Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Nepton

Nepton on nykyaikainen henkilöstöhallinnan, työajanseurannan ja työvuorosuunnittelun ratkaisu yrityksille ja yhteisöille. Nepton tulkitsee työehtosopimuksen mukaisesti työntekijöiden työajan. Palvelu sisältää myös lomat ja poissaolot sekä projektikohdennuksen.

  Ohjelmiston kuvaus

  Neptonin monipuoliset työajanseurannan ominaisuudet helpottavat päivittäistä toimintaa ja vähentävät merkittävästi manuaalisia välivaiheita. Työntekijät voivat kirjata mm. lomat, poissaolot, sairauslomat, kilometrit, päivärahat, kommentit, työtehtävät ja projektit suoraan palveluun.

  Esimiehelle esitetään hyväksyttäväksi automaattisesti laskettu palkka-aineisto työaikakirjauksista. Hyväksynnän jälkeen aineisto voidaan siirtää palkanlaskennan järjestelmään. Palvelu tuottaa kattavat lakisääteiset työaikaraportit.  
   
  Nepton työajanseuranta tulkitsee käytetyn työehtosopimuksen mukaisesti työntekijöiden työajan. Ei manuaalista laskentaa eikä palkkalajien käsinkirjaamista. Tulkittu työaika voidaan siirtää Procountoriin.  
   
  Työajanseurannan järjestelmään voidaan asettaa useita eri työehtosopimuksen laskentasääntöjä sekä yrityskohtaiset käytännöt. Järjestelmässä voi olla eri työajantulkinnan säännöt eri työntekijäryhmille samanaikaisesti. Ohjelma laskee automaattisesti halutun työehtosopimuksen mukaisesti päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset yhteenvedot. Työajanseuranta näyttää lisät ja palkan perusteet halutulta aikaväliltä päivä-, viikko-kuukausikohtaisesti omina riveinään. Laskentaan pystytään merkitsemään lisät, korotukset ja edut kuten ilta- ja yötyölisät ja paljon muuta.  
   
  Nepton automatisoi  

  • Palkkalajit
  • Ylityöt  
  • Lisät ja korotukset  
  • Vuosilomat  
  • Jaksotyöt  
  • Paikalliset laskutavat  
  • Tarvittaessa työajantulkinta useiden eri työehtosopimuksien mukaan eri työntekijäryhmille   

  Nepton käyttäjiä on jo lähes 100 000.

  Ominaisuudet

  Työajan seuranta ja työvuorosuunnittelu

  Työajan voi kohdistaa reaaliaikaisesti tai päivän päätteeksi, ja saldo on näkyvillä koko ajan. Työntekijä pystyy myös korjaamaan omat virheet ja unohdukset suoraan kännykällä.

  Kirjaukset ajasta tai paikasta riippumatta

  Henkilöstö voi käyttää Neptonia niin puhelimella, tabletilla, tietokoneella kuin leimauslaitteellakin. Työaikakirjaukset voidaan kohdentaa helposti työpäivän aikana tai sen jälkeen.

  Kohdenna työt monipuolisesti

  Neptonissa seuraat työaikoja esimerkiksi asiakkaittain, projekteittain ja työlajeittain. Seuranta ja raportointi on yksinkertaista ja kohdennetut tunnit voivat olla laskutuksen tai projektiseurannan perusta.

  Hyödynnä ajantasaista ja läpinäkyvää tietoa

  Neptonissa on käyttäjien itsensä ylläpitämää ajantasaista tietoa ylitöistä liukumiin ja lomista pitämättömiin vapaisiin. Monipuolisia raportteja voi hyödyntää niin henkilöstöhallinnossa, palkanlaskennassa kuin talousjohtamisessa.

  Procountor + Nepton

  Neptonista voidaan siirtää työehtosopimus ja paikalliset sopimukset huomioiden palkka-aineisto, työntekijätietoa sekä työn kohdennustieto Procountoriin palkanlaskentaa varten. Tietojen siirto tapahtuu siirtotiedoston avulla.

  Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

  Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

   

  Hinnoittelu

  Palvelun hintaa voi tiedustella kumppanilta.

  Nepton

  Ratkaisualue:

  Palkka ja HR, Tunnit ja työvuorot


  Toimittaja:

  Nepton


  Kumppanin tuki:

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search