Kokeile maksutta – saat tunnukset heti sähköpostiisi. Ei sitoumuksia.

Procountor on kattava taloushallinnon ohjelmisto, jota voi käyttää yksin tai yhdessä tilitoimiston kanssa.

  • Jo yli 90 000 yritystä ja 1300 tilitoimistoa luottavat Procountoriin
  • Kaikki mitä tarvitset yrityksesi taloushallintoon
  • Säästä aikaa automaation avulla
  • Tukee kasvua ja vähentää manuaalista työtä

”Nykyisin talouden hoitoon menee viikossa vain 15 minuuttia.”

– Peter Nordlund, Toimitusjohtaja, Filterpark Oy

”Nykyisin talouden hoitoon menee viikossa vain 15 minuuttia, mikä on loistava saavutus yrityksessä, jonka liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. Ostoreskontra ja myyntireskontra veisivät paljon enemmän aikaa, jos ei olisi hyvää ohjelmistoa, jolla ne pystytään helposti hoitamaan”

Peter Nordlund
Filterpak Oy

Usein kysytyt kysymykset

Mitä testitunnuksilla voi tehdä?

Kaikki tärkeimmät ominaisuudet ovat käytettävissä. Voit mm. tehdä myyntilaskuja, lähettää niitä sähköpostilla, tallentaa ostolaskuja, katsella raportteja ja paljon muuta.

Jotkin kolmansien osapuolten dataa vaativat toiminnot, kuten verkkolaskutus ja tiliotteet, on suljettu. Samassa testiympäristössä voi liikkua myös muita testaajia, joten arkaluontoisia tietoja ei kannata tallentaa julkiseen testiympäristöön.

Mistä tiedän miten toimia Procountorissa?

Procountorin ohjekirjasta löydät videot ja selvitykset kaikista Procountorin toiminnallisuuksista. Ota se apuusi kun kirjaudut Procountoriin testitunnuksillasi, löydät ohjeet kaikkiin toimintoihin Procountorin ohjekirjasta.

Mistä tiedän, onko Procountor yhteensopiva käyttämieni muiden ohjelmistojen kanssa?

Testitunnuksilla pääset kirjautumaan perusympäristöön. Omassa käytössäsi voit kuitenkin räätälöidä Procountorin vastaamaan sinun liiketoimintasi tarpeita helposti integraatioilla. Procountor tarjoaa monipuoliset rajapinnat ja voit käyttää sitä sujuvasti jopa yli 80 ohjelmiston kanssa. Tarkasta jos käyttämäsi ohjelmisto löytyy jo integroituna tai tutustu mahdollisuuksiin Ohjelmistokumppanit-sivulta.

Tarvitsen apua tai organisaatiollani on erityistarpeita. Minne soitan?

Myyntimme auttaa mielellään eteenpäin kaikissa ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä, erikoistarpeiden kartoittamisessa ja ylipäätään sähköisen taloushallinnon selventämisessä.

Sähköpostilla: myynti@finago.com

Tai puhelimella: 020 7879 830