Hyppää sisältöön

Fastroi Hilkka

Säästä aikasi varsinaiseen hoito- ja asiakastyöhön. Hallinnoi palveluja, työntekijöitä, asiakastietoja sekä laskutusta tehokkaasti ja reaaliaikaisesti Hilkka-järjestelmällä.

  Ohjelmiston kuvaus

  Säästä aikasi varsinaiseen hoito- ja asiakastyöhön. Hallitse palveluja, työntekijöitä, asiakastietoja sekä laskutusta tehokkaasti ja reaaliaikaisesti Hilkka-järjestelmällä.

  Fastroi Hilkka on kehitetty yhdessä hoitotyön ammattilaisten kanssa, ja Hilkkaa käyttää päivittäin yli 35 000 sosiaalialan ammattilaista. Hilkka on tutkitusti käyttäjäystävällisin järjestelmä yksityisellä sektorilla ja sosiaalihuollossa.

  Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmän ja -mobiilin avulla hallitaan tehokkaasti ja reaaliaikaisesti mm. palveluja, kotikäyntejä kentällä tekeviä työntekijöitä, asiakastietoja sekä laskutusta. Hilkka-järjestelmä mahdollistaa lisää aikaa varsinaiseen hoito- ja asiakastyöhön – näin tehtäväkuorma jakautuu työntekijöiden kesken tasaisemmin. Hermoja raastavan paperityön määrä vähenee, eikä hankalien ja vanhanaikaisten järjestelmien käyttö vaikeuta arkea.

  Ominaisuudet

  Työvuorojen suunnittelu

  Asiakashallinta

  Käyntien suunnittelu, hallinta ja raportointi

  Sopimushallinta

  Työajanseuranta

  Procountor + Fastroi Hilkka

  Hilkka-järjestelmästä voi siirtää myyntilaskut Procountoriin kahdella eri liittymävaihtoehdolla:

  1. Hilkka-järjestelmästä saa otettua ulos .csv tiedoston, joka siirretään sellaisenaan manuaalisesti Procountoriin.
  2. Hilkka- ja Procountor-ohjelmistojen välille on mahdollista saada laskujen automaattisiirtoliittymä (SFTP). Laskujen SFTP-siirto tapahtuu xml-muotoisena Finvoice-standardin mukaisesti.

  Myyntilaskut luodaan Hilkka-järjestelmässä ja siirretään Procountoriin, josta puolestaan myyntilaskut lähetetään asiakkaille. Myyntireskontra on Procountorissa. Ostolaskujen vastaanottaminen ja maksaminen tapahtuvat Procountorissa.

  Fastroi Hilkka

  Toimiala:

  Terveys- ja sosiaalipalvelut


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Fastroi


  Oletko jo Fastroi Hilkan käyttäjä?

  Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Fastroihin.

  Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

  Laskujen automaattisiirtoliittymä on Procountor-ohjelmistoon lisäpalveluna tilattava palvelu. Käyttöönotto tilataan Accountor Finagon liittymät-asiakaspalvelusta (liittymat@procountor.com).

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella ottamalla yhteyttä.

  Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountorin palveluhinnaston mukaisesti.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

  Search