EtusivuProcountor Tallennus

Procountor Tallennus perinteiseen kirjanpitoon

Procountor Tallennus on helppo ja erittäin kustannustehokas ratkaisu tilitoimiston sisäiseen käyttöön. Se on pilvipalveluna toimiva ohjelmisto, joka on suunniteltu juuri tilitoimistoa varten.

Perinteinen kirjanpito modernilla työkalulla

”Procountor kasvaa tilitoimiston mukana.”

Nea Wasell
Toimitusjohtaja, Tilitoimisto Minea Oy

Procountor Tallennus on moderni ratkaisu perinteisen tilitoimistopalvelun tuottamiseen silloin, kun ei tarvita saman ohjelmiston yhteiskäyttöä asiakkaan kanssa. Tilitoimiston ei Procountor Tallennusta käyttäessään tarvitse huolehtia ohjelmistoasennuksista, omien palvelinten hankinnasta tai vuokrauksesta, päivitysten asentamisesta, ylläpidosta eikä varmuuskopioinneista – Procountor Tallennus on aina valmis käyttöön millä tahansa nettiselaimella.

Ohjelmisto sisältää kaikki tarvittavat toiminnot kirjanpitoon, palkanlaskentaan, matkalaskuihin, raportointiin ja viranomaisilmoittamiseen. Mukana seuraavan pankkiyhteyden ansiosta kirjanpitoa on mahdollista tehostaa tiliotteen ja viitteiden automaattitiliöintien avulla. Tositteiden kuvat voidaan skannata esimerkiksi tiliotteiden tai muistiotositteiden liitteiksi ja siten hyödyntää sähköistä arkistointia.

Procountor Tallennus kaavake

Asiakkaalle katseluoikeus talouden tietoihin raportointitunnuksella

Tilitoimiston on mahdollista antaa asiakasyritykselle raportointitunnus, jonka avulla asiakas saa katseluoikeuden erilaisiin talouden tietoihin ja raportteihin. Raportointitunnukset  saa veloituksetta kaikkiin Procountor Tallennus -tuotepaketteihin. Tunnukset voi antaa esimerkiksi tilintarkastajalle tai yrityksen taloudesta vastaavalle henkilölle. Raportointitunnuksilla ei voi kuitenkaan tehdä muutoksia kirjanpitoon.

Procountor Tallennuksen hinta

Tuotepaketeissa ei ole tositekohtaisia veloituksia. Yksi tilitoimistokäyttäjä voi kuukausimaksulla hoitaa rajoittamatonta määrää asiakasyrityksiä. Käyttäjäveloituksen määrittää se, minkä version mukaiseen asiakasyritykseen käyttäjällä on laajimmillaan käyttöoikeus.

Kevyt
72€
/KK/käyttäjä
Perus
139€
/KK/käyttäjä
Plus
269€
/KK/käyttäjä
Kirjanpito
Palkanlaskenta (€ / palkkalaskelma)2,99 €2,99 €2,99 €
Dimensiot126
Matkalaskut, ilmoitukset, tiliotteet
Myyntilaskut
Maksaminen
Ostolaskut
Ympäristökohtainen maksu4,99 €/kk/ympäristö4,99 €/kk/ympäristö4,99 €/kk/ympäristö
Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24 %. Katso tarkempi hinnasto tästä.

Procountor Tallennukseen liitettävät mobiilisovellukset

Henkilö kuvaa pöydällä olevaa kuittia eTasku-sovelluksella.

Tallennus-käyttäjät voivat ottaa käyttöön eTaskun kuittisovelluksen.

Tallennus-käyttäjien kuittien kuvaaminen tapahtuu eTasku-kuittisovelluksella, joka toimii saumattomasti yhteen Procountorin kanssa. eTaskulla asiakkaan kuvaamat kuitit siirtyvät Procountoriin kirjanpitäjän käsiteltäviksi. eTaskusta on saatavilla eri versioita, joiden ominaisuuksiin ja hinnoitteluun pääsee tutustumaan täällä. Palveluun on mahdollista tutustua veloituksetta 30 päivän ajan ilman sitoumuksia.