Hyppää sisältöön

myneva.hilkka

Säästä aikasi varsinaiseen hoito- ja asiakastyöhön. Hallinnoi palveluja, työntekijöitä, asiakastietoja sekä laskutusta tehokkaasti ja reaaliaikaisesti myneva.hilkka-järjestelmällä.

  Ohjelmiston kuvaus

  Säästä aikasi varsinaiseen hoito- ja asiakastyöhön. Hallitse palveluja, työntekijöitä, asiakastietoja sekä laskutusta tehokkaasti ja reaaliaikaisesti myneva.hilkka-järjestelmällä.

  myneva.hilkka on kehitetty yhdessä hoitotyön ammattilaisten kanssa, ja myneva.hilkkaa käyttää päivittäin yli 35 000 sosiaalialan ammattilaista. myneva.hilkka on tutkitusti käyttäjäystävällisin järjestelmä yksityisellä sektorilla ja sosiaalihuollossa.

  myneva.hilkka-toiminnanohjausjärjestelmän ja -mobiilin avulla hallitaan tehokkaasti ja reaaliaikaisesti mm. palveluja, kotikäyntejä kentällä tekeviä työntekijöitä, asiakastietoja sekä laskutusta. myneva.hilkka-järjestelmä mahdollistaa lisää aikaa varsinaiseen hoito- ja asiakastyöhön – näin tehtäväkuorma jakautuu työntekijöiden kesken tasaisemmin. Hermoja raastavan paperityön määrä vähenee, eikä hankalien ja vanhanaikaisten järjestelmien käyttö vaikeuta arkea.

  Ominaisuudet

  Työvuorojen suunnittelu

  Asiakashallinta

  Käyntien suunnittelu, hallinta ja raportointi

  Sopimushallinta

  Työajanseuranta

  Procountor + myneva.hilkka

  myneva.hilkka-järjestelmästä voit siirtää myyntilaskut Procountoriin siirtotiedoston avulla. myneva.hilkka-järjestelmästä saa otettua ulos .csv tiedoston, joka siirretään sellaisenaan manuaalisesti Procountoriin.

  Myyntilaskut luodaan myneva.hilkka-järjestelmässä ja siirretään Procountoriin, josta puolestaan myyntilaskut lähetetään asiakkaille. Myyntireskontra on Procountorissa. Ostolaskujen vastaanottaminen ja maksaminen tapahtuvat Procountorissa.

  myneva.hilkan tuen yhteystiedot ovat helpdesk@myneva.eu.

  myneva.hilkka

  Toimiala:

  Terveys- ja sosiaalipalvelut


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  myneva Finland Oy


  Oletko jo myneva.hilkan käyttäjä?

  Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä kumppaniin.

  Lisätietoja lasku-aineiston sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

   

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella ottamalla yhteyttä kumppaniin.

  Laskuaineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountor-palveluhinnaston mukaisesti.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search