TuntiVelho

Ohjelmiston kuvaus

TuntiVelho on työajanseurantaan ja työaikakirjanpitoon tarkoitettu ohjelmisto, jonka avulla työajanseuranta hoituu vaivattomasti ja modernisti. Työntekijä voi joko leimata tunnit reaaliajassa kellokortilla tai kirjata ne takautuvasti sähköiseen tuntikorttiin, ja esimies voi tarkastella merkintöjä reaaliajassa. TuntiVelho soveltuu eri toimialoille ja on yksinkertaisempi versio TyövuoroVelhosta tilanteisiin, joissa ei tarvita työvuorosuunnittelua ja TES-tulkintaa.

TuntiVelholla voidaan myös seurata ajankäyttöä: mihin tehtäviin ja/tai kustannuspaikkoihin/projekteihin tehty työaika on kohdistunut. Ohjelmistolla on mahdollista kirjata myös erilaisia palkkalajeja, kuten esimerkiksi päivärahoja ja kilometrejä.

TuntiVelho on Accountor-konserniin kuuluvan Accountor HR Solutionsin tarjoama ohjelmisto.

Integraation kuvaus

Palkkalajitapahtumat voidaan siirtää TyövuoroVelhosta palkkaohjelmaan (Procountoriin) helposti siirtotiedoston avulla. Myös dimensiotiedot (esim. projekti tai työmaa) on mahdollista siirtää TyövuoroVelhosta palkkalajitapahtuma-aineiston mukana Procountoriin. Siirtotiedostona käytetään csv-tyyppistä tekstitiedostoa puolipisteillä eroteltuna.

Ratkaisualue

Työajanhallinta

Integraatiot

CSV

Kysy lisää tietoa!

040 028 0238

velho.myynti@accountorhr.fi

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: