Yrityksen taloushallinto ja kirjanpito helposti Procountorilla

Kehity tiedolla ja nosta tilitoimistosi suorituskyky uudelle tasolle

Sinustako asiakkaidesi CFO? Seuraa asiakkaidesi liiketoiminnassa tapahtuvia muutoksia ja reagoi muutoksiin helposti. Jackbot auttaa kehittymään tiedolla ja helpottaa jo yli 500 tilitoimistoalan ammattilaisen arkea.

  • Tiedolla johtaminen
  • Tehokas töiden organisointi
  • Parempaa asiakaspalvelua

Miten Jackbot toimii?

Jackbot auttaa tilitoimistoa kehittymään tiedon ja datan avulla. Parannat työskentelyn laatua ja tehokkuutta. Asiakkaat ovat tyytväisempiä, kun saavat lisäarvoa oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Hoida rutiinit tehokkaasti

Hae tietoa tilitoimistosi asiakkaista Procountorista ja muista lähteistä.

Töiden organisointi

Helppokäyttöiset työkalut tilitoimistotyön prosessien, laadun ja tehokkuuden seurantaan sekä kehitykseen.

Lisäarvoa asiakkaille

Opasta ja auta asiakkaitasi entistä paremmin sekä monipuolisemmin, kun pääset porautumaan liiketoiminnassa tapahtuviin muutoksiin.

Accounting Rocksin yksi omistajista Susanna sanoo, että robotiikan hyödyntäminen on muuttanut koko tilitoimiston arkea merkittävästi eikä tilitoimistossa muisteta aikaa ennen sitä.

Jackbot on ennen kaikkea luotettava. Kertaakaan ei ole ollut tilannetta, etteikö me voitaisi luottaa Jackin tekemiin työtehtäviin. Minulle se on tärkein asia.

Susanna Salminen
Partner, Accounting Rocks
Lue koko asiakastarina ⟶

”Jackbot kokoaa datasta selkeän yhteenvedon. Koska Jackbotin myötä data on helpommin saatavilla, sitä tulee myös käytettyä enemmän kuin aiemmin.”

Mira Merikanto
Strateginen taloustoimisto Sukkela

Katso video ja tutustu tarkemmin

Jackbot helpottaa tiedon avulla jo 300 tilitoimistoalan ammattilaisen arkea. Tutustu palveluun tarkemmin Jackbotin omilla kotisivuilla.

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä

Jackbotin käyttöönotto ja hinnoittelu

  1. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta painikkeesta
  2. Jackbotin yhdyshenkilöt ovat sinuun yhteydessä
  3. Tilitoimistosi listaa palvelun piiriin tulevat asiakkaansa
  4. Palvelun avaus käyttöön ja käyttökoulutus

Jackbotin hinnoittelu

Assistant
3€
/KK/loppuasiakas
Specialist
6€
/KK/loppuasiakas
Expert
9€
/KK/loppuasiakas
TilannekuvaOsittain
Raportit ja muistutukset kirjanpitäjälle Osittain
Muistutukset johdolle Osittain
Kehityskuva Osittain
Asiakaskuva
Asiakasoivallukset
Toimialavertailut
Muistutukset ja ilmoitukset asiakkaille Osittain
Asiakasviestien räätälöinti
Palvelun avaus ja koulutukset
Tekninen tuki ja asiakaspalvelu

Jackbotin palvelun hinnoittelu perustuu tilitoimiston asiakkaiden määrään. Palvelusta on tarjolla erilaisia versioita, joiden hinnat vaihtelevat välillä 3-9 € / kk / asiakas. Palvelun käyttöönotto ei maksa mitään ja tarjolla on myös mahdollisuus kokeilla palvelua 2 kuukauden ajan veloituksetta. Jätäthän yhteydenottopyynnön ja kerromme hinnoittelusta lisää.

Parhaat tärpit kirjanpitäjälle

Blogi: Tilitoimiston tiedolla johtamisessa vain taivas on rajana

Suuret tietomäärät ja niiden aktiivinen hyödyntäminen liiketoiminnassa kuulostavat ehkä tutuilta puhuttaessa IT-yrityksistä, verkkokaupoista tai muista kuluttajille suunnatuista nettipalveluista. Voisiko kuitenkin myös tilitoimistoissa olla mahdollisuuksia hyödyntää tietoa liiketoiminnassa? Meidän mielestämme kyllä voisi, ja itseasiassa hyvinkin merkittävässä mittakaavassa.

Blogi: Kuinka ottaa kaikki irti tiedolla johtamisesta tilitoimistossa?

Kirjoitimme helmikuussa blogikirjoituksen tilitoimiston tiedolla johtamisesta, ja tämä kirjoitus on jatko-osa siihen. Jos et ole vielä lukenut edellistä artikkelia, kannattaa tutustua siihen. Kuten edellisessä kirjoituksessamme totesimme, tilitoimistot ovat harvinaisen hyvässä asemassa tiedolla johtamisen näkökulmasta. Tilitoimistoissa normaali työskentely kerryttää jatkuvasti arvokasta tietoa, jota voi hyödyntää monella tavalla.

Blogi: Mitä on advisor-kirjanpitäjän työ?

Automaatio ja tekoälyn mahdollistavat ratkaisut tuovat uusia mahdollisuuksia taloushallinnon palveluja tarjoaville ja muuttavat taloushallinnon alan ammattilaisten työrutiineja. Pelkkä rutiininomainen työ on jo poistunut monilta, jotka hyödyntävät moderneja työvälineitä, ja tämä suuntaus vahvistuu koko ajan.