EtusivuAsiakastarinat yrityksille

Asiakastarinat yrityksille

Procountorin tuotteilla hoidetaan jo 90 000 PK-yrityksen kirjanpito ympäri Suomen. Lue asiakkaidemme kokemuksia eri toimialoilta, miksi he ovat valinneet Procountor-ohjelmiston.

Ravintolat

Ajansäästö

Aikaa säästyy niihin asioihin, mihin minun pitää keskittyä eli blenderin pyörittämiseen ja toiminnan kehittämiseen. Kaikki paperin pyöritys on jäänyt historiaan.

Irina Nurmi
Yrittäjä, Smooth it
Lue koko asiakastarina ⟶

Integraatiot

”Pidämme lukuisista mahdollisuuksista, mitä Procountor yhdistettynä muihin ohjelmistoihin mahdollistaa. Esimerkiksi asiakkuuksien taakse saadaan tallennettua monenlaisia tietoja, joiden avulla taloushallinto on todella sujuvaa”

Anniina Patteri
Business controller, Siipiweikot
Lue koko asiakastarina ⟶

Helppous

Ketterä järjestelmä tarkistaa laskut ja edistää asioita työn lomassa, jos ei ole aikaa istua alas tietokoneen ääreen.

Kaisa Merz
Ravintolatoimen johtaja, L&M Restaurants

Kaupanala

Reaaliaikaisuus

Kiirettä on ihan tarpeeksi muutenkin. Nyt ei tarvitse enää miettiä lippuja ja lappuja ja stressata kuun lopussa niistä. Kaikki hoituu ajantasaisesti.

Hanne Tuori-Kalliokoski
Yrittäjä, Tallipihan Suklaapuoti
Lue koko asiakastarina ⟶

Ajansäästö

”Procountor mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan.”

Anna Härö-Köresaar
Annan Villiliha Oy

Rakentaminen

Kannattavuus

Fiksusti Oy:ssä ollaan tyytyväisiä Procountoriin, koska siellä arvostetaan pientäkin toimijaa. Procountorin tuesta saa vastauksen selkeästi ja nopeasti. Niklas kertoo, että hyvän ohjelman avulla on mahdollista tehdä kannattavaa liiketoimintaa.

”Procountorin avulla saadaan sitä tietoa, mitä tarvitaan. Sen avulla me voidaan olla vähän viisaampia.”

Niklas Oksanen
Yrittäjä, Fiksusti Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Reaaliaikaisuus

Sähköisen taloushallinnon suurimmat hyödyt Domesta Oy:lle ovat riippumattomuus ajasta ja paikasta sekä taloustietojen ajantasaisuus.

”Paljon on muuttunut. Nyt näemme lukujen taakse reaaliaikaisesti. Ymmärrys omaa tekemistä ja päätöksiä kohtaan on kasvanut, kun taloutta pääsee seuraamaan ajantasaisesti.”

Kyösti Lehtola
Toimitusjohtaja, Domesta Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Helppous

EPA-Lattioilla toiminnanohjaus ja talouden hallinta on yhdistetty toisiinsa, jotta ajantasainen tieto löytyy molemmista järjestelmistä. Manuaalisesta tietojen siirrosta ei tarvitse huolehtia.

Yrittäjän arkea helpottaa, kun ei ole sidottu mihinkään työpisteeseen, vaan Procountoriin pääsee kiinni läppärillä mistä tahansa. Voin tsekata ostolaskut ja tehdä tarvittaessa laskutuksia ja tarjouksia mistä vaan.

Jouni Rilla
Toimitusjohtaja, EPA-Lattiat
Lue koko asiakastarina ⟶

Toimiva konserniyhdistely

Aura Rakennuksella on useampi tytäryhtiö ja konsernin taloushallintoa pyöritetään Procountor- ja Jydacom-ohjelmistoilla.

Olemme halunneet, että käyttämämme järjestelmät ja ohjelmistot tukevat kasvuamme. Ohjelman konserniyhdistely ja konsernin kirjausympäristö on toteutettu toimivaksi ja tämä sopii hyvin nykyiseen yritysrakenteeseen.

Sami Valkama
Talouspäällikkö, Aura Rakennus
Lue koko asiakastarina ⟶

Ennustaminen

Rakka Asunnoilla liikevaihto ei ole itsetarkoitus, vaan kannattava kasvu. Tulevista kuluista ja muutoksista tehdään jatkuvaa ennustamista.

Jos Finazilla olisi ilman Procountoria, ei olisi pohjaa ennusteille. Procountor on tärkeä, jotta toteuman perusteella voidaan ennustaa tulevaa.

Petteri Kettunen
talousjohtaja, Rakka Asunnot Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Palveluala

”Kirjanpito oli ennen ärsyttävää, mutta Procountorin myötä siitä tuli hauskaa!”

Jonna Lönnroth
Curant oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Itselle tärkeintä on, että pystyy paljon matkustavana seuraamaan Procountorin raportteja helposti mistä päin maailmaa tahansa.”

Markku Kosonen
M Room Group Oy

Asiantuntija-ala

Luotettavuus

Mittaamme tarkkaan yrityksen taloutta ja pystymme reagoimaan muutoksiin ajoissa. Luotettavan taloushallinnon hyöty itselleni yrittäjänä on se, että nukun yöni paremmin.

Jaakko Suojanen
toimitusjohtaja, Suomen Digimarkkinointi Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Integraatiot

Finazillan ja Procountorin kokonaisratkaisu on tehnyt minun työni helpommaksi. Se on loistavaa, että järjestelmät puhuvat niin sujuvasti keskenään ja voin luottaa siihen.

Teemu Tiilikainen
Toimitusjohtaja, Witted Finland Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Monipuolisuus

”Mielestäni parasta Procountorissa ovat helppokäyttöinen käyttöliittymä ja monipuoliset ominaisuudet. Taloushallinto kannattaa ehdottomasti hoitaa sähköisesti ja voin siihen suositella Procountoria.”

Niilo Relander
Toimitusjohtaja, OIKIO Digital Performance Agency Oy

Yli 2 300 ohjelmistoalan yritystä luottaa Procountoriin

Meillä on tehokkaat talouden prosessit, jotka vievät mahdollisimman vähän oman tiimin aikaa. Eri ohjelmistot keskustelevat sujuvasti keskenään.

Sami Suni
toimitusjohtaja, Showell Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Procountorin konkreettiset hyödyt on se, että sinne pääsee verkon yli ihan mistä tahansa ja tiedot on ajantasaisia. Asiakaspalvelu on oikeasti tavoitettavissa. Sinne, kun laittaa kysymystä, niin sieltä saa vastauksen nopeasti ja tarvittaessa saa kontaktipisteen eteenpäin.

Juha Hannulabacka
talousjohtaja, Gapps Oy

Tapahtumat

”Tarvittava taloustieto löytyy ohjelmasta nopeasti. Koko ajan pysyy kärryillä siitä, mitä laskuja on mennyt maksuun. Lyhyesti sanottuna käytettävyys on meille Procountorissa se juttu.”

Jyri Linden
, Nordic Business Forum
Lue koko asiakastarina ⟶

Teollisuus

”Nykyisin talouden hoitoon menee viikossa vain 15 minuuttia, mikä on loistava saavutus yrityksessä, jonka liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. Ostoreskontra ja myyntireskontra veisivät paljon enemmän aikaa, jos ei olisi hyvää ohjelmistoa, jolla ne pystytään helposti hoitamaan”

Peter Nordlund
Toimitusjohtaja, Filterpak Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

Procountor Solo yksinyrittäjille yhdessä kirjanpitäjän kanssa

Porvoolainen Mona Lindroth tarjoaa korkealaatuisia graafisen suunnittelun ja visuaalisen markkinoinnin palveluja eri alojen yrityksille. Lindrothin oman yrityksen kirjanpidon hoitaa niin ikään porvoolainen tilitoimisto SisUkko. Taloushallinto-ohjelmisto Procountor Solo on helpottanut niin kirjanpitäjän kuin yrittäjän elämää.

”Kirjanpitäjän laskut pysyvät hallinnassa, kun osan kirjanpidosta pystyy tekemään itse.”

Mona Lindroth
Yrittäjä, Mona Lindroth
Lue koko asiakastarina ⟶