EtusivuProcountor SoloTilitoimistolle

Tee yksinyrittäjistä tilitoimistosi parhaita asiakkaita

Procountor Solon avulla voit hoitaa yksinyrittäjien kirjanpidon ennennäkemättömällä tehokkuudella.

Yrittäjällä on helppokäyttöinen ohjelmisto, jolla hän kuvaa kuitit sekä lähettää ja maksaa laskut. Kuun päätteeksi yrittäjä toimittaa kirjanpitoaineiston sinulle Procountoriin.

Procountorin tehokkailla työkaluilla hoidat aineiston tarkistamisen ja kirjanpidon viimeistelyn.

Procountor Solon hyödyt tilitoimistoille

Kun kirjanpitoon saadaan kaikki aineisto sähköisesti, voit keskittyä kirjanpitoon kuittien metsästämisen sijaan. Yrittäjän kohdistaessa aineiston oikeisiin tilitapahtumiin, säästyy sinulta aikaa. Katso esittelyvideo alta.

Tarkemman opastuksen Procountor Soloon saat kirjanpitäjille suunnatusta koulutustallenteestamme.

Katso kuuden minuutin pikaesittely

Kun kirjanpitoon saadaan kaikki aineisto sähköisesti, voit keskittyä kirjanpitoon kuittien metsästämisen sijaan. Yrittäjän kohdistaessa aineiston oikeisiin tilitapahtumiin, säästyy sinulta aikaa.

Saat kuitit sähköisesti ja varmemmin

Kaikki kuitit ovat sähköisessä muodossa ja kirjattuina Procountoriin. Yrittäjä kohdistaa kuitit tilitapahtumiin ja merkitsee lisätiedot kirjanpitoa varten. Ohjelma pyrkii varmistamaan ettei mitään unohdu.

Saat selvityksen kaikista tuloista

Ohjelmasta lähetetyt myyntilaskut kohdistuvat viitteellisiin suorituksiin automaattisesti. Yrittäjältä pyydetään selvitykset myös muista saapuvista tilisiirroista, joko raportteina tai liitteinä.

Solon muut myynnit
Näet saapuneet aineistot kirjanpitäjälle suunnatusta näkymästä

Näet saapuneet aineistot kirjanpitäjälle suunnatusta näkymästä

Kuun päätteeksi yrittäjä toimittaa kirjanpitoaineiston sinulle Procountoriin. Voit seurata yhdestä koontinäkymästä ketkä asiakkaat ovat jo toimittaneet aineiston. Näin kirjanpitotyösi suunnittelu ja ennakointi helpottuu.

Asiakirjojen luottamuksellinen välitys

Voit lähettää kuun vaihteen raportit ja muut yrittäjälle toimitettavat dokumentit turvallisesti Procountorista. Samaa kanavaa pitkin saat yrittäjältä vastavuoroisesti sopimukset, veroasiakirjat, kadonneiksi luullut kuitit, ja muut vastaavat asiakirjat.

Solon ohjelmisto
ohjelmisto solo

Oma-aloitteisten verojen maksut

Tarkistettuasi yrittäjän toimittaman kirjanpitoaineiston ja tehtyäsi tarvittavat korjaukset, voit Procountorilla luoda oma-aloitteisten verojen ilmoituksen suoraan verottajalle, ja lähettää siitä muodostuvan oma-aloitteisten verojen maksun yrittäjän ohjelmaan maksettavaksi.

Vinkkejä tilitoimistolle

kaksi kahvia lirpittävää tätiä

Procountor Solon tuotteistaminen yksinyrittäjille

Tuotteistuksella autat nykyisiä ja tulevia asiakkaitasi ostamaan palvelusi helpommin. Tuotteistamalla kirkastat myös itsellesi ja kollegoillesi, kuinka yksinyrittäjistä saadaan nykyistä kannattavampaa liiketoimintaa sekä kuinka erotut muista tilitoimistoista.

solo sormi

Procountor Solo tekee yksinyrittäjistä tilitoimiston kannattavimpia asiakkaita

Yksinyrittäjiä on Suomessa jo yli 200 000 ja uusia aloittaa keskimäärin 1300 joka kuukausi. Ne muodostavat 70 % koko Suomen yritysjoukosta. Yrittäjien kasvava lukumäärä ja sähköinen taloushallinto tarjoaa ainutlaatuisen liiketoiminnallisen mahdollisuuden tilitoimistoille.

Pssst. teimme tilitoimistoille hinnoittelun apuvälineeksi laskurin, jolla on kätevää pohtia ja vertailla palveluidensa hinnoittelumallia tuntihinnoittelun ja kiinteän hinnan välillä.

Kokemuksia Solosta sooloyrittäjältä ja hänen kirjanpitäjältään

Tilitoimisto Sisukko ja sooloyrittäjä Mona Lindroth

Tilitoimisto Sisukon yrittäjä Sanna Lehto palvelee sooloyrittäjäasiakastaan Mona Lindrothia Procountor Sololla. Videolla kuulet molempien kokemuksia yhteistyöstä.

Kenelle Procountor Solo sopii?

Kenelle Solo sopii?

Solo sopii yritykseen jossa liikevaihto on alle 500 000 €, eli voidaan tehdä maksuperusteista kirjanpitoa.

Kenelle Solo EI sovi?

Solo ei sovi silloin jos liikevaihto ylittää 500 000 €, eli kirjanpito täytyy tehdä suoriteperusteisesti.

Procountor Solo ei ole täydellinen ratkaisu kaikkien yritysten kirjanpitoon. Lisätietoa löydät alta sekä artikkelistamme, jossa kerromme tarkemmin, kenelle Solo sopii ja kenelle ei.

Haluaisitko tietää tarkemmin miten kirjanpito tehdään Solossa ja miten se eroaa mm. Procountor Taloushallinnon kirjanpidon prosesseista? Käymme koulutuksessa läpi Solon käyttöä niin yrittäjän kuin kirjanpitäjän näkökulmasta.