Hyppää sisältöön

AutoFutur

Ota autoalan prosessit haltuun! Alan ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetty ohjelmisto tehokkaaseen toiminnanohjaukseen korjaamoille ja varaosakauppaan.

Ohjelmiston kuvaus

AutoFutur-ohjelmistoa käyttää jo noin 2 000 autoalan yritystä useilla tuhansilla päätteillä.

Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä varaosa- ja korjaamoalan ammattilaisten kanssa, minkä ansiosta se on moderni, kattava ja helppokäyttöinen.
AutoFutur- ja Procountor-ohjelmistojen välillä on rajapinta, jonka avulla AutoFuturista voidaan siirtää myyntilaskuja automaattisesti Procountoriin.

Ominaisuudet

Ajanvarausten hallinta

Työtilausten käsittely

Kustannusarvioiden teko

Varaosatietojen sähköinen käsittely

Liitännät toimittajiin ja varaosaohjelmiin

Procountor + AutoFutur

AutoFutur-integraatio on toteutettu Laskujen automaattisiirto-liittymä sftp:llä. Laskujen automaattisiirtoliittymä on Procountor-ohjelmistoon lisäpalveluna tilattava palvelu. Käyttöönotto tilataan  Accountor Finagon liittymät-asiakaspalvelusta (liittymat@procountor.com) tai yrityksen omalta yhteyshenkilöltä. Tilauksen yhteydessä mainitse, että olet FuturSoftin asiakas.

Tilauksen yhdessä Procountorille ilmoitetaan onko kyseessä asiakaskohtainen asennus vai pilvipalvelu (asiakaskohtaisessa asennuksessa tarvitaan asiakkaan ip-osoite palomuuriavausta varten).

AutoFuturista siirtyy myyntilaskujen tiedot Procountoriin.

Auto- ja KoneFuturin Procountor-integraatiota käytetään myös Futursoft-laskutuspalvelun kanssa, jolloin myyntilaskut lähetetään Strålforssille ja myyntireskontran tiedot taas samassa yhteydessä Procountorille.

Hinnoittelu

Alkaen 198 €/kk

Palvelun tarkempaa hintaa voi tiedustella kumppanilta. Hintaan ei sisälly Procountorin SFTP-maksua, Procountorin integraatiohinnastoon voit tutustua täällä.

AutoFutur

Toimiala:

Huolto- ja korjaamopalvelut


Ratkaisualue:

Kassajärjestelmä, Toiminnanohjaus


Toimittaja:

Vitec Futursoft


Oletko jo Autofuturin käyttäjä?

Käyttöönotto tilataan Accountor Finagon liittymät-asiakaspalvelusta (liittymat@procountor.com). Laskujen automaattisiirtoliittymä on Procountor-ohjelmistoon lisäpalveluna tilattava palvelu.

Hinta:

Alkaen 198 €/kk

Palvelun tarkempaa hintaa voi tiedustella kumppanilta. Hintaan ei sisälly Procountorin SFTP-maksua, Procountorin integraatiohinnastoon voit tutustua täällä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:*

Search