Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

Ropo Laskurahoitus

Ropon laskusaatavarahoituspalvelu on kustannustehokas, helppokäyttöinen ja nykyaikainen tapa yrityksen kassankierron nopeuttamiseen. Rahoitettavien laskujen valinta tapahtuu suoraan Procountorissa. Palvelu soveltuu niin jatkuvaan kuin satunnaiseen rahoitustarpeeseen yrityksille.

 

  Palvelun kuvaus

  Ropo Finance Myyntilaskurahoitus on Procountorin yhteistyökumppanin Ropon tarjoama palvelu, jonka avulla voidaan siirtää Procountorissa laaditut myyntilaskut Ropolle rahoitusta varten.  

  Ropo laskurahoituspalvelu on kustannustehokas, helppokäyttöinen ja nykyaikainen tapa yrityksen kassankierron nopeuttamiseen. Rahoitettavien laskujen valinta tapahtuu suoraan Procountorissa. Ropon laskurahoituspalvelu mahdollistaa sekä laskujen myynnin luottotappioriskin siirtämiseksi että factoringin, jossa myyntisaamiset toimivat rahoitukset vakuutena. Palvelu soveltuu niin jatkuvaan kuin satunnaiseen rahoitustarpeeseen sekä kaikenkokoisten laskujen rahoittamiseen. Ropon palveluiden avulla voit rahoittaa tai myydä suomalaisten ostajien yritys- ja yhteisölaskuja sekä asunto-osakeyhtiöille suunnattuja laskuja. Ulkomaisten ostajien laskujen rahoitusmahdollisuudet kartoitetaan tapauskohtaisesti. Ropolle toimitettujen laskujen osalta Ropo hoitaa laskujen rahoittamisen lisäksi maksujen seurannan sekä huomauttamisen ja perinnän.

  Monelle yritykselle tuttu tilanne on se, että työstä tai palvelusta saadun maksun kotiutuminen omaan kassaan kestää liian kauan. Etupainotteiset kulut, pitkät maksuehdot, ostajien maksuviiveet, voimakas kasvu tai toiminnan sesonkiluonteisuus ovat tyypillisiä taustatekijöitä Ropon laskurahoitusta käyttäville yrityksille. Monet arvostavat myös myyntilaskutuksen ennustettavuutta, sillä nopeasti ja varmasti kotiutuvat maksut helpottavat toiminnan suunnittelua.

  Ominaisuudet

  Kassankierron nopeutuminen

  Myyntisaataviin sitoutunut pääoma käyttöön 0-3 pankkipäivässä normaalin maksuehdon + maksuviiveen sijaan.

  Joustava rahoitusratkaisu

  Ei käyttömäärävelvoitteita, ei määräaikaista sopimusta.

  Selkeä hinnoittelu

  Kustannukset vain käytön mukaan. Ei vuosimaksuja, avausmaksuja tai limiitinvarausmaksuja.

  Procountor + Ropo Laskurahoitus

  Procountorin ja Ropon välille rakennetun integraation avulla asiakas voi välittää Ropolle rahoitettavia laskuja ja nopeuttaa kassankiertoaan merkittävästi. Integraation saa käyttöön ottamalla yhteyttä Ropoon oheisen yhteydenottolomakkeen kautta ja tekemällä vuosimaksuttoman rahoitussopimuksen Ropon kanssa.

  Lisätietoja palvelusta saa Ropon kotisivuilta, joilta päästään myös tekemään rahoitushakemus. 

  Kun rahoituspäätös on saatu, Ropo voidaan lisätä Procountorin Rahoitussopimukset-näkymälle. Tämän jälkeen rahoitussopimus voidaan valita käyttöön joko asiakas- tai laskukohtaisesti.  

  Myyntilaskujen hyväksynnän yhteydessä laskuista lähtee automaattisesti tieto Ropolle.  

  Ulkopuolisen rahoituksen käyttöönotto Procountorissa:

  Ulkopuolinen rahoitus valitaan käytettäväksi käyttöasetuksissa ohjelman kohdasta Hallinta > Yrityksen tiedot > Käyttöasetukset. Käyttöasetuksissa valitaan Ulkopuolisen rahoituksen asetukset -osiosta kohta Onko ulkopuolinen rahoitus käytössä?

  Kun ulkopuolinen rahoitus on otettu käyttöön käyttöasetuksissa, ohjelman valikkoon ilmestyvät rahoitussopimukset kohtaan Hallinta > Yrityksen tiedot > Rahoitussopimukset. Tiedot rahoitusyhtiöiden kanssa tehdyistä sopimuksista syötetään Rahoitussopimukset-näkymälle. 

  Lisätietoja ulkopuolisesta rahoituksesta löytyy Procountor ohjekirjasta Ulkopuolinen rahoitus.

  Hinnoittelu

  Lisätietoja hinnoittelusta kumppanilta.

  Ropo Laskurahoitus


  Toimittaja:

  Ropo


  Kumppanin tuki:

  Lisätietoja hinnoittelusta kumppanilta.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search