EtusivuPartneriohjelmaOppilaitosakatemia

Oppilaitosakatemian tulevaisuuden osaajista kilpailuetua tilitoimistoille

Partneritilitoimistona voit olla osa Oppilaitosakatemiaamme ja tavoittaa tulevaisuuden työntekijät

Oppilaitosakatemia

Mitä?

Teemme oppilaitosyhteistyötä useiden toisen asteen oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen sekä yliopistojen kanssa ympäri Suomen. Tarjoamme oppilaitoksille Procountorin opetuskäyttöön, ja oppilaitoksista valmistuu sertifioituja Procountor-osaajia työelämän tarpeisiin.

Procountor Oppilaitosakatemia on uusi yhteistyömallimme, joka tuo yhteen opiskelijat eli työnhakijat sekä työnantajat: Procountor-tilitoimistot. Tilitoimistot ilmoittavat tarpeensa uusista osaajista meille, ja me jaamme tiedot oppilaitoksille.

Hyödyt tilitoimistoille

  • Tilitoimistot saavat yhteyden kaivattuihin Procountor-osaajiin
  • Akatemiasta valmistuneilla on monipuolinen Procountor-osaaminen ja kokemusta niin peruskäytöstä kuin haastavistakin kirjanpidon tilanteista
  • Akatemia on osa partneriohjelmaa ja tilitoimistolle maksuton

Peruskoulutus

Opiskelijat käyvät oppilaitoksen kirjanpidon ja taloushallinnon peruskurssit. Procountor tulee tutuksi omien oppilasympäristöjen käytön kautta.

Oppilaitosakatemia

Procountor Oppilaitosakatemiassa opiskelijat kasvattavat substanssiosaamistaan ja kehittyvät Procountorin tehokäyttäjinä. Opiskelijat suorittavat akatemian tehtävät ja Procountor-sertifiointikokeen.

Työelämä

Akatemiasta valmistuneilla on monipuolinen ja ajantasainen Procountor-osaaminen. Sertifioituneet Procountor-osaajat saavat tiedon partneritilitoimistojen avoimista harjoittelupaikoista ja siirtyvät työelämään.

Oppilaitosakatemia yhdistää tulevaisuuden osaajat ja tilitoimistot

Procountor Oppilaitosakatemia

Katso esittelymme Oppilaitosakatemiasta! Videolla selviää mm. mistä Oppilaitosakatemiassa on kysymys, mitä etuja se tarjoaa partneritilitoimistoille ja miten tilitoimisto pääsee akatemiaan mukaan.

Naiset työskentelevät yhdessä rennosti

Työnhaku tilitoimistoihin

Akatemiaan osallistuva tilitoimisto ilmoittaa avoimet työpaikat, joihin sertifioituneet opiskelijat voivat hakea. Tilitoimistojen tiedot kootaan Accountor Finagon päässä ja opiskelijat ovat suoraan yhteydessä tilitoimiston yhteyshenkilöön. Tilitoimisto hoitaa rekrytoinnit itsenäisesti normaaliin tapaan.

Mitä edellytämme osallistuvalta tilitoimistolta?

  • Tilitoimisto on Accountor Finagon partneritilitoimisto (Hopea-, Kulta- tai Platina-partneri).
  • Akatemiaan ilmoittautunut tilitoimisto sitoutuu tarjoamaan työ-/harjoittelupaikkoja
  • Opiskelijat perehdytetään työtehtäviin työpaikalla
  • Opiskelijoille maksetaan työstä tai harjoittelusta palkkaa
Naiset työskentelevät kannettavalla tietokoneella

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää