Tilitoimisto YKP Oy

Procountor Toiminnanohjaus

Minulle tärkein ominaisuus on nähdä selkeästi se, kuinka paljon kuhunkin asiakkaaseen käytetään aikaa. Samalla tehtävien ja laskutuksen hallinta on nyt järjestelmällisempää.

Nina Bifeldt
Tilitoimistoyrittäjä, NB-tilipalvelut Oy
Lue koko asiakastarina ⟶
Procountor-asiakastarina: NB-tilipalvelut, Nina

Tilitoimistoyrittäjä Tuija Humberg Tilitoimisto Humberg Oy:stä kertoo, miten Procountor Toiminnanohjaus on tehostanut heidän työtään ja lisännyt toiminnan kannattavuutta.

Tuija Humberg
Tilitoimisto Humberg Oy

Jackbot

”Jackbot kokoaa datasta selkeän yhteenvedon. Koska Jackbotin myötä data on helpommin saatavilla, sitä tulee myös käytettyä enemmän kuin aiemmin.”

Mira Merikanto
Strateginen taloustoimisto Sukkela
Lue koko asiakastarina ⟶
Accounting Rocks - Susanna

Jackbot on ennen kaikkea luotettava. Kertaakaan ei ole ollut tilannetta, etteikö me voitaisi luottaa Jackin tekemiin työtehtäviin. Minulle se on tärkein asia.

Susanna Salminen
Partner, Accounting Rocks
Lue koko asiakastarina ⟶

Yhdistä tarvittavat ohjelmistot toisiinsa

CarbonLinkin avulla pienenkin yrityksen on helppo aloittaa oman hiilijalanjäljen mittaaminen vaivattomasti ilman suuria resursseja. Se laskee hiilijalanjäljen Procountorista löytyvän tiedon perusteella.

Carbonlinkissä on parasta käyttöönoton helppous, nopeus ja loistava hinta-laatusuhde.

Satu Saarimaa
perustajaosakas, Tulevaisuuden Tilitoimisto
Lue koko asiakastarina ⟶

Procountoriin integroitava Membook tuo selviä hyötyjä sekä sitä käyttäville yhdistyksille että tilitoimistolle.

”Suosittelen Procountorin ja Membookin yhteistyötä yhdistysten tilitoimistoille. Jäsenrekisterin ylläpito on toimivaa ja jäsenrekisterilaskutus, joka aikaisemmin oli tosi työlästä tilitoimistolle, on nyt mielekästä.”

Jaana Inkeroinen
JHI-Tilit Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Projektit tilitoimistoille

Procountor Onni — onnistunut ohjelmistonvaihto

1Officessa oltiin tyytyväisiä Procountorin Onni-projektiin, jossa koulutuksen lisäksi tuetaan ja kannustetaan aktiivisesti sekä tilitoimiston työntekijöitä että heidän asiakkaitaan.

Nyt meillä on aikaa palvella asiakkaitamme syvällisemmin ja aiempaa kattavammin. Toisaalta olemme voineet ottaa paljon uusia asiakkaita ja näin tehostaa toimintaamme.

Annika Koorik
Pääkirjanpitäjä, 1office
Lue koko asiakastarina ⟶

”Sitä [sähköistymisprojektia] ei tarvinnut miettiä kahdesti, koska sähköistymisprojekti tarjosi paljon koulutusta ja tukea tällaiselle yksinyrittäjälle, kohtuulliseen hintaan.”

Hon Vu
Tilin Takojat Oy

Procountor Onni projekti on kuin oma henkilökohtainen personal trainer, positiivinen eteenpäin tuuppaaja. Erityisesti myynnin, koulutuksen ja ohjausryhmän tarjoama jatkuva tuki auttoi ohjelmiston vaihdossa.

Sanna Mikkola
Procountorin käyttäjä, Taloushallinta Uniikki Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

En varmasti olisi saanut asiakkaitani siirtymään sähköiseen taloushallintoon näin nopeasti, jos en olisi lähtenyt Onni-projektiin. Suosittelen Procountor Onnia kaikille, jotka siirtyvät käyttämään Procountoria.

Tarja Frimodig
Procountorin käyttäjä, Tilipalvelu Calcurium
Lue koko asiakastarina ⟶

Procountorin ansiosta asiakaskohtainen työaika kirjanpitäjää kohden on laskenut – parhaimmillaan jopa puolittunut. Ajansäästön ansiosta pystymme lisäämään asiakasmäärää.

Niina Usva-Kanteh
Toimitusjohtaja, Riihimäen tilitoimisto
Lue koko asiakastarina ⟶

PRO+

Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia Oy on halunnut toimia edelläkävijän tavoin toimialallaan. Tässä erinomaisena apuna on ollut PRO+ projekti, jonka hyödyt ovat näkyneet Riikka Laakion mukaan monin eri tavoin heidän toiminnassaan!

Riikka Laakio
Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia
Lue koko asiakastarina ⟶

”PRO+ -projektin myötä tullut sähköisyys toi myös asiakkaille selviä hyötyjä. Projektiin kuuluneet valmennukset ovat olleet todella hyviä, sillä niistä on saanut tukea, uusia ideoita ja uutta näkökulmaa. Suosittelen Pro+ -projektia muillekin tilitoimistoille, sillä sen avulla saa sähköistettyä asiakaskunnan ohjatusti.”

Taina Pelkonen
Perustaja, talouspäällikkö, Bullet Taloushallinto
Lue koko asiakastarina ⟶

Kumppanitarinoita

Eqvitialta löytyy erinomaista Procountor-osaamista. Tilitoimistossa ollaan hyvin sisällä ohjelmiston käytettävyydessä ja ominaisuuksista.

Procountorin ominaisuudet ovat kehittyneet ajan ja vaatimusten muuttumisen myötä. Se on yhteinen ohjelma meidän ja asiakkaidemme välillä.

Jarkko Hakola
Toimitusjohtaja, Tilitoimisto Eqvitia
Lue koko asiakastarina ⟶

Mandaatissa hyödynnetään uusinta informaatioteknologiaa ja käytetään eri taloushallinnon ohjelmistoja, joista Procountor on eniten käytetty.

Procountorin valinta oli lopulta helppo. Ohjelman käytettävyys ja kustannukset olivat kokonaisuutena houkuttelevimmat. Lisäksi se on loppukäyttäjien, eli myös asiakkaidemme kannalta helppokäyttöisin.

Karoliina Ahola
Toimitusjohtaja, Tilitoimisto Mandaatti
Lue koko asiakastarina ⟶

Satakerralla ymmäretään kansainvälisten yritysten ja konsernien tarpeet, mutta palvellaan myös yksinyrittäjiä ja mikroyrityksistä.

Procountor sopeutuu eri tarpeisiin, ja valtaosalle pk-yrityksistä se sopii hyvin. Työnjako yrityksen ja tilitoimiston välillä voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti yrityksen tarpeiden ja halujen mukaan.

Anja Söderholm
Asiakaspalvelupäällikkö, Tilitoimisto Satakerta Rödl & Partner Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Partneriohjelma tarkoittaa meille parempaa markkinointinäkyvyyttä luotettavan kumppanin kanssa sekä Accountor Finagon tarjoamaa koulutuspalvelua, jotta me voimme palvella asiakkaitamme paremmin.”

Jukka-Pekka Antell
Greenstep Oy