EtusivuTilitoimistoilleProcountor tilitoimistoille

Älykästä kirjanpitoa –
saa enemmän aikaan vähemmällä

Procountor Taloushallinto -ohjelmiston avulla palvelet asiakkaitasi ketterästi ja laadukkaasti. Samalla kirjanpitäjän arki helpottuu ja ohjelmisto tukee tilitoimiston tavoitteita.

 • Vähemmän manuaalisia rutiineja
 • Saumaton yhteistyö
 • Enemmän aikaa tuottavalle työlle

Palvele kaikenkokoisia yrityksiä yritysmuodosta riippumatta

Procountor | Taloushallinto-ohjelmisto

Liity yli 1 300 tilitoimiston joukkoon, jotka luottavat Procountoriin

Älykäs
kirjanpito

Älykäs kirjanpito-ohjelmisto säästää aikaasi 30–40 % vähentämällä manuaalisia rutiineja. Dokumentit ja asiakirjat voidaan lähettää reaaliajassa suoraan kirjanpitoon.

Saumaton yhteistyö

Työskentele asiakkaiden kanssa samassa järjestelmässä. Helppo käyttöliittymä ja monipuoliset toiminnot mahdollistavat entistä sujuvamman palvelun asiakkaille.

Paranna tehokkuutta

Automaation ja raportoinnin ansiosta yksinkertaistat päivittäistä työtä. Voit hallita useita asiakkuuksia yhdellä kertaa ja silti tarjota yksilöllistä palvelua.

Läpinäkyvä yhteistyö eri osapuolten kanssa

Älykäs kirjanpito

Pilvipalveluna toimivan taloushallinnon ohjelmiston ansiosta kaikki tarvittava löytyy samasta järjestelmästä täysin paperittomasti. Mikä parasta kirjanpitäjän arki helpottuu ja aikaa säästyy jopa 30–40 % enemmän asiakkaisiin ja asiantuntijatyöhön.

 • Sujuva yhteiskäyttö tilitoimiston ja asiakkaan välillä

  Procountor Taloushallinto on täydellinen ohjelmisto tilitoimistolle pk-yritysten palvelemiseen. Kaikki tarvittava taloushallintoon ja kirjanpitoon samassa järjestelmässä ajasta ja paikasta riippumatta.

  • Soveltuu alalle kuin alalle sekä kaikille yritysmuodoille ja liiketoiminnan eri tarpeisiin.
  • Mobiilisovellus mahdollistaa kirjanpitorutiinien ja kuittien lähettämisen helposti tien päällä.
  • Tarvittavat lisäpalvelut eri tarpeisiin ja yli 100 valmista yhteyttä muihin ohjelmistoihin.
 • Palvele yksinyrittäjiä kannattavasti ja älykkäästi automaatiolla

  Procountor Solo on tehokas yksinyrittäjien kirjanpito-ohjelmisto, jolla palvelet myös pieniä yrityksiä kannattavasti. Se on saumattomasti yhdistettävissä kirjanpitäjän Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon.

  Sololla yrittäjän on helppo toimittaa kirjanpitoaineistot Procountor Taloushallintoon, jossa kirjanpitäjä tarkistaa aineiston ja viimeistelee kirjanpidon.

  • Kuitit sähköisesti.
  • Yrittäjä kohdistaa aineiston oikeisiin tilitapahtumiin.
  • Selvitys kaikista tuloista.
  • Luotettava asiakirjojen välitys.
  • Oma-aloitteisten verojen maksut.
 • Vähemmän manuaalityötä tekoälyn avulla

  Procountor mahdollistaa tekoälyn hyödyntämisen ostojen tiliöinnissä ja sisäisessä laskennassa. Ohjelmisto oppii kirjanpitäjän tekemisistä ja yrityksen aiemmasta ostolaskukannasta.

  Procountorin tekoälyn avulla kirjanpitäjä tuottaa entistä reaaliaikaisempaa ja laadukkaampaa kirjanpitoa asiakkaan päätöksenteon tueksi.

Saumaton yhteistyö

Procountor mahdollistaa yhteistyön sujuvuuden tilitoimiston ja sen asiakkaiden välillä. Dokumenttien jakaminen ja kirjanpitoaineistojen vastaanottaminen on helppoa. Yhteisen työtilan ansiosta kommunikoit asiakkaillesi suoraan ohjelmistossa.

 • Joustava työnjako ja helppo kommunikointi

  Työnjaosta ja vastuista voi asiakkaiden kanssa päättää joustavasti. Kirjanpitoaineistot tulee kerättyä reaaliajassa eikä aikaa kulu kuittien tai laskujen metsästämiseen.

  Yhteistyö on tehokkaampaa, kun asiakkaille voi kommunikoida suoraan ohjelmistosta, esimerkiksi lisätä laskukohtaisia huomautuksia, joista lähtee automaattiset ilmoitukset.

 • Vaivattomat taloushallinnon prosessit

  Procountor mahdollistaa, että asiakkaidesi taloushallinnon prosessit muuttuvat vaivalloisesta puurtamisesta oivaltavaksi tekemiseksi.

  Reaaliaikaisen kirjanpidon ja helposti ymmärrettävien raporttien avulla autat asiakkaita saamaan paremman käsityksen liiketoiminnastaan.

 • Auta asiakkaita menestymään

  Procountorin avulla tilitoimisto voi tarjota reaaliaikaista tietoa asiakkaiden liiketoiminnasta. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla maksamattomista laskuista, tulevista maksuista ja viimeisimmistä myyntiluvuista.

  Tilitoimiston kirjanpitäjät pääsevät toimimaan asiakkaiden luotettuina neuvonantajina ja talouspäälliköinä manuaalisen kirjaamisen sijaan. Asiakkaille voidaan tarjota sparrausta liiketoiminnan reaaliaikaisessa seurannassa, tuottaa täsmällistä tietoa ja avata lukujen merkitystä.

Procountor Taloushallinto - myyntiraportti

Paranna tehokkuutta

Procountor-ohjelmisto nopeuttaa ja helpottaa tilitoimiston työtä. Se mahdollistaa helpomman tiedon ja aineistojen jakamisen. Kaikki aineistot ovat samassa paikassa, ja käytettävissä niin tilitoimistolla kuin asiakkaalla.

 • Ajantasainen näkymä asiakkaiden talouden seurantaan

  Procountor mahdollistaa reaaliaikaisen ja laadukkaan raportoinnin asiakkaille eri muodoissa. Porautuvien raporttien ansiosta pääset aina tarkastelemaan yksittäisiä tapahtumia lukujen takana.

  • Tuloslaskelma ja tase
  • Myyntikatteen laskenta
  • Kustannuspaikkakohtainen seuranta
  • Graafiset raportit (myynnit, ostot, kassavirta)
 • Talouden rutiinit helposti mobiilissa

  Procountorin mobiilisovellus tuo talouden rutiineihin ennennäkemätöntä helppoutta. Asiakkaat voivat laittaa laskut maksuun tien päällä ja kuitit on näppärä lisätä heti ostotapahtuman jälkeen. Matkalaskutkin hoituvat valmiiksi jo matkan aikana ilman turhia viiveitä.

 • Laajat yhteydet muihin ohjelmistoihin

  Eri ohjelmistojen yhdistäminen säästää aikaa ja tehostaa tilitoimistojen arkea. Enemmän aikaa laskutettavaan työhön, kun manuaaliset työvaiheet vähenevät entisestään älykkään automaation avulla.

  Voit yhdistää tarvittavat ohjelmistot Procountoriin yli 100 integraation joukosta, jolloin tarvittava tieto kulkee saumattomasti järjestelmästä toiseen.

  • CRM
  • Laskutus
  • Palkat ja HR
  • Raportointi
  • Toiminnanohjaus

Katso Procountorin tilitoimistoesittely

Noin 18-minuuttisella videolla käymme läpi Procountorin tärkeimpiä ominaisuuksia kirjanpitäjille.

Kaikki mitä tarvitset työpäiväsi aikana

Kattavat kirjanpidon työkalut

Monipuolinen raportointi

Palkanlaskenta

Tekoäly

Integraatiot

Tietoturvallisuus

Kattavat kirjanpidon työkalut

 • Automatisoitu myynti- ja ostoreskontra

  Procountor helpottaa kirjanpitäjän ja yrittäjän työtä, kun myynti- ja ostoreskontrassa pystyy hyödyntämään ohjelmiston automatiikkaa.

  Ohjelmasta maksettujen ostolaskujen ja tilille tulleiden suoritusten perusteella nähdään aina maksuliikenteen ja myyntisaatavien tilanne. Myyntilaskun voi tehdä parhaimmillaan muutamalla klikkauksella, jos asiakastietoihin on valmiiksi tallentanut tarvittavat tiedot.

  Procountor kerää lähetetyistä laskuista automaattisesti tiedon, mihin laskuihin on tullut suoritukset ja mistä laskuista olisi aiheellista lähettää maksumuistukset. Lisäksi Procountor mahdollistaa automaattisen maksuvalvonnan ja perintäpalvelun avulla kotiutetaan avoimet erääntyneet saatavat tehokkaasti.

 • Automaattitiliöinnit

  Kirjanpito on mahdollista automatisoida, kun hyödyntää Procountorin oletustiliöintejä. Se vähentää manuaalista työtä huomattavasti, kun toistuvat tapahtumat kirjataan ennalta määrättyjen sääntöjen mukaisesti. Näitä voi tehdä mm. asiakkaittain, toimittajittain tai tuotteittain.

  Lisäksi Procountor automatisoi tiliotteiden kirjanpitoviennit tapahtumien perusteella. Ohjelmassa on valmiita oletustiliöintejä, jotka voidaan muokata yrityksen tarpeisiin.

 • Tase-erittely

  Procountorissa voidaan suorittaa tase-erittely tilinpäätöstä sekä kuukausittaista täsmäytystä varten. Reaaliaikaiset arvot päivittyvät automaattisesti kirjanpidon tase-erittely -näkymälle, kun sivu latautuu.

  Lisäksi Procountoriin on mahdollista määrittää asetuksia, joilla voi automatisoida tase-erittelyä. Ei siis välttämättä tarvetta manuaaliselle käsittelylle, jos tase-erittelyn asetukset viety tilien taakse ja kirjaukset ovat oikein.

 • Tilinpäätöstyökalut

  Procountorissa voit tehokkaasti ennakoida tulevaa tilinpäätöstä pitkin tilikautta tehtävillä toimenpiteillä. Tilinpäätöstyökalujen avulla voidaan laatia haluttu tilinpäätösdokumentti osakeyhtiölle, yhdistykselle tai asunto-osakeyhtiölle.

  Tilinpäätöstyökalujen näkymä koostuu tilinpäätöspohjan työkaluista, tilinpäätöksen osista (tuloslaskelma, tase ja liitetietotositteet) ja muista tilinpäätöstyökaluista, johon voidaan raportoida tilinpäätöksen avoimet myynti- ja ostolaskut.

  Procountorissa on valmiina perustilinpäätöspohja, jota muokataan yrityksen tarpeisiin. Kerran muokattua pohjaa on helppo hyödyntää seuraavina vuosina ja useilla asiakkailla.

Palkanlaskenta

 • Laskeminen ja maksaminen

  Procountorin palkanlaskenta sisältää työkalut henkilö- ja palkkatietojen hallintaan, palkanlaskentaan, palkkojen maksuun ja palkkoihin liittyvien ilmoitusten lähettämiseen.

  Kun palkkojen oletusasetukset tallennetaan valmiiksi ja määritellään palkkakaudet, niin palkkalistan laadinta onnistuu nopeasti. Palkanlaskijan tehtäväksi jää tarkistus, tarvittavien muutosten tekeminen ja palkkojen hyväksyminen, lähettäminen sekä maksaminen.

  Palkkalaskelmat voidaan lähettää palkansaajille suoraan ohjelmasta tai palkansaajat voidaan lisätä veloituksetta käyttäjiksi Procountoriin tarkastelemaan omia palkkalaskelmiaan.

  Kun palkat on muodostettu ja hyväksytty, tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon, palkkaraporteille ja palkkailmoituksille.

 • Viranomaisilmoitukset

  Procountorista pääsee lähettämään erillis- ja palkkatietoilmoitukset suoraan viranomaisille ilman, että tarvitsee viedä tietoja erikseen tulorekisteriin tai OmaVeroon.

 • Palkkojen raportointi

  Palkkojen raportilta pääsee seuraamaan palkkojen kehitystä palkkalajeittain, palkkatyypeittäin, henkilöittäin tai henkilöryhmittäin.

 • Eri toimialojen vaatimukset

  Monipuolisten palkanlaskennan ominaisuuksien ansiosta tilitoimisto voi palvella asiakkaitaan laadukkaasti toimialasta riippumatta.

  Procountorin palkanmaksu mahdollistaa mm. nämä toiminnallisuudet

  • pekkaslaskenta
  • keskituntiansiolaskennan (KTA)
  • ammattiyhdistysjäsenmaksujenkäsittelyn
  • lomalaskennan vapaa prosentti
  • lomapalkan laskentaperuste Rakennusala.

Monipuolinen raportointi

 • Muokattavat raportit

  Procountor mahdollistaa asiakkaiden talouden seurannan reaaliajassa, jolloin kirjanpitäjä pystyy antamaan neuvoja ajan tasalla olevan tiedon pohjalta. Procountor sisältää kirjanpidon perusraportit, kuten tuloslaskelman ja taseen.

  Omia raportteja on mahdollista luoda tarpeen mukaan. Esimerkiksi myyntikatteen laskentaan tai kustannuspaikkakohtaiseen seurantaan. Porautuvien raporttien ansiosta Procountorista pääsee aina tarkastelemaan yksittäisiä tapahtumia lukujen takana.

 • Graafiset raportit

  Virallisten raporttien lisäksi graafisten raporttien valikoima tarjoaa yksityiskohtaista tietoa mm. myynneistä ja ostoista. Esimerkiksi myynnin raporteilla voi tarkastella liikevaihdon muodostumista asiakas- tai tuotenäkökulmasta tai asiakas- ja tuoteryhmittäin.

  Kassavirtaraportti kerää tietoa tilausten ja myyntilaskujen kannasta, ostoista sekä kulueristä kuten palkoista ja veroista. Näiden perusteella kirjanpitäjä pysyy entistä paremmin selvillä asiakkaiden kassatilanteen kehittymisestä. Ennusteen avulla asiakas osaa varautua taloudellisesti tuleviin viikkoihin ja kuukausiin.

Tekoäly

 • Procountor Junior

  Procountor Junior on Procountorin oma tekoäly, jonka avulla ajankäyttö tehostuu entisestään. Tekoäly toimii kiinteästi Procountorissa, ja sen aktivointi sekä käyttäminen on täysin maksutonta.

  Procountor Junior toimii kirjanpitäjän apuna antamalla ehdotuksia ostolaskujen kirjanpitotilistä, ALV-statuksesta ja vähennysprosentista. Kirjanpitäjän tehtäväksi jää tarkistaa vain Juniorin ehdotukset. Junioria voi hyödyntää kaikilla ostolaskuilla tai räätälöidysti valituille toimittajille ja laskuille.

 • Procountor Junior Dimensiointi

  Dimensiointi Procountor Juniorilla auttaa kirjanpitäjää rutiinityössä. Ohjelma oppii ihmistä nopeammin ja prosessoi isoja tietomassojakin tehokkaasti. Se vähentää edelleen manuaalista tietojen tallentamista. Junior Dimensiointi ehdottaa valmiita ratkaisuja ja nopeuttaa asiantuntijan päätöksentekoa.

  Junior Dimensiointi on Procountorin lisäominaisuus ja sen voi aktivoida käyttöön laajemmissa Procountor Taloushallinto -tuotepaketeissa.

Tietoturvallisuus

 • Tietoturva

  Procountor toimii pilvessä tietoturvallisesti, jotta taloushallinnon rutiinit voi hoitaa mistä vain. Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti vastaamaan tietoturvan jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin.

  Kirjautumisessa käytetään kaksoistunnistusta joko vaihtuvilla tunnisteilla tai  Procountor Avain -sovelluksella.

  Kaikki yhteydet ovat salattuja. Palvelu ajaa taustalla jatkuvia varmuuskopioita tiedoista, joten lupaamme kaiken tiedon säilyvän tallessa.

 • Arkistointi

  Kaikki tarvittavat asiakirjat ja tositteet tallentuvat automaattisesti asiakkaan sähköiseen arkistoon. Monipuolisella haulla voidaan kätevästi hakea tietoja.

Integraatiot

 • Lisäominaisuudet

  Procountor on kattava ohjelmisto, jonka voi räätälöidä yrityksen tarpeisiin Procountor Storesta löytyvillä lisäominaisuuksilla. Muun muassa:

  • Dokumentinhallinta
  • Allekirjoituspalvelu
  • Töiden laskutus
  • Joukkolaskutus toistuvaan laskutukseen
  • Sopimuslaskutus
  • Varastonhallinta
  • Automaattisiirtoliittymä
  • Eurocard-liittymä
  • Konsernilaskenta
  • Dimensiokohtainen käyttöoikeusrajaus
 • Integraatiot

  Procountor tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yhdistää tarvittavat ohjelmistot toisiinsa. Vaihtoehtoina ovat reaaliaikainen rajapinta tai tietojen siirto siirtotiedostoilla. Kaikki Procountoriin yhdistettävät yli 100 ohjelmistoa löytyvät Procountor Storesta.

Suositut lisäpalvelut tilitoimistoille

Procountorin tuoteperhe kattaa suoraan Taloushallinto-ohjelmistoon liitettäviä palveluita sekä täysin itsenäisesti käytettäviä ohjelmistoja.

Itsenäinen ohjelmisto

Helppo ja nopea tapa allekirjoittaa asiakirjat sähköisesti

Tutustu tuotteeseen

Itsenäinen ohjelmisto

Helpoin tapa laatia laadukkaita sopimuksia luotettavilla juridisilla sisällöillä

Tutustu tuotteeseen

Toiminnan johtaminen, myyntityö ja asiakassuhteiden hoito yhdessä ohjelmistossa

Tutustu tuotteeseen

Nosta tiedon avulla tilitoimistosi suorituskyky uudelle tasolle

Tutustu tuotteeseen

Markkinoiden parhaat integraatiot

Säästä aikaa ja automatisoi manuaaliset työvaiheet laajan kumppaniverkostomme avulla. Valittavana on yli 100 valmista ja testatua yhtyettä eri ohjelmistoihin.

Henkilö istuu pöydän ääressä ja katsoo puhelinta. Pöydällä on läppäri, jossa on auki integraatiot Procountoriin

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää

Procountor sisältää kaikki tärkeimmät ominaisuudet ja työkalut, mitä tilitoimisto tarvitsee asiakkaidensa palvelemiseen sähköisesti. Olemme tilitoimistojen tuki ja apu, jotta kirjanpitäjien työ sujuu vaivatta.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan tilitoimistonne tarpeista ja Procountorin hyödyntämisestä haluamanasi ajankohtana.

Procountor oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ohjelmisto on selkeä, käyttäjäystävällinen ja helppo ottaa käyttöön.

Nina Saari
Katetuotto Oy