Tervetuloa Accountor Finagolle

Haluatko työskennellä paikassa, jossa jokainen voi olla täysin oma itsensä? Jos tämä kuulostaa mielestäsi hyvältä (kuten se meistä kuulostaa), jatka lukemista!

Vahva kasvumme jatkuu ja etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia, jotka pitävät aivopähkinöistä, nokkelasta huumorista ja motivoituvat asiakkaidemme arjen helpottamisesta yhteistyössä ystävällisten työkavereiden kanssa. Tarjoamme kasvun paikkoja niille, jotka haluavat kehittyä. Tällä sivustolla voit tutustua tarkemmin siihen, keitä me olemme ja mitä teemme. Tämä on meidän tarinamme – ehkä voisit olla osa sitä?

Voit myös kurkata suoraan, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla.

 • Keitä olemme ja mitä teemme?

  Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Tarjoamme markkinoiden parhaat digitaaliset ratkaisut sähköiseen taloushallintoon.

  Toisin sanoen me puramme huolia ja luomme asiakkaillemme parempaa ymmärrystä: tehtävämme on tehdä monimutkaisesta yksinkertaista. Tarjoamme oivalluksia ja ymmärrystä, jotta tilitoimistot ja pk-yrittäjät voivat nähdä nykyhetken kirkkaasti, katseen suuntautuessa tulevaisuuteen.

  Accountor Finagon ohjelmistoja käyttävät jo yli 120 000 pk-yritystä ja yli 1 400 tilitoimistoa. Kehitämme tarjontaamme säännöllisesti, jotta asiakkaamme voivat työskennellä tehokkaasti. Meitä on jo yli 240 innostunutta ja kehittymishakuista asiantuntijaa – ja etsimme uusia jäseniä mukaan a+tiimiimme.

 • Kyse on asenteesta.

  Asetumme asiakkaan asemaan. Ratkaisemme heidän huoliaan ja kuljemme heidän rinnallaan tarjoten kasvun paikkoja.

 • Kyse on ymmärryksestä.

  Uskomme verkostojen voimaan. Yhdistämällä osaamisemme laajan verkoston kanssa voimme tarjota asiakkaillemme enemmän. Näemme, että jalostamalla informaatiota talouden luvut muuttuvat visioksi. Visio kehittyy edelleen oivalluksiksi ja ymmärrykseksi.

 • Kyse on suunnan näyttämisestä.

  Uskomme numeroihin, sanoihin ja tekoihin. Kirkastamme näkymää ja teemme monimutkaisesta yksinkertaista.

”Mahtavia, osaavia ja hauskoja tyyppejä”

Olemme kasvuyritys, joka kehittää jatkuvasti tarjontaansa ja työskentelytapojaan. Mikään ei kuitenkaan tapahdu sattumalta, vaan kaiken ytimessä on mahtavat tyyppimme!

Kansainvälinen tiimimme koostuu ystävällisistä ja jalat maassa olevista huipputyypeistä. Luottamus on meille ensiarvoisen tärkeää, samoin jokaisen ihmisen oikeus olla oma uniikki itsensä. Arvostamme kaikenlaisia elämänpolkuja ja haluamme luoda ympärillemme arvostusta sekä luottamusta – niin työpaikalla kuin asiakkaiden kanssa. Haluamme nähdä työntekijöidemme ja tuotteidemme kehittyvän jatkuvasti.

a+ tiimiläisiä rupattelemassa
Nainen ja läppäri ylhäältä katsottuna

“Avoin asenne oppimiseen ja erilaisten työtapojen kokeilemiseen”

Kokeileminen, oppiminen, virheiden tekeminen ja yhdessä onnistuminen ovat kulttuurimme kulmakiviä. Tuoteportfoliomme on laaja ja kehittyy koko ajan, mikä se tarjoaa mahdollisuuksia uuden oppimiseen, kehittymiseen ja ammatilliseen kasvuun. Työn merkitys löytyy asiakkaille arvoa tuottavista ratkaisuistamme. Työllämme on merkitystä, ja me olemme ylpeitä siitä.

Rohkaisemme luovuuteen ja yhteistyöhön. Haluamme, että kaikki tiimin jäsenet tuntevat olonsa turvalliseksi ja arvostetuiksi. Arvostamme avoimuutta ja läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea rehellisyyttä.

“Vähän stressiä, rento meininki”

Jotta olemme töissä parhaimmillamme, jokaisella työntekijällämme on vapaus tehdä työnsä parhaaksi katsomallaan tavalla. Nautimme rennosta ilmapiiristä ja haluamme varmistaa, että työn ja vapaa-ajan välillä on terve tasapaino. Arvostamme omaa aikaa ja elämää toimiston ulkopuolella.

Mies istuu sohvalla ja katsoo läppäriä

”Me pidämme huolta työntekijöistämme”

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille sydämen asia. Siksi haluamme, että he voivat tehdä vapaa-ajallaan asioita, joita rakastavat. Siten meistä jokainen palautuu parhaiten ja voi taas palata tekemään kanssamme niitä asioita, joita he rakastavat työssään. Tuemme tätä kuuntelemalla, valmentamalla ja tarjoamalla monipuolisia etuja. Lisäksi toimistolla pääsee nauttimaan nykyaikaisista toimitiloista ja pääkonttorillamme Espoon parhaasta näköalasta!

Accountorin tornirakennus

Edut

 • Kannustava palkitsemisjärjestelmä
 • Esihenkilön tuki – säännöllisten kahdenkeskisten keskustelujen avulla esihenkilösi pystyy parhaiten auttamaan sinua silloin, kun se on tarpeen
 • Vuosittainen henkilökohtainen budjetti ammatilliseen kehittymiseen
 • Joustavat työajat ja mahdollisuus etätöihin
 • Kattava työterveyshuolto
 • Lounas- ja vapaa-ajanedut

Elämää Accountor Finagolla

Ystävällinen. Se on sana, jolla työntekijämme kuvaavat kulttuuriamme. Meidät tunnetaan luotettavana ja henkilöstön kehitystä tukevana työnantajana.

Silloin kun teemme töitä toimistolla, tasapainotamme päiviä hauskalla yhdessäololla esimerkiksi pelaamalla tai nauttimalla kupposen kuumaa. Sama onnistuu myös virtuaalisesti esimerkiksi tiimi-illoissa, joissa pelailemme ja nautimme kotiin tilattuja herkkuja.

Rentoa keskustelua sohvalla

Olemme osa Accountor-konsernia

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2 350 ammattilaista seitsemässä maassa. Sen lisäksi siis, että sinulla on työtovereita ja uramahdollisuuksia meillä Accountor Finagolla, voimme myös tarjota paljon enemmän koko a+ tiimissä.

Avoimet työpaikat

Korvanappi korvassa

Asiakaspalvelu

Me olemme yli 50 hengen tiimi asiantuntijoita, jotka varmistavat, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen – vaivattomasti. Me autamme, välitämme, ja ilahdutamme asiakkaitamme.

Tiiminä me tuemme toisiamme, meillä on hauskaa yhdessä ja lupaamme, että yksikään päivä ei ole kuten edellinen.

Intohimomme on tehdä iloisia asiakkaita. Jaatko kanssamme saman intohimon?

Viron kielen taitoinen Customer Support Advisor

Työskentelyä

Business Operations

Tiimimme tarkoitus on varmistaa, että liiketoimintayksikkömme onnistuvat omissa tehtävissään. Uskomme tämän tapahtuvan rakentamalla vaivattomia ja sujuvia end-to-end-prosesseja järjestelmien välillä ja siten parantamalla työntekijöiden IT-kokemusta.

Jos haluat olla osa yrityksemme ”teknistä selkärankaa”, tutustu avoimiin positioihimme!

Lähetä meille avoin hakemus

Hymynaamat

Konsultointi

Konsultointimme on Accountor Finagon strategian keskeinen onnistumistekijä. Menestyksemme salaisuus on monipuolinen kokemus ja osaaminen taloushallinnon alalta, sekä innostuneet ja motivoituneet tekijät. Tavoittelemme tuloksia ja asiakastyytyväisyytemme on korkea.

Jos saat energiaa asiakkaiden kanssa työskentelystä ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisestä, olet oikea henkilö joukkoomme. Tule mukaan luomaan kannattavaa kasvua yhdessä ja laita meille hakemus.

Lähetä meille avoin hakemus

Neukkarissa

Liiketoiminnan kehittäminen

Liiketoiminnan kehitystiimimme on erityisen innostunut ekosysteemeistä, lisäarvopalveluista ja siitä, miten ne voivat auttaa asiakkaitamme rakentamaan menestyksekästä liiketoimintaa.

Yhdessä tekeminen ja onnistuminen on meille erityisen tärkeää.

Jos nämä asiat kuulostavat hyviltä, laita hakemusta tulemaan ja tule mukaan joukkueeseen!

Lähetä meille avoin hakemus

Työskentelyä

Markkinointi & viestintä

Inhouse-tiimimme koostuu joukosta innostavia ja innostuvia markkinointiviestinnän ammattilaisia. Taustamme ja vahvuutemme saattavat olla erilaisia, mutta meitä kaikkia yhdistää tekemisen palo tässä tiimissä, jossa saamme luoda sekä omalla työpanoksellamme että mutkattomalla yhteistyöllämme hienoja asioita – joka ainoa päivä!

Katso linkistä tarkemmat tiedot, laita hakemuksesi tulemaan ja valmistaudu hyppyyn markkinoinnin näköalapaikalle!

Lähetä meille avoin hakemus

Työtä läppärilä

Myynti

Meillä on näkemys siitä, mihin taloushallinto on menossa ja me myynnissä kuljemme etunenässä kertomassa tätä sanomaa asiakkaille. Olemme värikäs, eloisa ja tavoitehakuinen porukka myynnin ammattilaisia, jolle muutos on mahdollisuus ja tavoitteet on tehty ylitettäviksi.

Jos arvostat rentoa työyhteisöä, jossa on tekemisen meininki ja sinulla on palo kehittyä myyjänä, niin laita meille hakemus ja tule mukaan rakentamaan parempaa huomista.

Ratkaisumyyjä

Account Manager

Key Account Manager

Myyntipäällikkö

Hymytäti

People Operations

Meille työntekijäkokemus on sydämen asia. Olemme merkityksellisen työn, inhimillisen työyhteisön, ihmisten hyvinvoinnin, kasvun ja kehittymisen sekä sujuvien people-prosessien asialla. Tuemme esihenkilöitä ja työntekijöitä päivittäin erilaisissa pulmatilanteissa ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Mikäli nämä ajatukset herättävät sinussa vastakaikua, laita hakemusta tulemaan!

HR Business Partner

Partahymy

Talous

Autamme sidosryhmiämme saavuttamaan täyden potentiaalisina datan ja analytiikan avulla. Tuemme heitä parempien päätösten tekemisessä ja toimintojen kehittämisessä niin liiketoiminnan osalta kuin yleisestikin – etenkin hetkinä, joina se on erityisen tärkeää.

Jos pidät työskentelystä sekä numeroiden että ihmisten kanssa, lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi lisää!

Lähetä meille avoin hakemus

Robotti

Tuotekehitys

Tuotekehitys on Accountor Finagon sydän, jossa Procountor-ohjelmiston taika luodaan. Noin 100 eri taustoista tulevaa ammattilaista työskentelee innokkaasti parantaakseen asiakkaidemme elämää toimivan taloushallinnon avulla.

Pidämme toisistamme, nauramme nokkelille meemeille ja teemme yhteistyötä toistemme osaamista kunnioittaen.

Jos tämä kaikki edellä kerrottu kuulostaa sinusta hyvältä, klikkaa avoimiin tehtäviin ja tule mukaan osaksi menestystarinaamme!

Senior Software Developer

Test Automation Engineer

Mobile Development Lead

UI-kehittäjä

Backend-kehittäjä

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa?
Lähetä meille avoin hakemus – etsimme jatkuvasti uusia osaajia.