MaraPlan Pro

Ohjelmiston kuvaus

MaraPlan Pro on työvuorojen suunnitteluun ja työajanseurantaan tarkoitettu selainpohjainen ohjelmisto.

MaraPlan Pro soveltuu erinomaisesti muun muassa majoitus- ja ravitsemusalalle sekä kaupan alalle. Ohjelmassa on taustalla kyseisten alojen TES-tulkinnat, jolloin ohjelma laskee mm. lisiin oikeuttavat tunnit.

Ohjelmasta löytyy useita työvuorosuunnittelua helpottavia toimintoja, kuten vahvuuslaskurit, työteholaskuri, tase-toiminto ja oletuspohjat, sekä työntekijöille ja esimiehille omat mobiilikäyttöliittymät. Lisäpalveluina on mahdollista liittää ohjelmaan myös kellokortti jolloin tunnit voidaan leimata reaaliajassa, tai Työvuorot automaattisesti -lisäpalvelu, joka tuottaa työvuorolistan automaattisesti napin painalluksella.

MaraPlan Pro on Accountor-konserniin kuuluvan Accountor HR Solutionsin tarjoama ohjelmisto.

Integraation kuvaus

Palkkalajitapahtumat voidaan siirtää MaraPlan Prosta palkkaohjelmaan (Procountoriin) helposti siirtotiedoston avulla. Myös dimensiotiedot (esim. projekti tai työmaa) on mahdollista siirtää MaraPlan Prosta palkkalajitapahtuma-aineiston mukana Procountoriin. Siirtotiedostona käytetään csv-tyyppistä tekstitiedostoa puolipisteillä eroteltuna.

Integraation käyttöönotto

CSV:

Aineiston sisäänlukun -toiminnon avulla Procountoriin voidaan tuoda aineistoa, joka on peräisin muista järjestelmistä, tai joka on luotu manuaalisesti esimerkiksi Excel-taulukkoon. Palkka-aineiston sisäänluvulla tarkoitetaan tilannetta, jossa esimerkiksi työajanseurantajärjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään palkkatietoja Procountoriin. Lisätietoja palkka-aineistojen sisäänlukemisesta löytyy täältä

Laskuaineiston siirtotiedoston avulla Procountoriin voidaan tuoda laskuja toisesta järjestelmästä. Lisätietoja Laskuaineiston sisäänlukemisesta löytyy täältä

member

Integraatiot ja hinnat:

CSV


Kumppanin hintaa integraatiolle voi tiedustella suoraan kumppanilta.

Toimittaja:
MaraPlan Pro

Toimiala:
Kaupan ala, Majoitus- ja ravintola-ala

Ratkaisualue:
Työajanhallinta

Kumppanin tuki:
040 567 3250 / 040 567 3280 / maraplanpro.myynti@accountorhr.fi / Verkkosivut

MaraPlan Pro