EtusivuOppilaitokset

Procountor opetuskäytössä

Sähköisen taloushallinnon osaajat ovat haluttuja työntekijöitä työmarkkinoilla. Procountorin avulla älykäs ja moderni taloushallinto on helppo ottaa osaksi opintosuunnitelmaa.

Valmistuvien osaamisen tulee vastata työelämän tarpeisiin

Pilvipalveluina toimivat taloushallinnon ohjelmistot ovat saavuttaneet vahvan aseman taloushallintoalan kentässä, joten sekä tilitoimistot että yritykset kaipaavat riveihinsä digitaalisen ja älykkään taloushallinnon asiantuntijoita. Sen vuoksi on tärkeää, että tulevaisuuden taloushallintoammattilaiset oppivat jo koulussa käyttämään moderneja, pilvipalveluina toteutettuja taloushallintojärjestelmiä.

Haluamme olla tukemassa taloushallinnon ammattilaisten koulutusta siten, että valmistuvien osaaminen vastaa työelämän tarpeisiin. Kouluttamalla tulevaisuuden alan ammattilaisia Procountor-ohjelmistoon, kaikki voittavat!

Procountor Taloushallinto kuvassa, nainen käyttää puhelimella Procountor Miniä
Procountor Taloushallinto ja kaksi tätiä kuvassa

Procountor opetuskäytössä

  • Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto, Procountor, opetuskäyttöön
  • Virtuaalinen liiketoimintaympäristö tarjoaa todenmukaisen talousprosessien harjoittelun
  • Opettajalle ja jokaiselle opiskelijalle perustetaan oma yritys Procountoriin
  • Jokaiselle käyttäjälle oma käyttäjätunnus
  • Opettajan tunnus lisätään myös opiskelijan ympäristöön. Näin opetus ei ole rajattu ainoastaan opetustilaan, vaan onnistuu myös etäopetuksena
  • Pilvipalveluna toimiva Procountor ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia

Katso videotallenne Procountorin oppilaitosyhteistyön esittelystä!

Tallenteella käydään läpi mm:

  • Yhteistyömallimme oppilaitoksille ja tilitoimistoille
  • Procountor opetuskäytössä
  • Procountorin esittely

Tallenne on suunnattu oppilaitosten edustajille sekä oppilaitosyhteistyöstä kiinnostuneille tilitoimistoille.

Oppilaitosyhteistyömallit oppilaitoksille ja tilitoimistoille

Oppilaitoksille

Tarjoamme oppilaitoksille Procountor-harjoitusympäristöt ja opettajien koulutukset. Oppilaille tarjoamme mahdollisuuden osallistua oppilaitosakatemiaan sekä työllistyä Procountor-partneritilitoimistoihin.

Tilitoimistoille

Rakennamme työelämäyhteyden sertifioituneiden Procountor-osaajien ja partneritilitoimistojemme välille. Lue esitteestä, kuinka tilitoimistot voivat olla mukana oppilaitosyhteistyömallissamme!

Miksi Procountor opetuskäyttöön?

Procountor antaa kattavan käsityksen kirjanpidon ajattelutavasta ja tehtävistä muun muassa kaupan alaa opiskeleville. Ohjelmiston avulla konkretisoituvat muun muassa palkanlaskenta, myyntilaskujen laadinta, ostolaskujen sekä matka- ja kululaskujen käsittely. Lisäksi Procountor automatisoi yrityksen kirjanpidon, kun jokainen tosite myyntilaskusta tiliotteeseen siirtyy automaattisesti kirjanpitoon tallennuksen yhteydessä.

”Vuosittain useampi sata opiskelijaa käyttää Procountoria Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa osana taloushallinnon opintoja. Käytännönläheisten harjoitusten avulla he oppivat taloushallinnosta aina eri kirjanpidon vaiheista tilinpäätökseen asti.”

Timo Pöysti
Lehtori, Haaga-Helia amk

Procountor Taloushallinto

Procountor on pilvipalveluna toimiva taloushallinnon ohjelmisto, joka on käytettävissä joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Opetus ei siis ole rajattu ainoastaan opetustilaan, vaan onnistuu myös etäopetuksena.

Ohjelmiston avulla taloushallinnon opiskelijat saavat opintojensa aikana konkreettista ja arvokasta kokemusta reaaliaikaisen taloushallinnon työkalusta. Nykyään digitaaliset taloushallinnon ohjelmistot ovat käytössä niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä ja ne ovat suurelle osalle taloushallinnon ammattilaisista jo arkipäivää. Digitaalisen ja älykkään taloushallinnon taitavalla valmistuvalla opiskelijalla on hyvät valmiudet siirtyä työelämään, kun reaaliaikaisen taloushallinnon työkalut ovat jo tuttuja.

Procountor taloushallinto pilvi

Miten Procountorin käyttöönotto tapahtuu?

Pilvipalvelun käyttöönotto onnistuu helposti ja nopeasti eikä erillisistä asennuksista, laitehankinnoista, versiopäivityksistä tai varmuuskopioinneista tarvitse huolehtia. Me hoidamme nämä puolestasi.

Lisäksi tarjoamme tueksenne veloituksetta asiakaspalvelun, kattavan sähköisen ohjekirjan ja koulutusvideot. Myös koulutustarjontamme on laaja, jotta opettajat saavat parhaat mahdolliset valmiudet ohjelmiston opetukseen. Koulutustarjonnasta löytyy vaihtoehtoja eri tilanteisiin

Käyttöosaamisen varmistamiseksi tarjoamme myös kattavan kuuden tunnin koulutuspaketin erikoishintaan 395 € + ALV. Myyntimme kertoo tarkemmin käyttöönotosta ja koulutuksistamme.

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää