EtusivuProcountor TaloushallintoProcountor Avain

Procountor Avain tekee mobiilikäytöstä helppoa

Kirjautuminen Procountoriin sekä maksujen vahvistaminen Procountor Solossa on helppoa Procountor Avain -sovelluksella. Et enää tarvitse perinteisiä salasanoja, vaan Procountor Avain -mobiilisovellus vahvistaa kirjautumisen Procountoriin tai maksut Procountor Solossa.

Procountor Avain – turvallinen tapa kirjautua Procountoriin tai vahvistaa maksut Procountor Solossa

Procountor Avain -mobiilisovellus korvaa perinteiset salasanalistat, kun kirjaudut Procountoriin tai vahvistat maksuja Procountor Solossa. Tarvitset vain käyttäjätunnuksesi ja henkilökohtaisen salasanan, jonka jälkeen voit vahvistaa kirjautumisen Procountoriin tai vahvistaa maksuja Procountor Solossa. Mobiilisovelluksen avulla yhdellä napinpainalluksella hoituu kirjautuminen Procountoriin tai maksujen vahvistaminen Procountor Solossa.

Samaan käyttäjätiliin on mahdollista yhdistää useita laitteita, jolloin kirjautumisen vahvistaminen tai maksujen vahvistaminen onnistuu millä tahansa laitteella.

procountor avain kuvassa

Kertakäyttösalasanalista toimii Procountor Avaimen rinnalla Procountor käyttäjille, joilla ei ole älypuhelinta käytössään tai jotka eivät muutoin halua ottaa mobiilisovellusta käyttöön.

kertakyttösalasanalista

Lataa Procountor Avain-sovellus

Procountor Avain on kaikille Procountor- ja Procountor Solo-käyttäjille tarjolla oleva ilmainen sovellus, jonka saa ladattua puhelimeen Apple Store-, Google Play-sovelluskaupasta.

Kaipaatko apua ja ohjeita sovelluksen käyttöön? Ohjekirjasta saat ohjeita Procountor Avain -sovelluksen käyttöön.

Yrityksesi talous mobiilissa*

Voit tehdä matkalaskut kuitteineen kätevästi reissun päällä Procountor Mobiili -sovelluksella.
Tämän lisäksi Procountor Mobiililla voi tarkistaa ja hyväksyä laskuja sekä kuvata kuitit.
* Procountor Mobiili ei ole saatavilla Procountor Solo -tuotteeseen. Soloa voi käyttää suoraan mobiilissa.