Hyppää sisältöön

Mepco TyövuoroVelho

Mepco TyövuoroVelho on tehokas työvuorosuunnitteluohjelma, joka toimii selaimessa ja soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Palkkalajitapahtumat voidaan siirtää Mepco TyövuoroVelhosta Procountoriin helposti siirtotiedoston avulla.

  Ohjelmiston kuvaus

  Mepco TyövuoroVelho on työvuorojen suunnitteluun ja työajanseurantaan tarkoitettu selainpohjainen ohjelmisto. Sen avulla voit suunnitella ja tarkastella työvuoroja joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. TyövuoroVelho sähköistää koko työvuorosuunnitteluprosessin aina palkanlaskentaan saakka.

  Se sopii kaikenkokoisille toimijoille, olipa kyseessä sitten muutaman hengen yhteisö tai tuhansien työntekijöiden organisaatio. Ohjelman avulla säästät aikaa, vaivaa ja hermoja! Kätevän mobiilikäyttöliittymän avulla ohjelmaa on helppo käyttää myös liikkuvassa työssä ja etänä. Työntekijöiden on myös helppo tarkastella työvuorojaan älypuhelimella.

  Työvuoroja saatetaan tehdä eri pisteissä, tai henkilöitä täytyy resursoida eri tehtäviin. Jotta työajan ja henkilöstön hallinta olisi selkeää ja toimivaa, organisaatio tarvitsee tehokkaan työkalun.

  Mepco TyövuoroVelhoon on saatavilla täydentäviä palveluita mm. työajanseurantaan ja automaattiseen työvuorosuunnitteluun. Työvuorot automaattisesti -palvelu on saatavilla Mepco TyövuoroVelhoon ja sen avulla luot työvuorolistan jopa yhden napin painalluksella.

  Mepco TyövuoroVelho sopii erityisesti yksityiselle sosiaalialalle, apteekeille, kuntasektorille (KVTES jakso-, yleis- ja toimistotyöaika), seurakunnille, kuljetusalalle, IT-palvelualalle ja kiinteistöpalvelualalle. Ohjelman soveltuvuutta muille toimialoille voit tiedustella suoraan Mepco TyövuoroVelhon myynnistä.

  Mepco TyövuoroVelho on Accountor-konserniin kuuluvan Accountor HR Solutionsin tarjoama ohjelmisto.

  Ominaisuudet

  Työvuorosuunnittelu ja toteutuneiden tuntien seuranta

  Selainpohjainen, työvuorokohtaisten vahvuuksien seuranta ja tuntien tavoite seuranta

  Tarvittavat tiedot palkanlaskentaan, myös vuorolisät ja huomioi arkipyhät

  Työntekijän mobiilikäyttöliittymä

  Procountor + Mepco TyövuoroVelho

  Työvuorojen suunnitteleminen on helppoa ja palkkatapahtumien siirtäminen palkanlaskentaan onnistuu kootusti siirtotiedostolla näin säästät työaikaasi ja virheet vähenevät.

  Palkkalajitapahtumat voidaan siirtää Mepco TyövuoroVelhosta palkkaohjelmaan Procountoriin helposti siirtotiedoston avulla. Myös dimensiotiedot (esim. projekti tai työmaa) on mahdollista siirtää Mepco TyövuoroVelhosta palkkalajitapahtuma-aineiston mukana Procountoriin. Siirtotiedostona käytetään csv-tyyppistä tekstitiedostoa puolipisteillä eroteltuna.

  Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi Mepco TyövuoroVelhosta siirretään palkkatietoja Procountoriin.

  Ohjeet tiedoston muodostamista varten löytyvät suoraan Mepco TyövuoroVelhosta, liittymä kuuluu hintaan.

   

  Mepco TyövuoroVelho

  Toimiala:

  Terveys- ja sosiaalipalvelut


  Ratkaisualue:

  Palkka ja HR, Tunnit ja työvuorot


  Toimittaja:

  Accountor HR


  Kumppanin tuki:
  Oletko jo Mepco TyövuoroVelhon käyttäjä?

  Liittymän käyttönoton ohjeet löytyvät suoraan Mepco TyövuoroVelhosta.

  Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella suoraan toimittajalta.

  Palkka-aineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountor-palveluhinnaston mukaisesti.

  Search