EtusivuProcountorin versiopäivitystiedotteet

Procountorin versiopäivitystiedotteet

Procountorista julkaistaan uusi versio noin kerran kuukaudessa. Versiopäivityksestä johtuva käyttökatko alkaa lauantaiaamuna ja kestää noin 3-5 tuntia. Tältä sivulta voit selata viimeisimpiä versiopäivitystiedotteita.

Tutustu Procountor Solon versiopäivityksiin täältä.

Procountorin uudet ominaisuudet syyskuussa

Procountor-ohjelmistoon on lisätty Maksuvahti-palvelu, joka mahdollistaa tehokkaan maksuvalvonnan ja perinnän. Tämän avulla voidaan kotiuttaa avoimet saatavat nopeasti ja vaivattomasti.

Käyttäjillä on pääsy uuteen käyttöoikeuksien hallintasivulle missä käyttöoikeuksien hallinta on helpompaa.


Procountorin uudet ominaisuudet elokuussa

Suomen Pankki on muuttanut viivästyskorkoa vuoden 2023 toiselle puoliskolle (1.7.-31.12.2023). Uusi viivästyskorko 12 % on nyt päivitetty Procountoriin.

Mahdollistamme päivityksen myötä prosenttiperusteisen lomapalkan laskentaprosenttien muokkaamisen.

Olemme tehneet kaksi uutta palkkalajia:
1521 Provisiopalkka 2
1496 Muu säännöllinen lisä 2.

Kirjanpito > Tase-erittely -näkymällä jatkossa reaaliaikaiset arvot päivittyvät näkymälle automaattisesti sivun latautuessa.


Procountorin uudet ominaisuudet kesäkuussa

Procountoriin on lisätty uusi lomapalkan laskentaperuste Rakennusala 14%+4,5%.

Procountorin Maksuvahti -perintäpalvelulla voit siirtää erääntyneet myyntilaskut Kravialle perittäväksi.


Procountorin uudet ominaisuudet toukokuussa

Procountorin toukokuun versiopäivitys tuo parannuksia AY-jäsenmaksuselvitykseen sekä osto- ja myyntilaskun kenttiin.


Procountorin uudet ominaisuudet huhtikuussa

Verolomakkeen 6C päivitykset tehtiin Verohallinnon ohjeiden mukaisesti. Tuleveroilmoituslomakkeet 6B sekä 4 on julkaistu vuodelle 2023. Räätälöitävä palkkalajiasetus prosenttiperusteisessa ay-jäsenmaksussa voidaan nyt poistaa, mikäli sitä ei ole käytetty palkkalaskelmissa.


Procountorin uudet ominaisuudet maaliskuussa

Procountorin maaliskuun versiopäivitys tuo käyttöösi uuden AY-jäsenmaksutoiminnon jäsenmaksujen tilittämiseksi ammattiyhdistyksille


Procountorin uudet ominaisuudet helmikuussa

Procountorin helmikuun versiopäivitys tuo parannuksia ammattiyhdistysjäsenmaksun raportointiin ja työajanlyhennysvapaalaskentaan.


Procountorin uudet ominaisuudet tammikuussa

Procountorin uusimmassa versiossa kassan ja reskontran seuranta-widgetiä on kehitetty asiakaspalautteen perusteella. Toinen toivottu parannus on mahdollisuus ”liputtaa” rivi Tiliotteet ja viitemaksut -näkymällä.


Procountorin uudet ominaisuudet joulukuussa

Procountorin joulukuun uusin versio 70.0 tuo lauantaista 17.12.2023 alkaen uudistuksia työajanlyhennysvapaan laskentaan. Uuden ammattiyhdistyksen luominen on nyt selkeämpää, ja prosenttiperusteinen AY-jäsenmaksulaskentatapa on saatavilla. Myös käyttäjät ja käyttöoikeudet -sivun toimintaan on tullut toivottuja parannuksia. Lue alta tarkemmin uusista ominaisuuksista ja tule kuulolle maksuttomaan versiowebinaariin 20.12.


Procountorin uudet ominaisuudet marraskuussa

Procountorin marraskuun uusin versio 69.0 julkaistaan lauantaina 19.11. Päivitys tuo mukanaan Solo-asiakkaiden kanssa työskentelevien kirjanpitäjien päivittäistä työskentelyä helpottavia ominaisuuksia. Palkkatiedoissa on jatkossa käytettävissäsi uusi työajanlyhennysvapaaraportti sekä uusittu ammattiyhdistysnäkymä.


Procountorin uudet ominaisuudet lokakuussa 2022

Lokakuussa julkaistaan useita parannuksia mm. raportointiin, tuoterivien kommentteihin sekä työajan lyhennysvapaiden käsittelyyn.


Versio 67.0, 17.9.2022

Voit nyt aktivoida Procountorin verkkolaskuosoitteet myös itsepalveluna. Tutustu myös uusiin palkanlaskennan toimintoihin.


Versio 66.0, 20.8.2022

Pääset nyt tarkastelemaan yhä kattavammin aiemmin lähetettyjen joukkokirjeiden tietoja. Palkanlaskennan puolelle julkaistaan lisäksi kokonaan uusi toiminnallisuus: ay-jäsenmaksujen käsittely.


Versio 65.0, 18.6.2022

Kesäkuun versiopäivityksessä julkaisemme lisää uusia hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit paremmin seurata uusien APIX-osoitteiden käyttöönottoa. Lisäämme myös uusia toimintoja keskituntiansion laskentaan sekä julkaisemme parannuksia graafisiin raportteihin.


Versio 64.0, 21.5.2022

Toukokuun versiopäivityksessä julkaisemme uusia hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit paremmin seurata ja edistää uusien APIX-osoitteiden käyttöönottoa. Lisäämme myös uusia toimintoja keskituntiansion laskentaan.


Versio 63.0, 23.4.2022

Huhtikuun versiopäivityksessä julkaisemme useita parannuksia toimittajailmoitusten luomiseen sekä keskituntiansiolaskentaan. Toteutamme lisäksi verolomakkeiden vuosittaiset päivitykset Verohallinnon antamien ohjeiden mukaisesti.


Versio 62.0, 19.3.2022

Procountorin maaliskuun versiopäivityksessä julkaisemme uusia työkaluja liityen käynnissä olevaan operaattorimuutokseen. Lisäksi palkanlaskentaan lisätään keskituntiansion käsittely.


Versio 61.0, 19.2.2022

Helmikuun versiopäivityksessä julkaisemme tuloveroilmoituslomakkeen 6A vuodelle 2021. Lisäksi julkaisemme selvennyksiä ja käytettävyysparannuksia useille näkymille, mm. ostolaskuille, tase-erittelyyn Verkkolasku- ja skannausosoitteet -näkymälle sekä Verotustiedot-näkymälle.


Versio 60.0, 15.1.2022

Tammikuun versiojulkaisussa julkaisemme tuloveroilmoituslomakkeen 5 vuodelle 2021 ja lisäämme mahdollisuuden poistaa palkansaaja, jolle ei ole laskettu palkkoja tai luotu laskuja. Lisäksi kehitämme verkkolaskujen lähetystä ja tuomme käytettävyysparannuksia raportointiin.


Versio 58.0, 18.12.2021

Joulukuun versiojulkaisussa tuomme Procountoriin vuodenvaihteeseen liittyviä päivityksiä palkanlaskentaan ja palkkalajeihin. Lisäksi julkaisemme uuden polun muistiotositteen laadintaan sekä käytettävyysparannuksia mm. raportointiin.


Versio 57.0, 20.11.2021

Marraskuun versiojulkaisussa jatkamme tase-erittelyn kehittämistä. Tase-erittelyn uudistusten ohella julkaisemme mahdollisuuden tehdä pyyntöjä sopimus- ja tuotemuutoksiin liittyen suoraan Procountorissa. Lisäämme myös uusia pankkeja Ajantasasaldo-ominaisuuden piiriin ja julkaisemme useita pienempiä käytettävyysparannuksia mm. palkanlaskentaan ja raportointiin.


Versio 56.0, 16.10.2021

Lokakuun versiojulkaisussa tuomme parannuksia tase-erittelyyn ja tase-erätunnisteiden hallintaan. Osa uudistuksista on saatavilla kaikkiin Procountor-ympäristöihin ja osa ainoastaan ympäristöihin, joissa on jo käytössä Procountorin uusi tilikartta.

Tase-erittelyn uudistusten ohella tuomme lokakuun versiojulkaisussa minimilaskutuksen Procountorin käyttöön ja kehitämme erityisesti vuodenvaihteen palkanlaskentaa. Julkaisemme myös joukon käytettävyysparannuksia mm. raportointiin.


Versio 55.0, 18.9.2021

Syyskuun versiojulkaisussa tuomme uudistuksia tase-erittelyyn. Tase-erittelyn uudistusten ohella tuomme syyskuun versiojulkaisussa uuden käyttöoikeusrajoituksen sekä kehitämme Ajantasasaldoa ja palkanlaskentaa eteenpäin. Julkaisemme myös joukon käytettävyysparannuksia mm. raportointiin.