Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

KoneFutur

Kokonaisratkaisu konealan ammattilaisille. Hallitse varastologistiikkaa ja huoltoja sekä pienyrityksen muita töitä tehokkaasti. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti maatalous-, metsäkone- ja pienkoneliikkeille sekä konekorjaamoille.

Ohjelmiston kuvaus

KoneFutur on käytössä jo yli 200 konealan yrityksessä.

Integroituna ohjelmana KoneFutur käsittelee kaikkia yrityksen tietoja yhtenä selkeänä kokonaisuutena. Perustoimintojen ohella yrityksen toimintaa voidaan kehittää mm. nopeasti tehtävillä kustannusarvioilla, tilaussopimuksilla ja automaattisilla tekstiviesteillä asiakkaille.

Ominaisuudet

Asiakaspalvelut

Kone- ja varaosamyynti

Tukkuri-liitännät

Toiminnanohjaus

Korjaamohuoltotoiminta

Procountor + KoneFutur

KoneFutur-integraatio on toteutettu Laskujen automaattisiirto -liittymä sftp:llä. Laskujen automaattisiirtoliittymä on tilattavissa lisäpalveluna Procountor-ohjelmistoon. Käyttöönotto tilataan Accountor Finagon liittymät-asiakaspalvelusta (liittymat@procountor.com) tai yrityksen omalta yhteyshenkilöltä. Tilauksen yhteydessä mainitse, että olet FuturSoftin asiakas.

Tilauksen yhdessä Procountorille ilmoitetaan, onko kyseessä asiakaskohtainen asennus vai pilvipalvelu (asiakaskohtaisessa asennuksessa tarvitaan asiakkaan ip-osoite palomuuriavausta varten).

KoneFuturista siirtyy myyntilaskujen tiedot Procountoriin.

Auto- ja KoneFuturin Procountor-integraatiota käytetään myös Futursoft-laskutuspalvelun kanssa, jolloin myyntilaskut lähetetään Strålforssille ja myyntireskontran tiedot taas samassa yhteydessä Procountorille.

Integraation käyttöönotto

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Ota yhteyttä” -panikkeesta tai ota yhteyttä KoneFuturiin
  2. Procountorin päässä integraation aktivointi asiakaspalvelun kautta liittymat@procountor.com

Hinnoittelu

Alkaen 198 €/kk

Palvelun tarkempaa hintaa voi tiedustella kumppanilta. Hintaan ei sisälly Procountorin SFTP-maksua, Procountorin integraatiohinnastoon voit tutustua täällä.

KoneFutur

Toimiala:

Huolto- ja korjaamopalvelut, Kaupan ala


Ratkaisualue:

Kassajärjestelmä, Toiminnanohjaus


Toimittaja:

Vitec Futursoft


Hinta:

Alkaen 198 €/kk

Palvelun tarkempaa hintaa voi tiedustella kumppanilta. Hintaan ei sisälly Procountorin SFTP-maksua, Procountorin integraatiohinnastoon voit tutustua täällä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search