Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Fastroi Nappula

Tallenna ja käsittele sosiaalihuollon asiakastietoja helposti ja varmasti. Nappula-järjestelmän avulla tieto kulkee luotettavasti ja ajantasaisesti tekijältä toiselle, mikä luo perusedellytyksen asiakkaan hoidon turvallisuudelle.

  Ohjelmiston kuvaus

  Huolehdi ajantasaisesta ja luotettavasta sosiaalihuollon tiedonkulusta Fastroi Nappula -järjestelmän avulla.

  Fastroi Nappula -asiakastietojärjestelmä auttaa erityisesti lastensuojelu- ja vammaispalveluita tarjoavien yritysten, yhdistysten ja säätiöiden toiminnan tehostamisessa ja sosiaalityön raportoinnissa. Nappula-ohjelmisto on liitettävissä moniin rajapintoihin, mikä takaa ohjelmiston monipuolisen hyödyntämisen sosiaalityössä ja tiedonsiirto helpottuu. Lisäksi käsillä oleva tieto on aina mahdollisimman oikeaa ja ajantasaista.

  Nappulan käyttäjistä 98,2% on erittäin tai hyvin tyytyväisiä ohjelmistoon ja 97,1 % käyttäjistä suosittelee ohjelmistoa (Fastroin asiakastyytyväisyystutkimus 11/2020, 345 vastaajaa).

  Ominaisuudet

  Asiakastietojen hallinta

  Päivittäinen sosiaalityön kirjaaminen ja raportointi

  Valmiit lomakkeet rajoitustoimenpiteiden kirjaamiselle

  Puitesopimus- ja laskutustietojen hallinta

  Procountor + Fastroi Nappula

  Nappula-järjestelmästä saa siirrettyä myyntilaskut Procountoriin siirtotiedoston avulla. Nappula-järjestelmästä saa otettua ulos .csv tiedoston, joka siirretään sellaisenaan manuaalisesti Procountoriin.

  Myyntilaskut luodaan Nappula-järjestelmässä ja siirretään Procountoriin, josta puolestaan myyntilaskut lähetetään asiakkaille. Myyntireskontra on Procountorissa. Ostolaskujen vastaanotto ja maksaminen tapahtuvat Procountorissa.

  Integraation käyttöönotto

  CSV:

  Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä.

  Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä.

  Fastroi Nappula

  Toimiala:

  Terveys- ja sosiaalipalvelut


  Ratkaisualue:

  Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Fastroi


  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella ottamalla yhteyttä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

  Search