Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Fastroi Nappula

Tallenna ja käsittele sosiaalihuollon asiakastietoja helposti ja varmasti. Nappula-järjestelmän avulla tieto kulkee luotettavasti ja ajantasaisesti tekijältä toiselle, mikä luo perusedellytyksen asiakkaan hoidon turvallisuudelle.

Ohjelmiston kuvaus

Huolehdi ajantasaisesta ja luotettavasta sosiaalihuollon tiedonkulusta Fastroi Nappula -järjestelmän avulla.

Fastroi Nappula -asiakastietojärjestelmä auttaa erityisesti lastensuojelu- ja vammaispalveluita tarjoavien yritysten, yhdistysten ja säätiöiden toiminnan tehostamisessa ja sosiaalityön raportoinnissa. Nappula-ohjelmisto on liitettävissä moniin rajapintoihin, mikä takaa ohjelmiston monipuolisen hyödyntämisen sosiaalityössä ja tiedonsiirto helpottuu. Lisäksi käsillä oleva tieto on aina mahdollisimman oikeaa ja ajantasaista.

Nappulan käyttäjistä 98,2% on erittäin tai hyvin tyytyväisiä ohjelmistoon ja 97,1 % käyttäjistä suosittelee ohjelmistoa (Fastroin asiakastyytyväisyystutkimus 11/2020, 345 vastaajaa).

Ominaisuudet

Asiakastietojen hallinta

Päivittäinen sosiaalityön kirjaaminen ja raportointi

Valmiit lomakkeet rajoitustoimenpiteiden kirjaamiselle

Puitesopimus- ja laskutustietojen hallinta

Procountor + Fastroi Nappula

Nappula-järjestelmästä saa siirrettyä myyntilaskut Procountoriin siirtotiedoston avulla. Nappula-järjestelmästä saa otettua ulos .csv tiedoston, joka siirretään sellaisenaan manuaalisesti Procountoriin.

Myyntilaskut luodaan Nappula-järjestelmässä ja siirretään Procountoriin, josta puolestaan myyntilaskut lähetetään asiakkaille. Myyntireskontra on Procountorissa. Ostolaskujen vastaanotto ja maksaminen tapahtuvat Procountorissa.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä.

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä.

Fastroi Nappula

Toimiala:

Terveys- ja sosiaalipalvelut


Ratkaisualue:

Toiminnanohjaus


Toimittaja:

Fastroi


Hinta:

Palvelun hintaa voi tiedustella ottamalla yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search