Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Paytrail - verkkomaksupalvelut

Paytrail on Suomen suurin verkkomaksupalveluita tarjoava kotimainen maksulaitos. Se on yhteensopiva lähes kaikkien verkkokauppiaiden suosimien ohjelmistojen kanssa. Procountorin yhteistyökumppani Flashnode auttaa rakentamaan asiakkaille integraatioita yhdistäen muun muassa Procountorin ja Paytrailin toisiinsa. Automaatiolla voidaan tehdä aiemmin kirjanpitäjän tekemät tosite viennit Procountoriin vaivattomasti, samalla säästäen tunteja työaikaa kuukausittain.

  Ohjelmiston kuvaus

  Paytrail on verkkomaksupalvelu, joka on yhteensopiva lähes kaikkien saatavilla olevien verkkokauppa-alustojen kanssa. Se on valmiiksi saatavilla olemassa oleviin verkkokauppoihin, kuten Shopify, Woocommerce, Magento ja MyCashflow.

  Procountorin yhteistyökumppani Flashnode auttaa yhdistämään Paytrailin ja Procountorin. Automaation avulla verkkokaupan tilausten tilitykset menevät automaattisesti kirjanpitoon, provisiot sekä muut rahoituskulut menevät oikeille tileilleen ja sitä myöten kirjanpidon manuaalinen työ vähenee selkeästi.

  Paytrail tukee mm. seuraavia verkkokauppa-alustoja (kuva alla):

  Paytraililtä saat kattavat maksutavat verkkokauppaasi: pankkimaksut, lasku- ja osamaksupalvelut, korttimaksaminen, mobiilimaksaminen sisältäen MobilePayn sekä PayPal (kuva alla):

  Paytraililtä saat kattavat maksutavat verkkokauppaasi: 1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki 2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Alisa Yrityslasku, Walley, OP Lasku ja OP Tililuotto 3. Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express 4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay 5. PayPal: Toimii omalla sopimuksella

  Haluaisitko kuulla lisää? Ilmoittaudu seuraavaan webinaariin:

  Ominaisuudet

  Tehokkuutta ja säästöjä

  Automatisoimalla maksunvälitysten tiedonsiirron vähennät manuaalisen työn määrää kirjanpidossa.

  Huoletonta yrittämistä

  Automatisoimalla pääset eroon manuaalisesta tiedonsiirrosta, jossa tapahtuu helposti inhimillisiä näppäilyvirheitä ja unohduksia

  Ohjelmistojen saumaton yhteispeli

  Tieto on aina automaattisesti siellä missä sitä tarvitset ja talouden seuranta helpottuu.

  Ammattilaisten toteuttama

  Automaatio pysyy toiminnassa, eikä tiedonsiirto keskeydy tai lakkoile.

  Procountor + Paytrail

  Yhteistyökumppanimme Flashnode hoitaa integraatiot aina suunnittelusta käyttöönottoon, tukeen ja ylläpitoon. Palvelussa on kiinteä kuukausimaksu. Flashnode on tuottanut yli 1000 integraatiota vuosien varrella ja tällä hetkellä yrityksen palveluita käyttää yli 200 suomalaista verkkokauppaa.

  Flashnoden toteuttamassa Paytrail-Procountor -liittymässä tiedonsiirto on sama kaikille eri asiakkuuksille. Automaatio tekee jokaisesta Paytrailin tilitysraportista yhden myyntilaskun, joka Paytrailin tilityksen myötä automaattisesti merkitään maksetuksi yrityksen kirjanpitoon. Yrityksellä on mahdollista valita, mihin kirjanpidon tileihin nämä tapahtumat kirjataan.

  Flashnoden avulla:

  • tilausten tilitykset menevät automaattisesti Paytrailin kautta kirjanpitoon
  • provisiot sekä muut rahoituskulut menevät oikeille tileilleen
  • kirjanpidon manuaalinen työ vähenee selkeästi

  Hinnoittelu

  Alkaen 59 €/kk

  Palvelun hintaa voit tiedustella Flashnodelta. Hintaan sisältyy Procountor API maksu.

  Suosittu

  Integraatio

  Integraatio tarkoittaa, että ohjelmisto on yhdistettävissä Procountoriin tietojen siirtämiseksi. Ratkaisuissa, joissa on integraatio-merkintä, integraatio on toteutettu modernilla API-rajapinnalla, joka mahdollistaa ohjelmistojen välisen keskustelun reaaliaikaisesti.

  Paytrail - verkkomaksupalvelut

  Toimiala:

  Kaupan ala


  Ratkaisualue:

  Rahoitus ja pankkipalvelut, Verkkokauppa


  Toimittaja:

  Flashnode


  Oletko jo Paytrailin käyttäjä?

  Integraation saat käyttöösi olemalla yhteydessä Flashnodeen.

  Procountor-APIn käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

  Hinta:

  Alkaen 59 €/kk

  Palvelun hintaa voit tiedustella Flashnodelta. Hintaan sisältyy Procountor API maksu.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search