TuntiVelho

Ohjelmiston kuvaus

TuntiVelho on työajanseurantaan ja työaikakirjanpitoon tarkoitettu ohjelmisto, jonka avulla työajanseuranta hoituu vaivattomasti ja modernisti. Työntekijä voi joko leimata tunnit reaaliajassa kellokortilla tai kirjata ne takautuvasti sähköiseen tuntikorttiin, ja esimies voi tarkastella merkintöjä reaaliajassa. TuntiVelho soveltuu eri toimialoille ja on yksinkertaisempi versio TyövuoroVelhosta tilanteisiin, joissa ei tarvita työvuorosuunnittelua ja TES-tulkintaa.

TuntiVelholla voidaan myös seurata ajankäyttöä: mihin tehtäviin ja/tai kustannuspaikkoihin/projekteihin tehty työaika on kohdistunut. Ohjelmistolla on mahdollista kirjata myös erilaisia palkkalajeja, kuten esimerkiksi päivärahoja ja kilometrejä.

TuntiVelho on Accountor-konserniin kuuluvan Accountor HR Solutionsin tarjoama ohjelmisto.

Integraation kuvaus

Palkkalajitapahtumat voidaan siirtää TyövuoroVelhosta palkkaohjelmaan (Procountoriin) helposti siirtotiedoston avulla. Myös dimensiotiedot (esim. projekti tai työmaa) on mahdollista siirtää TyövuoroVelhosta palkkalajitapahtuma-aineiston mukana Procountoriin. Siirtotiedostona käytetään csv-tyyppistä tekstitiedostoa puolipisteillä eroteltuna.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

CSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
TuntiVelho

Toimiala:
Toimialariippumaton

Ratkaisualue:
Työajanhallinta

Kumppanin tuki:
040 028 0238 / velho.myynti@accountorhr.fi / Verkkosivut

TuntiVelho