EtusivuToimialaratkaisut

Toimialallesi monipuolisesti mukautuva taloushallinto ja kirjanpito

Räätälöi tilikartat ja yhdistä tarvittavat ohjelmistot eri toimialoille, kuten yhdistyksille, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille sekä rakennus- ja ravintola-alalle.

 • Räätälöi tilikartat ja raporttimallit itsellesi sopiviksi
 • Yhdistä toimialallesi tarvittavat ohjelmistot

Toimialaa tukevat raportit ja tilikartat

Tutustu toimialaratkaisuihin

Ravintola-ala

Yli 1000 ravintola-alan yritystä luottaa Procountoriin. Pyöritä ravintolan liiketoimintaa sujuvasti ja säästä työaikaa sekä hermojasi, kun voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Ketterä järjestelmä tarkistaa laskut ja edistää asioita työn lomassa, jos ei ole aikaa istua alas tietokoneen ääreen.

Kaisa Merz
Ravintolatoimen johtaja, L&M Restaurants

Rakennusala

Jo yli 4000 rakennusalan yritystä luottaa Procountoriin. Rakennusyrittäjänä aikasi on rajallista. Procountor automatisoi kirjanpidon ja laskutuksen, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi.

”Perinteiseen verrattuna sähköinen tapa toimia on nopea ja vaivaton. Oikeastaan kysymys meillä ei ollut, miksi ottaisimme sähköisen ohjelmiston käyttöön vaan ennemmin, miksi emme ottaisi.”

Iiro Heinonen
, Kovapalkki Oy

Asiantuntija-ala

Projektinhallinnan ja taloushallinnon tulee kulkea käsi kädessä. Hallitse projekteja sujuvasti, kun tieto liikkuu tarvittavien ohjelmistojen välillä napin painalluksella.

”Tarvittava taloustieto löytyy ohjelmasta nopeasti. Koko ajan pysyy kärryillä siitä, mitä laskuja on mennyt maksuun. Lyhyesti sanottuna käytettävyys on meille Procountorissa se juttu.”

Jyri Linden
, Nordic Business Forum

Yhdistykset

Procountorilla hoidetaan jo yli 1000 yhdistyksen kirjanpito Suomessa. Ohjelmassa on joustava ja yhdistyskäyttöön räätälöity tilikartta sekä yhdistyksille soveltuvat raporttimallit.

”Helppokäyttöinen ohjelmisto, jota oppii käyttämään, vaikkei olisikaan taloushallinnon ammattilainen.”

Soile Pylsy
Yhdistyskoordinaattori, Mothers in Business (MiB)

Kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt

Procountor soveltuu erinomaisesti esimerkiksi asunto-osakeyhtiön, isännöitsijän sekä tilitoimiston yhteiskäyttöön, mutta sen käyttö on helppoa ja vaivatonta myös ilman tilitoimistoa.

Kysyttävää? Autamme mieluusti.

Tai soita myyntiin
020 7879 830

Kuinka Procountor saadaan soveltumaan usean eri toimialan käyttöön?

Markkinoiden parhaat integraatiot

Toimialojen erityispiirteitä varten tuotetut ohjelmistoratkaisut saadaan yhdistettyä Procountoriin saumattomasti. Integraatioiden avulla manuaalisen työn ja esimerkiksi tietojen syöttämisen tarve vähenee. Se lisää helppokäyttöisyyttä ja minimoi inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

Ohjelmistokumppaniverkostostamme löytyy laaja valikoima sovelluksia ja ohjelmistoja mm. rahoituspalveluista ja kassajärjestelmistä raportointiin sekä toiminnanohjausjärjestelmiin.

Toimialaa tukevat tilikartat ja raporttimallit

Procountoriin on valittavissa liike-, yhdistys- tai kiinteistötilikartta, sekä näihin soveltuvat raporttimallit. Liiketilikartta soveltuu eri toimialoilla toimivien yritysten käyttöön, kun taas yhdistys- ja kiinteistötilikartta palvelevat nimensä mukaisesti yhdistyksiä sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä.

Tilikartta ja raporttimallit ovat myös vapaasti muokattavissa, joten ne voidaan räätälöidä vastaamaan kunkin organisaation tarpeita. Raporttimalleja muokkaamalla voidaan toteuttaa erilaisia toimialakohtaisia ratkaisuja esim. maa- ja metsätalouteen, urheiluseuroille, yhdistyksille ja järjestöille ja esim. erilaisia tukihakemuksia varten.

”Paljon on muuttunut. Nyt näemme lukujen taakse reaaliaikaisesti. Ymmärrys omaa tekemistä ja päätöksiä kohtaan on kasvanut, kun taloutta pääsee seuraamaan ajantasaisesti.”

Kyösti Lehtola
Toimitusjohtaja, Domesta Oy
Lue koko asiakastarina ⟶

”Pidämme lukuisista mahdollisuuksista, mitä Procountor yhdistettynä muihin ohjelmistoihin mahdollistaa. Esimerkiksi asiakkuuksien taakse saadaan tallennettua monenlaisia tietoja, joiden avulla taloushallinto on todella sujuvaa”

Anniina Patteri
Business controller, Siipiweikot
Lue koko asiakastarina ⟶

”Yhdistyksemme talouden hoito sujuu helposti, vaikka urheilukisoja seuratessa”

Anna-Kaisa Packalen
Taloudenhoitaja, Pyöräilyseura Finska Kompaniet
Lue koko asiakastarina ⟶

Yhdistä ohjelmistot eri toimialojen tarpeisiin

 • Asiantuntijapalvelut
 • Huolto- ja korjauspalvelut
 • Informaatio ja viestintä
 • Julkinen hallinto
 • Kaupan ala
 • Kiinteistöala ja asunto-osakeyhtiöt
 • Koulutus
 • Kuljetusala
 • Kulttuuri ja vapaa-aika
 • Logistiikka
 • Maa-, metsä- ja kalatalous
 • Majoitus- ja ravintola-ala
 • Rahoitus- ja vakuutusala
 • Rakentaminen ja asennustyöt
 • Terveys- ja sosiaalipalvelut
 • Tuotteiden valmistus
 • Yhdistykset

Puhelin: 020 7879 830
Sähköposti: myynti@finago.com