EtusivuProcountor Friends

Procountor Friends

Procountor Friends on tuotekehitysverkosto, joka on avoin kaikille Procountorin käyttäjille. Verkoston avulla keräämme käyttäjiltä arvokasta palautetta Procountorin kehitystyöhön.

Mikä Procountor Friends on?

Procountor Friends -verkosto on Accountor Finagon ylläpitämä asiantuntijaverkosto, jossa haluamme tuoda tuotekehityksen lähelle asiakasta.

Procountor Friends -verkostoon ovat tervetulleita kaikki Procountorin käyttäjät, jotka ovat kiinnostuneita Procountorin kehityksestä ja haluavat antaa siitä palautetta. Mukaan toivomme erilaisista taustoista tulevia käyttäjiä, niin vasta-alkajia kuin konkariosaajiakin.

Olemme verkoston jäseniin yhteydessä ajoittain Procountorin tuotekehityshankkeiden ollessa käynnissä. Kaikkia verkostossa mukana olevia ei kontaktoida jokaisessa hankkeessa, jotta yhteydenottoja ei tule liian usein. Eikä hätää: jos yhteydenottomme osuu hankalaan kiireaikaan tai tuotekehitysprojekti on sellainen, jossa oma kokemus ja osaaminen eivät kohtaa, pyyntöön voi aina vastata ei kiitos, ja tulla mukaan seuraavalla kerralla.

Miten keräämme palautetta verkostolta?

Tutkimukset

Haastattelut / ryhmähaastattelut

Tarkkailuvierailut

Käytännön toiminnan analyysi

Pilotointi

Työpajat

Tule mukaan Procountor Friends -verkostoon!