AutoFutur

Ohjelmiston kuvaus

AutoFutur ohjelmistoa käyttää jo noin 2 000 autoalan yritystä useilla tuhansilla päätteillä.

Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä varaosa- ja korjaamoalan ammattilaisten kanssa, minkä ansiosta se on moderni, kattava ja helppokäyttöinen.
AutoFutur ja Procountor ohjelmistojen välillä on rajapinta, jonka avulla AutoFuturista voidaan siirtää myyntilaskuja automaattisesti Procountoriin.

Ominaisuudet                                                                             

  • Ajanvarausten hallinta
  • Työtilausten käsittely
  • Kustannusarvioiden teko
  • Varaosatietojen sähköinen käsittely
  • Liitännät toimittajiin ja varaosaohjelmiin

Lue lisää ohjelmistosta esitteestä

Lataa esite tästä

Integraation kuvaus

AutoFutur integraatio on toteutettu Laskujen automaattisiirto-liittymä sftp:llä. Laskujen automaattisiirtoliittymä on Procountor-ohjelmistoon lisäpalveluna tilattava palvelu. Käyttöönotto tilataan  Accountor Finagon -liittymät asiakaspalvelusta (liittymat@procountor.com) tai yrityksen omalta yhteyshenkilöltä. Tilauksen yhteydessä mainitse, että olet FuturSoftin asiakas.

Tilauksen yhdessä Procountorille ilmoitetaan onko kyseessä asiakaskohtainen asennus vai pilvipalvelu (asiakaskohtaisessa asennuksessa tarvitaan asiakkaan ip-osoite palomuuriavausta varten).

AutoFuturista siirtyy myyntilaskujen tiedot Procountoriin.

Auto- ja KoneFuturin Procountor -integraatiota käytetään myös Futursoft laskutuspalvelun kanssa, jolloin myyntilaskut lähetetään Strålforssille ja myyntireskontran tiedot taas samassa yhteydessä Procountorille.

Kuvat ja videot

Kysy lisää tietoa!

0207–288 730

info.futursoft@vitecsoftware.com

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ohjelmistokumppaniin

Toivon yhteydenottoa *: