Hyppää sisältöön
Procountor Store - hero

KoneFutur

Kokonaisratkaisu konealan ammattilaisille. Hallitse varastologistiikkaa ja huoltoja sekä pienyrityksen muita töitä tehokkaasti. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti maatalous-, metsäkone- ja pienkoneliikkeille sekä konekorjaamoille.

  Ohjelmiston kuvaus

  KoneFutur on käytössä jo yli 200 konealan yrityksessä.

  Integroituna ohjelmana KoneFutur käsittelee kaikkia yrityksen tietoja yhtenä selkeänä kokonaisuutena. Perustoimintojen ohella yrityksen toimintaa voidaan kehittää mm. nopeasti tehtävillä kustannusarvioilla, tilaussopimuksilla ja automaattisilla tekstiviesteillä asiakkaille.

  Ominaisuudet

  Asiakaspalvelut

  Kone- ja varaosamyynti

  Tukkuri-liitännät

  Toiminnanohjaus

  Korjaamohuoltotoiminta

  Procountor + KoneFutur

  KoneFutur-integraatio on toteutettu Laskujen automaattisiirto -liittymä sftp:llä. Laskujen automaattisiirtoliittymä on tilattavissa lisäpalveluna Procountor-ohjelmistoon. Käyttöönotto tilataan Accountor Finagon liittymät-asiakaspalvelusta (liittymat@procountor.com) tai yrityksen omalta yhteyshenkilöltä. Tilauksen yhteydessä mainitse, että olet FuturSoftin asiakas.

  Tilauksen yhdessä Procountorille ilmoitetaan, onko kyseessä asiakaskohtainen asennus vai pilvipalvelu (asiakaskohtaisessa asennuksessa tarvitaan asiakkaan ip-osoite palomuuriavausta varten).

  KoneFuturista siirtyy myyntilaskujen tiedot Procountoriin.

  Auto- ja KoneFuturin Procountor-integraatiota käytetään myös Futursoft-laskutuspalvelun kanssa, jolloin myyntilaskut lähetetään Strålforssille ja myyntireskontran tiedot taas samassa yhteydessä Procountorille.

  Integraation käyttöönotto

  1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun ”Ota yhteyttä” -panikkeesta tai ota yhteyttä KoneFuturiin
  2. Procountorin päässä integraation aktivointi asiakaspalvelun kautta liittymat@procountor.com

  Hinnoittelu

  Alkaen 198 €/kk

  Palvelun tarkempaa hintaa voi tiedustella kumppanilta. Hintaan ei sisälly Procountorin SFTP-maksua, Procountorin integraatiohinnastoon voit tutustua täällä.

  KoneFutur

  Toimiala:

  Huolto- ja korjaamopalvelut, Kaupan ala


  Ratkaisualue:

  Kassajärjestelmä, Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Vitec Futursoft


  Hinta:

  Alkaen 198 €/kk

  Palvelun tarkempaa hintaa voi tiedustella kumppanilta. Hintaan ei sisälly Procountorin SFTP-maksua, Procountorin integraatiohinnastoon voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search