EtusivuAsiakastarinat yrityksille

Asiakastarinat yrityksille

Procountorin tuotteilla hoidetaan jo 90 000 PK-yrityksen kirjanpito yli 1300 tilitoimistossa ympäri Suomen. Lue asiakkaidemme kokemuksia, miksi he ovat valinneet Procountor-ohjelmiston.

Procountor Taloushallinto

Kiirettä on ihan tarpeeksi muutenkin. Nyt ei tarvitse enää miettiä lippuja ja lappuja ja stressata kuun lopussa niistä. Kaikki hoituu ajantasaisesti.

Hanne Tuori-Kalliokoski
Yrittäjä, Tallipihan Suklaapuoti

Aikaa säästyy niihin asioihin, mihin minun pitää keskittyä eli blenderin pyörittämiseen ja toiminnan kehittämiseen. Kaikki paperin pyöritys on jäänyt historiaan.

Irina Nurmi
Yrittäjä, Smooth it
Lue koko asiakastarina ⟶

Fiksusti Oy:ssä ollaan tyytyväisiä Procountoriin, koska siellä arvostetaan pientäkin toimijaa. Procountorin tuesta saa vastauksen selkeästi ja nopeasti. Niklas kertoo, että hyvän ohjelman avulla on mahdollista tehdä kannattavaa liiketoimintaa.

”Procountorin avulla saadaan sitä tietoa, mitä tarvitaan. Sen avulla me voidaan olla vähän viisaampia.”

Niklas Oksanen
Fiksusti Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Pidämme lukuisista mahdollisuuksista, mitä Procountor yhdistettynä muihin ohjelmistoihin mahdollistaa. Esimerkiksi asiakkuuksien taakse saadaan tallennettua monenlaisia tietoja, joiden avulla taloushallinto on todella sujuvaa”

Anniina Patteri
Business controller, Siipiweikot
Lue koko asiakastarina ⟶

”Procountor auttaa näkemään taloustilanteen paljon paremmin. On helppoa, kun on nopeaa nähdä ja tehdä päätöksiä numeroiden valossa”

Veera Brückler ja Kati Partanen
TwistBe

Dagsmark Petfoodin toimitusjohtaja Laura Strömberg pitää Procountoria heille välttämättömänä, sillä se näyttää taloustilanteen ja mahdollistaa asioiden ennakoimisen.

”Procountor on meille välttämätön.”

Laura Strömberg
Toimitusjohtaja, Dagsmark Petfood Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Procountorilla kirjanpidon saa tehtyä näppärästi, ja minä voin keskittyä suklaan tekemiseen. Tukea saa tarvittaessa ja joustavuutta löytyy, kun ohjelmiston voi muokata omiin tarpeisiin sopivaksi.”

Esa Karsi
Vanhankaupungin Suklaa Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Paljon on muuttunut. Nyt näemme lukujen taakse reaaliaikaisesti. Ymmärrys omaa tekemistä ja päätöksiä kohtaan on kasvanut, kun taloutta pääsee seuraamaan ajantasaisesti.”

Kyösti Lehtola
Toimitusjohtaja, Domesta Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Yrittäjän arkea helpottaa, kun ei ole sidottu mihinkään työpisteeseen, vaan Procountoriin pääsee kiinni läppärillä mistä tahansa. Voin tsekata ostolaskut ja tehdä tarvittaessa laskutuksia ja tarjouksia mistä vaan.

Jouni Rilla
Toimitusjohtaja, EPA-Lattiat
Lue koko asiakastarina ⟶

”Perinteiseen verrattuna sähköinen tapa toimia on nopea ja vaivaton. Oikeastaan kysymys meillä ei ollut, miksi ottaisimme sähköisen ohjelmiston käyttöön vaan ennemmin, miksi emme ottaisi.”

Iiro Heinonen
, Kovapalkki Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Procountor mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan.”

Anna Härö-Köresaar
Annan Villiliha Oy

”Kirjanpito oli ennen ärsyttävää, mutta Procountorin myötä siitä tuli hauskaa!”

Jonna Lönnroth
Curant oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Itselle tärkeintä on, että pystyy paljon matkustavana seuraamaan Procountorin raportteja helposti mistä päin maailmaa tahansa.”

Markku Kosonen
M Room Group Oy

”Tarvittava taloustieto löytyy ohjelmasta nopeasti. Koko ajan pysyy kärryillä siitä, mitä laskuja on mennyt maksuun. Lyhyesti sanottuna käytettävyys on meille Procountorissa se juttu.”

Jyri Linden
, Nordic Business Forum
Lue koko asiakastarina ⟶

”Mielestäni parasta Procountorissa ovat helppokäyttöinen käyttöliittymä ja monipuoliset ominaisuudet. Taloushallinto kannattaa ehdottomasti hoitaa sähköisesti ja voin siihen suositella Procountoria.”

Niilo Relander
Toimitusjohtaja, OIKIO Digital Performance Agency Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Nykyisin talouden hoitoon menee viikossa vain 15 minuuttia, mikä on loistava saavutus yrityksessä, jonka liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. Ostoreskontra ja myyntireskontra veisivät paljon enemmän aikaa, jos ei olisi hyvää ohjelmistoa, jolla ne pystytään helposti hoitamaan”

Peter Nordlund
Toimitusjohtaja, Filterpak Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Procountor Solo

”Procountor Solo on palauttanut mun motivaation paperihommiin.”

Julius Ruissalo
Rakennus Ruissalo

Porvoolainen Mona Lindroth tarjoaa korkealaatuisia graafisen suunnittelun ja visuaalisen markkinoinnin palveluja eri alojen yrityksille. Lindrothin oman yrityksen kirjanpidon hoitaa niin ikään porvoolainen tilitoimisto SisUkko. Taloushallinto-ohjelmisto Procountor Solo on helpottanut niin kirjanpitäjän kuin yrittäjän elämää.

”Kirjanpitäjän laskut pysyvät hallinnassa, kun osan kirjanpidosta pystyy tekemään itse.”

Mona Lindroth
Yrittäjä, Mona Lindroth
Lue koko asiakastarina ⟶