Hyppää sisältöön

AutoFutur

Ota autoalan prosessit haltuun! Alan ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetty ohjelmisto tehokkaaseen toiminnanohjaukseen korjaamoille ja varaosakauppaan.

  Ohjelmiston kuvaus

  AutoFutur-ohjelmistoa käyttää jo noin 2 000 autoalan yritystä useilla tuhansilla päätteillä.

  Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä varaosa- ja korjaamoalan ammattilaisten kanssa, minkä ansiosta se on moderni, kattava ja helppokäyttöinen.
  AutoFutur- ja Procountor-ohjelmistojen välillä on rajapinta, jonka avulla AutoFuturista voidaan siirtää myyntilaskuja automaattisesti Procountoriin.

  Ominaisuudet

  Ajanvarausten hallinta

  Työtilausten käsittely

  Kustannusarvioiden teko

  Varaosatietojen sähköinen käsittely

  Liitännät toimittajiin ja varaosaohjelmiin

  Procountor + AutoFutur

  AutoFutur-integraatio on toteutettu Laskujen automaattisiirto-liittymä sftp:llä. Laskujen automaattisiirtoliittymä on Procountor-ohjelmistoon lisäpalveluna tilattava palvelu. Käyttöönotto tilataan  Accountor Finagon liittymät-asiakaspalvelusta (liittymat@procountor.com) tai yrityksen omalta yhteyshenkilöltä. Tilauksen yhteydessä mainitse, että olet FuturSoftin asiakas.

  Tilauksen yhdessä Procountorille ilmoitetaan onko kyseessä asiakaskohtainen asennus vai pilvipalvelu (asiakaskohtaisessa asennuksessa tarvitaan asiakkaan ip-osoite palomuuriavausta varten).

  AutoFuturista siirtyy myyntilaskujen tiedot Procountoriin.

  Auto- ja KoneFuturin Procountor-integraatiota käytetään myös Futursoft-laskutuspalvelun kanssa, jolloin myyntilaskut lähetetään Strålforssille ja myyntireskontran tiedot taas samassa yhteydessä Procountorille.

  Hinnoittelu

  Alkaen 198 €/kk

  Palvelun tarkempaa hintaa voi tiedustella kumppanilta. Hintaan ei sisälly Procountorin SFTP-maksua, Procountorin integraatiohinnastoon voit tutustua täällä.

  AutoFutur

  Toimiala:

  Huolto- ja korjaamopalvelut


  Ratkaisualue:

  Kassajärjestelmä, Toiminnanohjaus


  Toimittaja:

  Vitec Futursoft


  Oletko jo Autofuturin käyttäjä?

  Käyttöönotto tilataan Accountor Finagon liittymät-asiakaspalvelusta (liittymat@procountor.com). Laskujen automaattisiirtoliittymä on Procountor-ohjelmistoon lisäpalveluna tilattava palvelu.

  Hinta:

  Alkaen 198 €/kk

  Palvelun tarkempaa hintaa voi tiedustella kumppanilta. Hintaan ei sisälly Procountorin SFTP-maksua, Procountorin integraatiohinnastoon voit tutustua täällä.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Haluan yhteydenoton:*

  Search