EtusivuTilitoimistoille

Sujuvoita sinun
ja asiakkaasi arkea

Tilitoimistojen kumppanina autamme sujuvoittamaan arkea, parantamaan tehokkuutta ja ansaitsemaan enemmän.

 • 100 % sähköinen tilitoimisto
 • Kumppanuutta yli 20 vuoden ajan
 • Yli 1300 tilitoimistoa

Älykäs
kirjanpito

Älykkäillä taloushallinnon ohjelmistoilla sujuvoitat päivittäisiä rutiineja, parannat tilitoimiston tehokkuutta ja pystyt käyttämään enemmän aikaa asiakkaiden palvelemiseen.

Kumppanuus ja palkitseminen

Tuemme ja autamme tilitoimistoja tavoitteiden saavuttamisessa — olipa kyseessä nykyisen toiminnan ylläpitäminen tai liiketoiminnan kasvattaminen. Lisäksi pääset hyödyntämään tuntuvan jälleenmyyntipalkkion.

Kattava tuki ja yhteistyö

Heti alusta alkaen käytössäsi on täysi tuki, jotta ohjelmiston käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Me pidämme huolen, että tilitoimisto saa aina tarvitsemansa avun.

Liity yli 1300 tilitoimiston joukkoon, jotka luottavat Procountoriin

Läpinäkyvä yhteistyö eri osapuolten kanssa

Älykäs kirjanpito

Vähennä toistuvia manuaalisia kirjanpidon rutiineja ja keskity olennaiseen — asiakkaisiin ja tilitoimistosi liiketoimintaan.

 • Saumaton yhteistyö asiakkaiden kanssa

  Procountor mahdollistaa tiiviimmän yhteistyön asiakkaan kanssa. Yhteinen ohjelmisto asiakkaidesi kanssa yksinkertaistaa kirjanpitoaineistojen jakamista. Voit lisätä huomautuksia ja kommentteja asiakkaillesi suoraan ohjelmistossa ilman erillisiä sähköposteja tai puheluita.

 • Automatisoi toistuvia kirjanpidon rutiineja

  Älykkään ohjelmiston avulla vähennät manuaalisia rutiineja ja saat enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa. Procountor säästää kirjanpitäjän aikaa 30–40 %, mikä tarkoittaa enemmän aikaa asiakkaiden palvelemiseen.

 • Auta asiakkaitasi menestymään

  Reaaliaikaisen kirjanpidon ja helposti ymmärrettävien raporttien avulla autat asiakkaita saamaan paremman käsityksen heidän liiketoiminnastaan. Vaivalloinen kirjanpitoaineistojen metsästäminen ja kirjaaminen muuttuu aidosti lisäarvoa palvelevaksi työksi.

  Tutustu Procountorin ominaisuuksiin >>

Tilitoimiston kumppani

Olemme tilitoimistosi mukana päivittäisessä arjessa. Tuemme ja autamme tavoitteiden saavuttamisessa — olipa kyseessä nykyisen toiminnan ylläpitäminen tai liiketoiminnan kasvattaminen.

 • Oma yhteyshenkilö

  Tilitoimistolla on käytössä oma yhteyshenkilö ja kokeneet valmentajat, joiden kanssa päästään luomaan yksinkertaisempia ja tehokkaampia liiketoiminnan prosesseja.

  Oma yhteyshenkilö pitää huolen, että tilitoimisto saa kaiken hyödyn irti ohjelmistosta sekä kirjanpitäjät pääsevät kehittämään omaa osaamistaan talouden asiantuntijoina ja neuvonantajina.

 • Myynnin tuki

  Oma yhteyshenkilö tukee tilitoimistoa aktiivisesti myynnissä ja uusien asiakkaiden hankinnassa. Yhdessä tilitoimiston kanssa sovitaan, millaista tukea tarvitaan. Esimerkkeinä asiakastapaamiset, tuote-esittelyt, asiakastilaisuudet ja myyntipuhelut.

 • Jälleenmyyntipalkkio

  Procountor-ohjelmiston hyödyntämisestä ja myynnistä maksamme tilitoimistoille jälleenmyyntipalkkiota. Kilpailukykyinen jälleenmyyntipalkkio perustuu jokaiseen Procountor Taloushallinto- ja Procountor Solo -ohjelmistoihin siirretyistä asiakkaista. Jälleenmyyntipalkkio on yksi Procountorin partneriohjelman eduista.

Mitä taseesta kannattaa tarkistaa? Kuvassa tarkistetaan tasetta ulkona, kolme henkilöä läppärin äärellä.
Jackbot | Paranna tilitoimiston tehokkuutta tiedon avulla

Kattava tuki

Me pidämme huolen, että Procountor-ohjelmiston käyttöönotto sujuu helposti ja ilman päänvaivaa. Sekä tilitoimisto että sen asiakkaat saavat täyden tuen alusta alkaen eikä kukaan jää yksin.

 • Perehdytys ja koulutukset

  Tarjoamme kattavat koulutukset heti alusta alkaen tilitoimiston henkilökunnalle ja asiakkaille. Varmistamme sujuvan aloituksen, jotta kaikki pääsevät nopeasti hyödyntämään ohjelmiston ominaisuuksia.

  • henkilökohtaiset koulutukset
  • koulutuspaketit
  • itsenäinen opiskelu verkossa.
 • Asiakastuki

  Procountorin kiitetty ja maksuton asiakaspalvelu on saatavilla tilitoimistolle ja sen asiakkaille puhelimitse, sähköpostilla tai chatissa. Lisäksi osana kumppaniohjelmaa tilitoimistot pääsevät hyödyntämään Key Account Desk -tukikanavaa.

 • Käyttöohjeet

  Procountor-ohjelmistoista on tehty kattavat ja selkeät käyttöohjeet sekä videot, jotka ovat kaikkien saatavilla.

Luotettava kumppani jo yli 20 vuotta

Kestävät ratkaisut

Procountorin ominaisuudet ovat kehittyneet ajan ja vaatimusten muuttumisen myötä. Se on yhteinen ohjelma meidän ja asiakkaidemme välillä.

Toimitusjohtaja, Tilitoimisto Eqvitia
Lue koko asiakastarina ⟶

Helppokäyttöisyys

Procountorin valinta oli lopulta helppo. Ohjelman käytettävyys ja kustannukset olivat kokonaisuutena houkuttelevimmat. Lisäksi se on loppukäyttäjien, eli myös asiakkaidemme kannalta helppokäyttöisin.

Karoliina Ahola
Toimitusjohtaja, Tilitoimisto Mandaatti
Lue koko asiakastarina ⟶

Soveltuu eri tarpeisiin

Procountor sopeutuu eri tarpeisiin, ja valtaosalle pk-yrityksistä se sopii hyvin. Työnjako yrityksen ja tilitoimiston välillä voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti yrityksen tarpeiden ja halujen mukaan.

Anja Söderholm
Asiakaspalvelupäällikkö, Tilitoimisto Satakerta Rödl & Partner Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Kaikki tarvittava yhdestä paikasta

Koulutukset

Pysy ajan tasalla taloushallinnon kehityksessä ja tarjoa asiakkaillesi entistä parempaa palvelua. Käytettävissäsi on kattavat ohjelmisto- ja alan koulutukset. Tilitoimiston kanssa suunnitellaan yhdessä kokonaisuus, joka tukee tilitoimiston tavoitteita.

Tuki

Tuemme tilitoimistoja heidän tarpeidensa mukaan. Olipa kyse tilitoimiston kannattavuuden parantamisesta, asiakkaiden/henkilökunnan sitouttamisesta tai uuden ohjelmiston käyttöönotosta. Tarjoamme selkeät projektimallit tilitoimiston tarpeisiin ja laajan tuen projektin kaikissa vaiheissa.

Ohjelmistot

Procountor-tuoteperhe kattaa monipuolisen taloushallinnon ohjelmiston lisäksi muita lisäpalveluita, jotka ovat täysin yhdistettävissä taloushallinnon ohjelmistoon. Löydät meiltä parhaat ratkaisut tehostamaan liiketoimintaasi lukuisten palveluiden, lisäominaisuuksien ja yli 100 ohjelmistokumppanin joukosta.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää

Procountor sisältää kaikki tärkeimmät ominaisuudet ja työkalut, mitä tilitoimisto tarvitsee asiakkaidensa palvelemiseen sähköisesti. Olemme tilitoimistojen tuki ja apu, jotta kirjanpitäjien työ sujuu vaivatta.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan tilitoimistonne tarpeista ja Procountorin hyödyntämisestä haluamanasi ajankohtana.

”Yhteistyö Procountor-asiantuntijoiden kanssa on ollut erittäin hedelmällistä alusta alkaen. Olemme oppineet todella paljon sähköisestä taloushallinnosta sekä Procountorin käytön myötä että Procountorin asiantuntijoilta.”

Samuli Saviala
EMU Growth Partners Oy