Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Muster by Pinja

Muster by Pinja -palvelussa voit hallita katsastusliiketoimintaan liittyviä ajanvarauksia, kassatoimintoja, työnohjausta, asiakashallintaa, laadunvalvontaa sekä varsinaisia katsastuksia. Palvelulla voi myös hoitaa laskutuksen, joka on integroitavissa Procountoriin.

  Ohjelmiston kuvaus

  Muster-katsastusjärjestelmä. Pinjan tarjoamalla Muster-palvelulla voi hallita kaikki katsastustoiminnan liiketoimintaprosessit – ajoneuvojen ajanvaraukset, kassatoiminnot, tarkastuskortin täytön ja katsastusten päättämisen. Muster mahdollistaa myös asiakastietojen hallinnan, laskutuksen sekä monipuolisen raportoinnin.

  Katsastusta tehdessä, mittaustulokset sekä vikatiedot voi saada helposti ja nopeasti suoraan tablet-laitteella Musteriin. Kun katsastus on valmis, käyttäjä voi viedä tabletilla päätöksen suoraan ATJ:hin ja tulostaa asiakkaalle katsastus- sekä rekisteröintitodistuksen.

  Nettiajanvarauksen yhteydessä voi tarjota asiakkaille vapaita aikoja, erilaisia tarjouksia sekä periä maksun jo etukäteen verkkomaksuna. Nettiajanvaraukseen voi liittää myös ajoneuvotietojen haun tehostamaan käytettävyyttä.

  Musterin monipuolisilla kassa- ja laskutusominaisuuksilla pystyy hallitsemaan tuotteita, alennuksia ja katsastussuoritteita. Järjestelmä tukee yleisimpiä maksutapoja ja siihen on mahdollista liittää maksupäätteitä.

  Musterin avulla voi myydä palveluita laskulle, saaden ne paperisena tai sähköisenä Finvoice-aineistona. Siirto erilliseen kirjanpito- ja laskutusohjelmaan, kuten Procountoriin on mahdollista. Musterin laskureskontrassa voi kirjata ja hallita laskuja sekä lähettää maksumuistutuksia.

  Musterista saa kassa- ja laskutusraportit kirjanpitotarpeisiin. Katsastuskohtaista dataa voi analysoida laajoista vikaraporteista. Määrittämällä provisioperusteet, näkee palkkauksen tarpeet. Laadunvalvonnan työkaluilla voi huolehtia omavalvonnasta.

  Asiakasrekisterissä voi hallita sekä yritysasiakkaiden että kuluttaja-asiakkaiden yhteystietoja, laskutusosoitteita ja erilaisia alennuksia turvallisesti. Asiakastietojen hallinnasta voi räätälöidä, mitä tietoja keräät asiakkaista ja asettaa rekisteriselosteen.

  Muster sopii katsastusliiketoimintaa harjoittaville yrittäjille.

  Ominaisuudet

  Katsastusjärjestelmä ja katsastaminen

  Koko katsastustoiminnan liiketoimintaprosessi, asiakastietojen hallinta, laskutus ja raportointi samassa kokonaisuudessa.

  Ajanvaraukset

  Nettiajanvaraus asiakkaille, ajoneuvotietohaun hyödyntäminen, tarjousten lähettäminen ja varauksen maksaminen jo etukäteen.

  Kassa ja laskutus

  Kassa- ja laskutusominaisuuksilla pystyy hallitsemaan tuotteita, alennuksia ja katsastussuoritteita.

  Raportointi

  Kassa- ja laskutusraportit, katsastuksen vikaraportit, provisiolaskelmat ja laadunvalvonta. Katsastuspäätökset suoraan ATJ:lle ja asiakkaille katsastus- ja rekisteröintitodistukset.

  Procountor + Muster by Pinja

  Muster-palvelu on integroitavissa Procountor Taloushallinto -ohjelmaan siirtotiedoston avulla. Lisäpalveluna saatavassa Procountor-laskutustyypissä Muster tekee laskuista CSV-tiedoston, joka on siirrettävissä Procountoriin. CSV-tiedosto voi sisältää yhden tai useamman asiakkaan laskuja ja laskuja voi ladata myöhemmin uudelleen yksitellen.

  Muster by Pinja

  Toimiala:

  Huolto- ja korjaamopalvelut, Kaupan ala


  Ratkaisualue:

  Kassajärjestelmä, Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Pinja


  Oletko jo Muster by Pinja käyttäjä?

  Palvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä kumppaniin. Lisätietoja lasku-aineistojen sisäänlukemisesta Procountoriin löytyy täältä.

  Hinta:

  Palvelun hintaa voi tiedustella otamalla yhteyttä kumppaniin.
  Laskuaineiston sisäänluku on Procountorissa maksuton toiminto. Rajapinnan kautta Procountoriin luoduista tositteista veloitetaan tositeperusteisesti Procountorin palveluhinnaston mukaisesti.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search