Hyppää sisältöön

myClub

Helpotusta urheiluseurojen arkeen. myClub on suosittu urheiluseurojen jäsenpalvelu, jonka avulla voit hallinnoida jäsenrekisteriä, laskutusta, läsnäoloseurantaa, tapahtumailmoittautumista ja jäsenviestintää.

  Ohjelmiston kuvaus

  Helpotusta seuran arkeen ja aikaa toiminnan kehittämiselle. myClubilla hoidat parilla klikkauksella ja muutamassa minuutissa ison osan seuratoimintaan liittyvistä rutiinitehtävistä kuten laskut, tiedotteet, läsnäoloseurannan sekä tapahtumailmoittautumiset.

  Seuran talouden parantaminen. Jäsen- ja kausimaksut ovat yleensä urheiluseurojen suurin tulon lähde, joten ajanmukainen jäsenrekisteri yhteystietoineen on perusvaatimus, jotta laskutus voidaan suunnata oikein kaikille aktiivisille harrastajille.

  Turvallista seuratoimintaa – tietosuoja-asiat huomioitu. myClub huomioi tekniset GDPR:n tietoturva- ja tietosuojavaatimukset urheiluseuran puolesta ja kehittää myös menetelmiä, joilla urheiluseura, myClub-asiakkaana, voi ottaa toiminnassaan sisäänrakennetusti huomioon EUn tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

  Parempaa palvelua harrastajille. Käyttäjät luovat itselleen oman myClub ID:n (käyttäjätunnus ja salasana), jolla he pääsevät kirjautumaan palveluun. Käyttäjä voi siirtyä kätevästi eri seurojen jäsentilien välillä.

  myClub on tarkoitettu urheiluseurojen käyttöön.

  Ominaisuudet

  Tärkeimmät ominaisuudet ovat seurahallinnon ydintoimintoja. MyClubin avulla saat aina ajantasaisen jäsenrekisterin, tarkan ja helpon laskutustyökalun, viestinnän sekä tapahtumahallinnan ja reaaliaikaisen läsnäoloseurannan. Kaikki samassa paketissa.

  Jäsenrekisteri

  Helppo jäsenhallinta on seuratoiminnan kivijalka! myClubissa seuran jäsenet ylläpitävät omia tietojaan kirjautuessaan palveluun mobiilisovelluksessa tai selaimessa.

  Laskutus

  Varmista seurasi taloudellinen hyvinvointi helpolla ja keskitetyllä laskutuksella!

  Viestintä

  Sisäinen viestintä viimeisen päälle tarkkaa ja helppoa! Laadukas viestintä on edellytys laadukkaalle seuratoiminnalle. Tiedota jäsenistöä helposti, nopeasti ja kohdennetusti.

  Tapahtumat ja läsnäolot

  Tapahtumahallinta kaikilla herkuilla! Treenit, pelit, turnaukset, kilpailut, leirit, kurssit, kokoukset – kaikki tapahtumat voi hallinnoida myClubilla

  Käyttöoikeudet

  Sopiva rooli jokaiselle seuratoiminnan sankarille! Seuran johtamisen sekä tietosuoja-asioiden noudattamiseksi helppo käyttöoikeuksien rajaaminen on välttämätöntä.

  Mobiilisovellus

  Harrastajien mobiilisovelluksella urheilullisen arjen hallinta on helppoa: koko perheen kaikki harrastustiedot löytyvät samasta paikasta.

  Procountor + myClub

  myClubin Kirjanpito-lisäpalvelu integroituu saumattomasti Procountorin taloushallinnon ohjelmistoon.

  Kirjanpitoaineisto toimitetaan automaattisesti kuukausittain suorite- tai maksuperusteisesti koontina Procountor-ohjelmaan. Kirjanpito-lisäpalvelu ja Procountor-integraatio helpottavat seuratoimintaa: mm. rahastonhoitajien työtaakka vähenee, kirjanpito- ja tilitoimistokulut alenevat ja seuran talous on ryhdikkäämmässä kunnossa.

  Hinnoittelu

  Alkaen 4,90 € /kk

  Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu myClubin tarkempaan hinnastoon täällä. Hinta pitää sisällään Procountorin API-maksun.

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  myClub

  Toimiala:

  Kulttuuri ja vapaa-aika, Yhdistykset


  Ratkaisualue:

  CRM, Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Taikala Oy


  Yhteystiedot:
  Oletko jo myClubin käyttäjä?

  Integraation aktivoimiselle Procountoriin löydät ohjeet tältä sivulta.

  Hinta:

  Alkaen 4,90 € /kk

  Hintoihin lisätään ALV 24 %. Tutustu myClubin tarkempaan hinnastoon täällä. Hinta pitää sisällään Procountorin API-maksun.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search