EtusivuYhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä muun muassa ohjelmistointegraatioihin, oppilaitosyhteistyöhön ja tilinpäätöksiin liittyen.

Procountoriin liitettävät ohjelmistot

Procountoriin on rakennettu integraatioita erilaisista ohjelmistoista. Jo olemassa olevista kaupallisista integraatioista löydät tietoa Procountor Storesta ja muut yhteistyökumppanimme on listattu erikseen.

Procountoriin on mahdollista integroida ulkopuolisia, niin kaupallisia kuin asiakaskohtaisia ohjelmistoja erilaisten standardimuotoisten rajapintojen kautta. Asiakastuestamme saat tarvittaessa apua ja tarjoamme myös konsultointipalveluita integraatioihin liittyen.

Nainen näppäilee
Paltsu meneillään

Haluatko ohjelmistokumppaniksemme?

Edustatko ohjelmistotaloa ja olet jo toteuttanut yleisesti asiakkaillemme tarjottavaksi soveltuvan integraation johonkin ohjelmistoistamme? Tutustuthan tällöin tarkemmin ohjelmistokumppaneillemme tarkoitettuun kumppaniohjelmaan.

Löydä osaava Procountor-tilintarkastaja

Listaamme sivullamme auktorisoituja tilintarkastajia, jotka ovat osoittaneet Procountor-osaamisensa.

Auktorisoitu tilintarkastaja, haluatko yrityksesi listalle? Listalle mukaan pääsy edellyttää tilintarkastajien Procountor-sertifiointikokeen suorittamista. Hae tilintarkastajaksi!

Tilintarkastaja uumoilee jotain
paltsu meneillään

Oppilaitosyhteistyö

Sähköisen taloushallinnon osaajat ovat haluttuja työntekijöitä työmarkkinoilla. Procountorin avulla älykäs ja reaaliaikainen taloushallinto on helppo ottaa osaksi opintosuunnitelmaa.