Nosta tiedon avulla tilitoimistosi suorituskyky uudelle tasolle

Jackbot auttaa tilitoimistoasi seuraamaan asiakkaittesi liiketoiminnassa tapahtuvia muutoksia ja tekee muutoksiin reagoinnin helpoksi. Helpotamme tiedon avulla jo yli 300 tilitoimistoalan ammattilaisen arkea.

Mies tuulettaa parannettuaan tilitoimiston suorituskykyä tiedon avulla

Jackbot avaa tilitoimistollesi mahdollisuuden parantaa tiedon avulla

  • työskentelyn laatua ja tehokkuutta
  • asiakastyytyväisyyttä
  • kykyä tuottaa lisäarvoa asiakkaille

Miten Jackbot toimii?

Noutaa tietoa tilitoimistosi asiakkaista Procountorista sekä muista lähteistä.

Tarjoaa noudettuihin tietoihin perustuvat helppokäyttöiset työkalut tilitoimistotyön prosessien, laadun sekä tehokkuuden seurantaan ja kehitykseen.

Auttaa tilitoimistoasi seuraamaan asiakkaiden liiketoiminnassa tapahtuvia muutoksia ja tekee muutoksiin reagoinnin helpoksi. Voit neuvoa ja auttaa asiakkaitasi entistä paremmin ja monipuolisemmin.

”Jackbot kokoaa datasta selkeän yhteenvedon. Koska Jackbotin myötä data on helpommin saatavilla, sitä tulee myös käytettyä enemmän kuin aiemmin.”

Mira Merikanto
Strateginen taloustoimisto Sukkela

Katso video ja tutustu tarkemmin

Jackbot helpottaa tiedon avulla jo 300 tilitoimistoalan ammattilaisen arkea. Tutustu palveluun tarkemmin Jackbotin omilla kotisivuilla.

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä

Jackbotin käyttöönotto ja hinnoittelu

  1. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta painikkeesta
  2. Jackbotin yhdyshenkilöt ovat sinuun yhteydessä
  3. Tilitoimistosi listaa palvelun piiriin tulevat asiakkaansa
  4. Palvelun avaus käyttöön ja käyttökoulutus

Jackbotin hinnoittelu

Assistant
3€
/KK/loppuasiakas
Specialist
6€
/KK/loppuasiakas
Expert
9€
/KK/loppuasiakas
TilannekuvaOsittain
Raportit ja muistutukset kirjanpitäjälle Osittain
Muistutukset johdolle Osittain
Kehityskuva Osittain
Asiakaskuva
Asiakasoivallukset
Toimialavertailut
Muistutukset ja ilmoitukset asiakkaille Osittain
Asiakasviestien räätälöinti
Palvelun avaus ja koulutukset
Tekninen tuki ja asiakaspalvelu

Jackbotin palvelun hinnoittelu perustuu tilitoimiston asiakkaiden määrään. Palvelusta on tarjolla erilaisia versioita, joiden hinnat vaihtelevat välillä 3-9 € / kk / asiakas. Palvelun käyttöönotto ei maksa mitään ja tarjolla on myös mahdollisuus kokeilla palvelua 2 kuukauden ajan veloituksetta. Jätäthän yhteydenottopyynnön ja kerromme hinnoittelusta lisää.

Parhaat tärpit kirjanpitäjälle

Blogi: Tilitoimiston tiedolla johtamisessa vain taivas on rajana

Suuret tietomäärät ja niiden aktiivinen hyödyntäminen liiketoiminnassa kuulostavat ehkä tutuilta puhuttaessa IT-yrityksistä, verkkokaupoista tai muista kuluttajille suunnatuista nettipalveluista. Voisiko kuitenkin myös tilitoimistoissa olla mahdollisuuksia hyödyntää tietoa liiketoiminnassa? Meidän mielestämme kyllä voisi, ja itseasiassa hyvinkin merkittävässä mittakaavassa.

Blogi: Kuinka ottaa kaikki irti tiedolla johtamisesta tilitoimistossa?

Kirjoitimme helmikuussa blogikirjoituksen tilitoimiston tiedolla johtamisesta, ja tämä kirjoitus on jatko-osa siihen. Jos et ole vielä lukenut edellistä artikkelia, kannattaa tutustua siihen. Kuten edellisessä kirjoituksessamme totesimme, tilitoimistot ovat harvinaisen hyvässä asemassa tiedolla johtamisen näkökulmasta. Tilitoimistoissa normaali työskentely kerryttää jatkuvasti arvokasta tietoa, jota voi hyödyntää monella tavalla.

Blogi: Mitä on advisor-kirjanpitäjän työ?

Automaatio ja tekoälyn mahdollistavat ratkaisut tuovat uusia mahdollisuuksia taloushallinnon palveluja tarjoaville ja muuttavat taloushallinnon alan ammattilaisten työrutiineja. Pelkkä rutiininomainen työ on jo poistunut monilta, jotka hyödyntävät moderneja työvälineitä, ja tämä suuntaus vahvistuu koko ajan.